[版务建议] K社,点解今日水区D旧贴浮晒上来架?

tandong 发布于2010-12-18 13:53 1534 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(11)人评论

inber 发表于 2010-12-18 14:33:00 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2010-12-18 14:34 编辑 ( Q7 v) C4 p" I5 O
% U7 Y( z8 u, r
雖然我唔知咩事/ c$ o; V; B* a- t0 T0 l" R' [

# @+ w7 d; H! I6 [- M  w0 \3 S# f但系呢張帖有人同你講
5 U4 u8 \2 p4 I2 x  p  v6 c. \問點解張帖升起左
" I. g5 \! S- ~6 P) x. [
" Y/ D( ~1 O% }* dhttp://www.dreamxt.net/bbs/redir ... 9&fromuid=92365
: l. t7 z; i* U. d7 {* @
. i7 g3 N( _9 o有水區幾張都系提升左....

漫步雲端 发表于 2010-12-18 16:17:30 | 显示全部楼层
沙發一樣,同問好似系樓主頂上的

tandong 发表于 2010-12-18 18:32:30 | 显示全部楼层
我下沉左好多次是批量噶,我都唔明点解单丁一贴上升!

ConvoyChan 发表于 2010-12-18 19:07:09 | 显示全部楼层
楼主用道具?

エツクス 发表于 2010-12-18 19:17:37 | 显示全部楼层
入来睇嘢学下嘢

Kiver 发表于 2010-12-18 20:26:57 | 显示全部楼层
暂无法解答相关问题~

inber 发表于 2010-12-18 21:21:46 | 显示全部楼层
楼主用道具?
) W2 P" ]. ^& M8 ~) v, b  ?ConvoyChan 发表于 2010-12-18 19:07

# {- {. Q2 p/ ^% L3 W0 s" Z5 W
/ H! X4 e9 m0 N9 W! }4 j3 c, T( x( v
街長系唔洗用道具黎做呢D野- t5 L7 d& c" k- C  _
所以我認為樓主不是用道具
/ c2 T( F, r" \# j
9 y' c+ d: s6 r/ A1 N+ v另外* W* y9 J* [4 O& t1 [. Z
我下沉左好多次是批量噶,我都唔明点解单丁一贴上升!
7 k( d% d# R0 X  z% J* ]
據我所知道具不能批量

ConvoyChan 发表于 2010-12-18 22:02:37 | 显示全部楼层
街長系唔洗用道具黎做呢D野
0 T( g' u, z' C8 R- o/ U' J2 j' y所以我認為樓主不是用道具
) F' b- w" c: l: s
, J1 {2 |) u/ I2 K; L. C. B9 y5 Z另外
' l  A6 }/ P6 W1 ?4 p6 q7 A# Y. j
, W8 k  m7 l' j- _$ {" u# R: ~' L& U據我所知道具不能批量
  ~. q$ H8 O2 D9 b+ Q9 ?9 Qiamaboyandog 发表于 2010-12-18 09:21 PM

* ^$ H) M7 B( R& ]' Z* m0 Q' V, P( ~
唯有系论坛神秘地傲骄了

aaron81 发表于 2010-12-20 10:31:49 | 显示全部楼层
K社都不能回回答
  b. n6 j. s* C7 r6 k. f. `( w坐等原因学下野!

T520025 发表于 2010-12-31 02:16:03 | 显示全部楼层
{:5_333:}真相只有一个

wuchaojin 发表于 2011-1-8 17:33:13 | 显示全部楼层
新来 5多清楚窝