[软件应用] 請問大家有無用115優蛋2.0一點任何野都彈出錯誤提示呢個問題?

Ling1988 发布于2011-2-20 03:43 2621 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 Ling1988 于 2011-2-20 04:22 编辑 , O  F* w' L2 S5 }3 \

/ x; z$ d* \+ H% r/ V如題!有無知其原因朋友,麻煩彈聲一下,真是好煩人
# p$ F' f$ [. a. @6 _! d! k. G QQ截图未命名.jpg 7 b# G! t5 b: H
02.jpg 7 m4 e1 e$ \6 F+ b( A
4 E7 K( k  F8 }; U4 z
+ V: N: V$ |5 D4 B/ s
百度過都唔知是咩原因,

相关帖子

已有(26)人评论

Ling1988 发表于 2011-2-20 04:41:55 | 显示全部楼层
放棄2.0了!已經用番以前版,可以無視呢個問題

panzcheng 发表于 2011-2-20 07:08:29 | 显示全部楼层
我試過~~幾次了!!唔知咩事呢!!我仲怕下落黎D文件會有問題!!

inber 发表于 2011-2-20 08:05:20 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-2-20 11:10 编辑 " G5 Z5 a8 ?2 H; Q' ]

p4 Q3 d* }9 v5 @: I" c照睇黎
2 ~* e8 D7 ]  h( ^我個方法系唔得的

chanwm123 发表于 2011-2-20 08:23:21 | 显示全部楼层
* ?; C$ S" d. q8 y, j
回复 4# iamaboyandog
, {5 m9 {* I# Z/ r' u0 P0 o& G  z2 R' Q. b4 S0 S9 D. q1 f* m
應該唔關事,0 \. N2 |7 j' \$ `) i1 _# p  y
我唔使將顯示語言轉做簡體都用到4 ^3 x/ V1 O9 [9 A
不過我係用Windows 7既,或者同XP唔同掛 !

inber 发表于 2011-2-20 08:41:04 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
1 Z- s, F( a) B/ ]
, g2 d+ u) {4 Y% |) {8 P1 R" Y應該唔關事,7 I$ E8 K# o+ r5 _
我唔使將顯示語言轉做簡體都用到
) j: y" t- R; z" A* X7 M% z: R不過我係用Windows 7既,或者同XP唔 ...
: w$ Q0 y7 r/ n0 a- k% Rchanwm123 发表于 2011-2-20 08:23
% s( A3 }9 a6 K' Y2 e3 T# i

; g9 n. O; n5 @6 r' B* c  o6 l0 H' X# F" Q0 b8 R
你有無試過將8 Y1 l' N. ]- Y- F
1.一個文上傳比佢傳少少5 v' I' d& p% [, `+ q1 v8 }# \
2.完全關閉優蛋
7 K4 j0 C% Q$ Z4 c$ L3.再上傳埋餘下個D
2 L. J& j: q) C3 o" C# m& l$ T* d
用少少時間做下呢個實驗
! G  R1 w" B+ W. x2 A" ~. U睇下會唔會彈

guyoushi 发表于 2011-2-20 09:06:19 | 显示全部楼层
未遇到过,所以不好意思啦

基拉杰特 发表于 2011-2-20 09:49:56 | 显示全部楼层
原来优蛋可以用啦,我还以为人间蒸发了

ConvoyChan 发表于 2011-2-20 10:20:35 | 显示全部楼层
对于115既大文件 我会选择 晚上用白马下

kidhitomi 发表于 2011-2-20 10:48:14 | 显示全部楼层
遇过呢啲事
* U& L0 g9 d( L6 ^' k! a7 x有次直情死开都开唔到,重装都唔得# ~* R2 q; C: E. p' m) L0 h$ J' S
呢几日都遇到一 两次 但又好似无事咁?

chanwm123 发表于 2011-2-20 10:59:54 | 显示全部楼层
本帖最后由 chanwm123 于 2011-2-20 11:01 编辑   l7 k* ^5 i: b7 u1 }/ V7 c
  A' _5 q$ s3 g
回复 6# iamaboyandog 7 u. R! \  {" {3 J2 b9 A
5 H/ v' }9 k) W# Q4 _+ O; W
你3個問題我經常咁做啦,無問題喎

inber 发表于 2011-2-20 11:01:53 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog ! u& U# e2 X" j( ]& z8 L
% c* n- n: Y* w, ^" S
經常咁做啦,無問題喎+ i$ A+ \" K* Y) z
chanwm123 发表于 2011-2-20 10:59

, `- T7 I1 |$ Y( T/ |( m* X
% y& R. H2 @# ?3 Q3 |3 a% l1 b, y& n+ P! S6 T, i6 P
咁我就唔知點解了

123下一页