[动漫讨论] Gundam Seed +Gundam Seed Destiny 想要入黎睇睇

wulove 发布于2010-12-20 01:47 2348 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
【動畫名稱】:Gundam Seed +Gundam Seed Destiny$ U* T4 i( A( z+ M4 E8 T' U
【集       數】:100集(共25-28GB左右)' e1 Y9 O* N3 S& ]. r3 T1 g# ~+ Q  l  L
【配       音】:TVB粤语 冇日文
  S. |, g1 b9 y* F% o; y% C' S! H【每集容量】:200-300M左右 4 l' b, I: X8 d& E7 C% F5 I$ x
【文件類型】:DVDrip(avi) z
( W6 `" t. z. ]: U" Q2 x$ f【文件大小】:640*4807 E8  `
+ c& q( \: V7 ]8 G# r/ w4 \, L4 l【字       幕】:无字幕
4 `4 L( r8 G, o# d0 W+ B3 M* `% F1 K* O; Z3 P8 Z
N年前colabug 出品...........3 G" H0 X4 d( Z/ g5 I0 y
我想睇下多唔多人想要 多的話我放上115空間 片源都幾清下........0 _3 u  y( E7 `0 U# [5 D6 F
想要的人 係到留下言 睇下人氣 先考慮放唔放

已有(34)人评论

Ling1988 发表于 2010-12-20 03:07:52 | 显示全部楼层
日粵雙語先是“正宗”!對呢個版本無愛了

inber 发表于 2010-12-20 06:22:18 | 显示全部楼层
Gundam Seed 唔系有人合左咩2 q8 Q2 G3 b  M$ p6 |5 s
路過

ngyan1600 发表于 2010-12-20 07:43:00 | 显示全部楼层
以我所知,而家網上以經合好既特命所有版本既時間軸都有問題.........之前d版本我都弄過,但無一個合得算係好...當中只係間唔中有一~兩集無問題.....seed就好d,最小有n兄既重合版,佢呢個版只要修正小小就可以(咁就出現我既版本),特命n兄暫時得一集...睇過咁多個特命第一集,係得佢呢個ok,唔多使修正

kamisa 发表于 2010-12-20 08:54:44 | 显示全部楼层
唔知有无完美的粤日双语版本

基拉杰特 发表于 2010-12-20 08:56:27 | 显示全部楼层
. b* ~8 `* E8 M9 ^2 C- E8 R) n0 H* A% _/ K4 W6 \# ]2 {" @0 K* a
原来1600的版本是这样的,收了M记的版本总觉得有点问题。现在明白了

aaron81 发表于 2010-12-20 08:56:38 | 显示全部楼层
Gundam Seed Destiny,这个网上貌似没有~) S. v) M3 w  T4 ?( g, I! J) T
就放这个吧(可以的话两个放埋,多个选择)~3 p) d" m- H& V8 s! \
还想问问LZ,你高达SEED出处是?

基拉杰特 发表于 2010-12-20 08:58:07 | 显示全部楼层
Gundam Seed Destiny,这个网上貌似没有~4 ]) T. s+ P" m; A3 m
就放这个吧(可以的话两个放埋,多个选择)~
. R+ ], e0 R' ~0 E4 q% B/ ?9 b还想问问LZ,你高达 ...
2 @3 F5 }9 r# b# o9 X' _" `; {aaron81 发表于 2010-12-20 08:56
8 n: o3 r0 o' W) f" _+ M

; R! [) f& [* D: \* w  j8 ~7 h; D* R+ P* |; g7 M
    我记得论坛中就有

jinguang 发表于 2010-12-20 09:33:33 | 显示全部楼层
这个估计很少有人要了……

aaron81 发表于 2010-12-20 09:34:59 | 显示全部楼层
以我所知,而家網上以經合好既特命所有版本既時間軸都有問題.........之前d版本我都弄過,但無一個合得算係好 ...$ g6 o' i5 x% Z6 |8 E0 X9 o
ngyan1600 发表于 2010-12-20 07:43
& C! E, N& a2 V. _4 J$ O
1600,有无打算重新合成执一执位,做个完美版呀?

notoo 发表于 2010-12-20 12:54:53 | 显示全部楼层
colabug版我在JS上 传过,这个拖BT拖了我整个月。这版是跟TVB播的内容合的,不接日语补被cut片段,而是直接cutDVD来合成的

wulove 发表于 2010-12-20 15:28:10 | 显示全部楼层
咁好啦..........我唔放住............. 不過 Destiny好似冇bo..............

123下一页