[每日闲聊] 烦请江门嘅朋友帮帮忙。

eegbook 发布于2010-11-17 19:13 1784 次浏览 27 位用户参与讨论     [复制分享主题]
呢次真系要请老乡们帮下手嘞,请睇睇下图:. u% f4 W# o" k% d- O3 y0 x
6 `- j. i7 S! H) |
/ i" Y4 B8 r! R6 F4 {1 x, m+ C, R. {唔知大家有无留意到,江门边度有呢D剪纸挂画卖呢?如果有,烦请系呢个礼拜内通知声,唔该。
" G! u! Q: G" n原因系我哥呢个月25号结婚,想话送D得意D嘅礼物比佢,剪纸又有中国特色,好靓,一定可以将其他宾客嘅礼物比下去啦,哈~~不过就梗系比唔过D“龙凤乜,颈链乜……”啦。 7 E  a" N% V2 {4 }
0 a& h+ b; T8 b6 S
铁猫系度先多谢大家帮忙~~

相关帖子

已有(27)人评论

maplep 发表于 2010-11-17 19:26:44 | 显示全部楼层
不知铁锚的哥有没上粤漫社的- -

eegbook 发表于 2010-11-17 19:41:12 | 显示全部楼层
不知铁锚的哥有没上粤漫社的- -* k$ L7 d0 G/ z8 ]: L
maplep 发表于 2010-11-17 19:26

# }, H. ~6 m' q, Q5 R7 `2 G% O2 C( Q: O0 A- M
* h9 m* d9 k9 L! y% b7 Y) Q
   无吖,佢现在工作忙到踢哂脚,连电视都无时间睇,假日佢罗D文件番屋企做,我阿嫂都要埋手,鬼叫佢想搏扎咩,唯有搏下老命啦。

gaoxuming 发表于 2010-11-17 20:29:02 | 显示全部楼层
去佛山的民间艺术社找下!应该有

yuanhuang 发表于 2010-11-17 20:45:26 | 显示全部楼层
  在外面打工 , 帮唔到 ~~~sorry

gaoxuming 发表于 2010-11-17 20:48:33 | 显示全部楼层
在外面打工 , 帮唔到 ~~~sorry

masato 发表于 2010-11-18 02:07:01 | 显示全部楼层
- -印象中有 不过忘记在哪了 只能帮你留意下了

Ling1988 发表于 2010-11-18 03:12:57 | 显示全部楼层
' A: @- a) L( s2 L: w5 Z7 V8 |8 b$ d7 M8 g
回复 1# eegbook
/ ?% C: `. |5 i2 d3 w9 `' d* Y2 D# R& U
' h6 k7 Z9 k4 s: W& {" N
   我记得体新会会城“公园东路”附近有得卖
. o! d) T2 o% [$ t8 F. m' M
# ]0 k6 D; Q) C+ T4 {$ z9 Y 001.jpg
) v5 D0 m) T$ H5 F+ A5 j7 \4 F
: c; V% @  \& d  T. g果间野体正以上地图公园东路个“路”字果个附近,区对面有间基督教教堂9 ^5 m$ D( `7 d( Y( E
9 T( M5 ^# K4 b) _0 j
最快解决方法就是打摩托!讲是去会城“礼拜堂”(基督教教堂),一定稳到的

KOF86 发表于 2010-11-18 14:14:48 | 显示全部楼层

eegbook 发表于 2010-11-18 22:18:20 | 显示全部楼层
回复  eegbook
7 c5 O0 b- w' `, N) z; A, c  O) w
1 D3 K  i3 W9 q2 n7 M
, x/ b8 K4 s, J, @/ G   我记得体新会会城“公园东路”附近有得卖
1 V) b; S2 J3 T" Y/ ^; o
( o7 \; b0 J" r
' X% q6 L" j$ t/ F% V/ T+ e- u0 Q+ q4 [. d$ t# ]7 Y2 H9 L
果间野体正以上地图公园东路个“路 .../ ?+ x, d3 j" n1 ?
Ling1988 发表于 2010-11-18 03:12

; ^6 ~) N) O$ E& D2 U唔该哂热心帮助哦听日就去逛逛~~

eegbook 发表于 2010-11-18 22:20:22 | 显示全部楼层
去顺德找下!应该会有的个度; I' c' o1 g8 ^6 x, _5 }$ U
KOF86 发表于 2010-11-18 14:14

+ a, q+ y8 m! }( v1 F: Y1 J, W# |6 T8 l

* t5 ~- d$ [9 c! g% H# [% U& U# D% [- ~8 B! z
   哇,顺德好远~~我怕加埋车费会好“啦”下~~  
+ o# Q! w; i2 x9 _* G唔该哂你哦~其实我买一两幅而已,楼楼上话新会有,我打算听日去睇下,新会离江门近D。嘻~~

kevinchan 发表于 2010-11-19 00:57:10 | 显示全部楼层
我佛山呢边大把有得卖,你过来佛山都好快啫
9 D  u' _1 ^% qPS:铁猫好耐冇见咯啵,居然係度自爆名字

123下一页