[Tora.to] JS轉貼 龍珠Z001-291(三语合成版)+龍珠GT01-64(TVB粤语版)

wulove 发布于2010-12-7 01:14 11185 次浏览 158 位用户参与讨论     [复制分享主题]
【動畫名稱】:龍珠1 f# Y0 d  i1 t9 u* o+ R# Y! K! F
【集       數】:291集+64集& N, f7 H+ g0 A9 w0 r
【配       音】:TVB粤语
% v: s9 |% ^, f- n6 B# J4 Q【每集容量】:320M左右( P: T! u- P" i& W
【文件類型】:DVDrip(mkv)  
! P7 x5 z# l; m【時       間】:你估下
/ a. Y8 l1 [/ M# x好在我有買龍珠DVD 姐=.= 全集(姐係龍珠初代+龍珠Z+龍珠GT) , 7 G4 H: y5 a, h% Q
買左成2-3年以上 我仲好記得最先出既係龍珠Z 之後係龍珠初代 最後就係龍珠GT..........太爽了!!!
3 P9 F$ ]- C9 D  c1 Q
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(158)人评论

help6288 发表于 2010-12-7 01:23:18 | 显示全部楼层
有龍珠既地方一定有我
( A, U7 @6 H/ d) X) y1 m  GJS空間呢到有個貼都有....

chrisrex 发表于 2010-12-7 01:29:05 | 显示全部楼层
回复 2# help6288 4 k! k. k. D- c. A

: A' X( Q0 H* S9 N" \9 n悟空仔你都咁夜

wulove 发表于 2010-12-7 01:29:59 | 显示全部楼层
有龍珠既地方一定有我' m5 r7 T( s) D6 P2 I* Q
JS空間呢到有個貼都有....# Q& ]7 f6 {; B: V& ]
help6288 发表于 2010-12-7 01:23
. n# `) C% Q* j! L
( d5 ~4 i" L* e4 ~+ _
) l7 c  }3 B" f. g% ?; a
    咁洗唔洗我DELETE 返張貼佢??

help6288 发表于 2010-12-7 01:54:11 | 显示全部楼层
咁洗唔洗我DELETE 返張貼佢??
; y9 q4 E- K* gwulove 发表于 2010-12-7 01:29
+ h0 y- w: y& ~0 U

4 S, B9 @2 ]$ X8 g( {
* b- O4 k( |- W6 n6 J    5使啦.....- \8 p% A/ ?: j0 }/ @

help6288 发表于 2010-12-7 01:55:14 | 显示全部楼层
回复  help6288
$ |+ K! u9 a( F/ ^, R  |8 n
4 `# X) P- L9 p+ l  i悟空仔你都咁夜1 K9 W$ k3 }0 q
chrisrex 发表于 2010-12-7 01:29

& {$ ~. j+ V  j% m5 x( v
* W0 _  b' K, n: O8 p- l2 y
/ r6 i, g" B! x    一向夜開架啦

panzcheng 发表于 2010-12-7 03:07:33 | 显示全部楼层
体下GT个版本几大1集噶先~~先头过D三语版记得好似系百几MB一集噶咋!!画质~~唉......

inber 发表于 2010-12-7 06:52:28 | 显示全部楼层
空間是JS?
+ @3 l( B3 q: s2 I5 p+ a8 z我唔濟

z135z135 发表于 2010-12-7 08:12:43 | 显示全部楼层
oh yeah,甘样又可以唔使我去狗狗过度搜索来下,毕竟狗狗搜索噶,貌似粤语噶连载比较难稳,我个人比较懒,所以。。。。收下了

最爱粤语 发表于 2010-12-7 09:00:50 | 显示全部楼层
好贴  ,大家帮忙顶起来

kidhitomi 发表于 2010-12-7 09:56:55 | 显示全部楼层
入哩支持下!!& B5 m; H, A0 f3 ]- W
Z洗版中

Ling1988 发表于 2010-12-7 10:51:06 | 显示全部楼层
無睇都知下載網址了!有無經上傳者同意轉帖啊?
- E2 J3 ]" h; B, i6 \
* z# [8 l  E1 X* T9 n8 R0 i我地以前是批量下載的,唔知依家呢
, z$ `& R! w. e  z( t' [$ g! D6 I' P. I$ q- E  l
O  睇來還用得
+ W! A. ^0 y( p( z) Y. J) B1 ^8 w; c