[动漫周边] 岩岩係電盧搵到......

ngyan1600 发布于2010-7-28 02:54 6438 次浏览 52 位用户参与讨论     [复制分享主题]
岩岩係電盧搵到........超魔神英雄傳既LDRIP
/ A8 y& E- S: r- c7 h& y1 _' F以當年壓片技術計,畫質不過不失
; ?6 S0 C4 N* X: f音頻有4條
; |  F: }9 X- E' F; v8 U! u+ @; b日语原配/辽艺国配/台湾国配/台湾国配(卫视中文)( ^/ g: x2 \9 X# B/ I7 p

) J! z8 h; E: E; i0 T, V字幕有4個,對應上面的4 w7 T* k* s- A# |9 Z7 Z+ j

5 }+ q* c' z8 \' `3 j2 A- T7 X  G大家點睇

已有(52)人评论

cuterinoa 发表于 2010-7-28 03:04:05 | 显示全部楼层
沙发

maplep 发表于 2010-7-28 03:09:39 | 显示全部楼层
沙发4 g( t  F0 {9 o, t3 O2 c/ w
cuterinoa 发表于 2010-7-28 03:04
/ B$ G+ s$ v) _! f
& T. ~  }" z6 |, l% h

s  ?! W  e; g& _$ l    = =还说去睡了。。。还在抢沙发

eegbook 发表于 2010-7-28 03:13:03 | 显示全部楼层
我。。我都系名单粤语多D。

迪格斯 发表于 2010-7-28 06:04:37 | 显示全部楼层
一睇啲图就知道用左好强嘅锐化效果,线收得比较细。。。。我比较中意粗线。。。其实乜无dvd咩?

迪格斯 发表于 2010-7-28 06:05:44 | 显示全部楼层
唔记得讲添,对粤语有兴趣,不过台湾国配估计都够了吧。

eegbook 发表于 2010-7-28 06:15:11 | 显示全部楼层
唔记得讲添,对粤语有兴趣,不过台湾国配估计都够了吧。
$ `! s$ A6 [7 m, z迪格斯 发表于 2010-7-28 06:05

0 C7 G/ c; t5 a3 K8 ]7 @; a5 d9 i( a$ Y2 F5 D4 z$ q/ w0 L4 Z

: [, L7 d5 E4 M$ T+ K* }" W    一睇就已经分析得出黎,果然系高手。

netasa 发表于 2010-7-28 06:32:43 | 显示全部楼层
LDRIP 所指嘅应该就係AV RECODE 信号源来自AV端子输出。 所以再点样录都係有同VHS一样嘅通病,色泽淡而暗,造成锐化度低灰度较高噪点多另外分辨率也低,就算拉大了分辨率都只会係损失画质嘅做法。老实讲我更倾向于DVDRIP多点。  不过讲到配音方面,确实好全面。基本上所有播放过嘅国语版本嘅配音都齐了。有一定收藏价值嘅,除左你重嚟都无睇过国语版啦。

wenwen 发表于 2010-7-28 07:20:35 | 显示全部楼层
有粤语就好了!呵呵,但是好像没有!

ykcheung 发表于 2010-7-28 08:15:15 | 显示全部楼层
得番粵語同日語就OK啦

kevinchan 发表于 2010-7-28 08:21:16 | 显示全部楼层
有辽艺国语都唔错啦,粤语真係无希望啦......画质我唔识研究

ngyan1600 发表于 2010-7-28 08:24:53 | 显示全部楼层
搵到DVDRIP..但係係壓到好細既RM.......4X M既RM,你要唔要...... {$ x& B* U" s; c2 M2 \
內置字幕,120M既MP4要唔要
. _2 z+ c, r7 G! M要既可以去JS搵

12345下一页