[每日闲聊] 我想大家幫忙測試一個網的下載速度如何(唔知有冇發錯地方)

grostcar 发布于2010-12-4 10:13 1979 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知有冇發錯地方$ q5 V" l; s* l8 Z+ n+ d. V% @# ]# a
我係想大家幫忙測試一個網的下載速度如何$ r/ Y/ ^3 v! u0 O

9 H( a2 p1 Z" |& f; \http://webo.com.hk/download.php?i=435427 (一個大約260M 的片)5 D$ G) p! M! V1 F! V% u2 U
/ h; F: Q3 A5 ^0 T% F
我想知道在大陸同外國的下載速度如何% e! R& B' J) m8 U" F
因為我下載得超快啊, 1分鐘都唔駛就DOWN 完

已有(32)人评论

基拉杰特 发表于 2010-12-4 10:18:14 | 显示全部楼层
那尼,一分钟都不用?你什么网速

Kiver 发表于 2010-12-4 10:22:23 | 显示全部楼层
唔知有冇發錯地方
4 s  u+ U7 N3 ~5 t我係想大家幫忙測試一個網的下載速度如何
0 e0 d% h  A: Y3 w2 d5 O7 r, t" _2 z9 T: M% d! Q) E8 h
(一個大約260M 的片)
" p! x! [0 F) j
  @. k8 V4 u$ |4 |8 \. k我想知道在大陸同 ...
  B, ]- v' ~, G$ t. W0 Agrostcar 发表于 2010-12-4 10:13

v4 ?; b& Z9 U/ h: J3 t
) I  n$ A/ u. I# w請等等... Please wait...8 @; u5 U0 n- q
7 ]5 G, U/ W3 d1 }2 p! j- P
    4 @: V8 z* ^' A! F; v8 X: l
这个提示已经等了我好久0 i- B6 q0 n( y) @+ [( g
南海视讯主网络

Kiver 发表于 2010-12-4 10:30:03 | 显示全部楼层
唔知有冇發錯地方5 u/ \# M: m+ A- D" i
我係想大家幫忙測試一個網的下載速度如何; P3 \- B( s# w1 P+ Y, {
  A/ d, _* s0 ^& o! `7 S
(一個大約260M 的片)9 _* A0 Q1 ?- Y+ P! o! |

7 p% f4 c2 o$ w我想知道在大陸同 ...4 T  h2 I% c! r& Q
grostcar 发表于 2010-12-4 10:13

. d  P5 g, y. K7 d) ~
7 P7 k, z' y- ]7 I# o' _. q2 u; o  h6 R* q9 ~) z: T3 s
    100GB存放空间?

Kiver 发表于 2010-12-4 10:30:40 | 显示全部楼层
唔知有冇發錯地方
/ n1 ~8 @! Q5 s; K我係想大家幫忙測試一個網的下載速度如何
4 c, I' T1 I4 x/ P: H
5 i( a4 }4 e/ m4 N) s8 M2 _(一個大約260M 的片)" d8 e4 Q) ], V) ~

7 }7 `( ]/ m+ s! O% u我想知道在大陸同 ...: K7 @7 v+ P6 j- o; U
grostcar 发表于 2010-12-4 10:13

2 \2 m$ W, ?) d: ?) P
5 O7 _# n0 t3 i; Z$ N/ G3 r  ?' y  V: Q* g; z
    我找不到那里下载你提供的文件链接啊~

天才不二 发表于 2010-12-4 10:33:52 | 显示全部楼层
我一秒就下完,不过下载文件223B

Kiver 发表于 2010-12-4 10:34:25 | 显示全部楼层
南海视讯网络速度是" [4 U+ Z2 W3 @; Z0 o
370KB/S
* Y7 O5 c- y0 t1 B, P8 u+ U6 X/ C1 C$ I
今晚返去用电信再试试~

我台机挂着迅雷的!

我台机挂着迅雷的!

天才不二 发表于 2010-12-4 10:37:53 | 显示全部楼层
原来只可以另存为下载啊,6mb  ad只有唔到30k/s的速度/ [& I! O" @7 _7 I

grostcar 发表于 2010-12-4 10:56:41 | 显示全部楼层
我下載完佢仲真係睇到啊, 證明己完整下載, 所以先要問下大家的下載速度
) @" L: f2 [: _9 P- F係唔係香港先快呢

小c 发表于 2010-12-4 11:01:09 | 显示全部楼层
: O% g) ^+ U* v4 o2 T& h6M的AD,一开始有50多K,跟住就跌到甘样!!

grostcar 发表于 2010-12-4 11:05:38 | 显示全部楼层
我用過兩個唔同的電腦試, 一個係HKBN, 一個係有線
2 m; D; p) \( V' Y a.png
6 t# n* {" B& I1 B# f% v3 ?; q2 }% z$ h

$ w8 U! S( q# v" c6 } a.jpg

grostcar 发表于 2010-12-4 11:07:03 | 显示全部楼层
100GB存放空间?
5 `. y( `. d4 o& F6 X+ P" ZKiver 发表于 2010-12-4 10:30
, \! y! i. C+ V$ \
佢個網話無限空間, 不過我都估係100GB

123下一页