[社区发布] [原创][七武士][粤日英三语][1920×1080][×264 BDrip][更新到09]

小c 发布于2010-8-13 05:55 5209 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
7 R6 U2 N( M# h6 ^; C7 @) i
/ z2 ^# J0 l" L6 A- C动画名称:七武士 9 k8 k  f. f* \: O
集       数:26集& f. _: u- T2 i' u; K" o; F
文件类型:mkv. {! y  d' |: ^; z1 }3 g7 j  R+ T
视频编码:x264    BDRip  n6 T  a4 B& h6 j8 ~; u# n9 Y
分 辨 率:1920×1080
- f8 L; L+ m& \/ J7 A% ?0 G# i每集容量:700—800M左右  
% j' g( H8 N$ `: L5 i字       幕:简繁英三字幕0 A7 @" b' I9 U, |$ i1 b3 @$ O2 c
片       源:http://www.verycd.com/topics/2757676/6 J3 @* C) y5 C0 \
储存空间:MU' j/ l" Q* |  o& i7 e/ Y, O
音      频:MP3粤语  and    AAC日语英语; f! r3 @: f( ^. T9 l% G% Z$ ^
KMP截图9 o6 D' L- N: \9 x
七武士_01[05-22-10].JPG 七武士_01[05-23-54].JPG ( U4 y* K& A6 w
我现在来更新这个啦,要填坑啊!!每两集6星梦,还加了权限,防止伸手党的!& F* P- A9 I- @9 e- C- @/ x- z9 F
校正音频附件里面有!!
# _# m' b$ S( `' Q) lPS:上传缓慢,敬请原谅!!
! v0 C7 s; C2 U0 T2 g& S6 ^6 w: u% ^' e5 {第一集免费,接着啊D收费 6 u$ F6 Z2 g( v
01:http://www.megaupload.com/?d=L3WGMBU9
. `$ `/ Y+ ~4 |: H# m校正音频:
  S% i  ^  M& f01:http://www.megaupload.com/?d=WJTZGTD4
( M9 u- v, x$ `3 X* B 02-03.txt (184 Bytes, 下载次数: 7)

已有(69)人评论

小c 发表于 2010-8-13 05:55:33 | 显示全部楼层
2 x( s' s; F$ B+ E  k" d
循例坐沙发!去训教~

maplep 发表于 2010-8-13 06:11:56 | 显示全部楼层
被C兄抢先合了= =,雀仔打算合的呢= =

maplep 发表于 2010-8-13 06:13:34 | 显示全部楼层
和这片源在dotmu有= =转自漫娱的

inber 发表于 2010-8-13 06:19:31 | 显示全部楼层
真的辛苦樓主了,不過我沒打算下

LAIKAHEI 发表于 2010-8-13 06:28:47 | 显示全部楼层
辛苦你~~不過800MB咁大.....另外發個校正音頻可以嗎....

kevinchan 发表于 2010-8-13 08:07:30 | 显示全部楼层
估唔到有人合,应该都係呢个片源啩? 捕获.PNG
" ~! q) A5 B9 D3 X+ F3 s% s3 j" K7 G7 G$ F( L  {
我都係自己合算了,反正我有港版DVD提取出嚟嘅音频源,废事浪费啦!
% {% h4 h) o5 e0 Y' @" J+ P- p, o3 J: B' i; ?
PS:本来想下载嗰个DTS音轨嘅片源,不过觉得有啲大,所以都係算了

kevinchan 发表于 2010-8-13 08:10:36 | 显示全部楼层
楼主要不要我帮你放片源嘅MU链接出嚟?咁你就唔使上传片源咁辛苦啦

2497341O1 发表于 2010-8-13 09:06:06 | 显示全部楼层
斋放音频就唔使咁辛苦啦~~

基拉杰特 发表于 2010-8-13 10:06:24 | 显示全部楼层
这部好看吗?有空看看,觉得你让雀仔帮你放片源然后你只是放调整音频会轻松很多!那么快就开学啊,还好我还有排玩!

漫步雲端 发表于 2010-8-13 11:02:46 | 显示全部楼层
被C兄抢先合了= =,雀仔打算合的呢= =
0 J% C' f* z5 ]. n) Q, Z: ?0 {maplep 发表于 2010-8-13 06:11

! d% i/ j4 W) `3 Z4 w: E) P0 X
0 u; W# r4 ]( r. B5 N* ^
! K: d$ d9 c; u& k哈哈 雀仔太慢了

timaousi 发表于 2010-8-13 11:56:58 | 显示全部楼层
入黎支持!要音頻就OK拉!