[其它更多] 宜家115好似强制用UDOWN?

kyo1983 发布于2011-2-25 15:49 3639 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(65)人评论

eegbook 发表于 2011-2-25 15:55:40 | 显示全部楼层
哦,我遇到过哦。
, `9 g! n0 U2 T% B; l% t: L1 f$ w4 L) L3 g
用优蛋直接下咪得咯,用另存为,好似会咁稳定哦。

梦之星际 发表于 2011-2-25 15:58:33 | 显示全部楼层
文件大于200M的就只得优蛋下载,少于200m的登陆后就会有电信下载的了,不过电信都好似唔得,用备份的多

天才不二 发表于 2011-2-25 15:59:01 | 显示全部楼层
繁忙时段、戈个文件多人下载先会咁(我发布的115下载应该都可以迅雷下,因为下载人数唔算多),深夜电信、联通就会自动现身

kwanyeung 发表于 2011-2-25 16:07:02 | 显示全部楼层
繁忙時間先一定要用優蛋。其他時間係可以直接下載嘅。。。
9 y. W5 T( X0 B" J. Q7 j" g5 B6 w9 D6 L9 X
但我用優蛋雖然係慢啲不過佢識自己DL都唔錯啦我覺得。
+ Z: e* ]. e$ X4 K我係用綠色版又唔駛裝幾好。。唔中意鏟走佢又冇行跡後遺症。

kyo1983 发表于 2011-2-25 16:11:42 | 显示全部楼层
文件大于200M的就只得优蛋下载,少于200m的登陆后就会有电信下载的了,不过电信都好似唔得,用备份的多
$ Y, M2 s: E+ n3 X1 n( D梦之星际 发表于 2011-2-25 15:58

5 f0 M8 T7 m, y. P! R8 l! S2 l) d1 O9 w( K( w

) i5 t4 C( s' F% r4 ]    用后台嘅意思系转入自己个文件夹?

kyo1983 发表于 2011-2-25 16:12:35 | 显示全部楼层
繁忙時間先一定要用優蛋。其他時間係可以直接下載嘅。。。
+ @4 a& G3 y# u% r2 X( q) A: w+ @: b; L% c" p4 h
但我用優蛋雖然係慢啲不過佢識自己DL都唔錯啦 ...2 \. v- l5 d& o" y& b
kwanyeung 发表于 2011-2-25 16:07
1 Q; U5 @  `2 I$ S- A  R: W9 c8 n
) M$ B$ t; n- @) M) G; L0 D

* P$ v* s4 f9 I* i    例如边D时间段叫做繁忙时段啊?

梦之星际 发表于 2011-2-25 16:14:00 | 显示全部楼层
用后台嘅意思系转入自己个文件夹?
' a- ?4 D/ J: l4 b, h/ g$ fkyo1983 发表于 2011-2-25 16:11

8 {+ m3 y# g6 t: r, J3 H/ Z1 ~3 J- c0 ]5 R7 j7 ]' Z% x" W

+ K- S7 h. ?# c6 `    系115个备份连接,转入自己的文件夹都得,转入后200m以上的文件都可以有电信,网通下载链接

eegbook 发表于 2011-2-25 16:14:18 | 显示全部楼层
繁忙時間先一定要用優蛋。其他時間係可以直接下載嘅。。。; ]" ?: H2 P, a& `% M( O8 e

) z8 \% d5 N- _但我用優蛋雖然係慢啲不過佢識自己DL都唔錯啦 ...
8 }3 l( w( {* s+ f  n- N* `4 C& zkwanyeung 发表于 2011-2-25 16:07

: a9 S1 m# N  R* I5 l' [1 m- p' [& P+ v) Y/ m$ m

. E% g4 }" j, A& d    绿色版嘅好处,嘻。

eegbook 发表于 2011-2-25 16:14:43 | 显示全部楼层
例如边D时间段叫做繁忙时段啊?
3 ^6 e9 J+ h1 X) R: gkyo1983 发表于 2011-2-25 16:12

- I! f8 Y; I' e4 I# N
; J+ B% Z3 R# p+ h8 n' O
0 }  P- W8 u3 u9 S8 Z8 I7 m; N8 Y' ?2 W    你现在几多级啦?

penison 发表于 2011-2-25 16:27:31 | 显示全部楼层
一直用U蛋都好快到飞起嘅路过一下无压力

inber 发表于 2011-2-25 16:34:37 | 显示全部楼层
例如边D时间段叫做繁忙时段啊?9 a. T' e. i" }
kyo1983 发表于 2011-2-25 16:12

- V% y+ \, ~" V
' K8 e2 j  d2 C# a& ?  k! k7 p6 g; w7 |3 E; n4 S- `# F
繁忙时段平常人多數幾點用電腦  ~, |4 b1 G$ e
個個時候就系繁忙时段<---個人睇法
6 z4 U8 w+ T2 `0 H" Q+ A, w
, ?  I' R3 p* q! S9:00am-24:00pm都算系繁忙时段+ E: }5 d; g! Z+ w" u7 q, y: B3 H
個人覺得