星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 发现宝库

wackgwf 发布于2010-7-12 20:52 808 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
其实我讲紧既系
" R0 F: l3 X4 Z3 ^我地呢个
9 A2 b- r# r% X& r/ f粤漫社9 @; M" J3 J; P' ^- h9 e- g$ Y8 j

2 I4 i/ ?; [2 _! n( [8 S7 F4 ?我一入来就好似如左宝库甘1 I3 E: ^1 A' i  S
好多其他地方无既野我地呢度都有; i, g& M! F; c
例如比较早期既粤语动画片啦- E6 w6 u# B2 @- X& R7 S$ @( `
好多地方只有国语或原音既电影我地都有粤语版
! U+ F$ n" Q2 [% Y- G2 V: V6 v我寻晚就系太过心急想下载了
! U1 q! ?  E! o* r$ r所以就提出左http://www.dreamxt.com/bbs/thread-70482-1-1.html
1 T1 \5 u& @. I9 t1 \# C呢个建议嘞
& ?- p3 a! N1 _( N) y1 T其实我认为我地当然要大力支持啦
3 ^1 x0 u3 U4 R, r  N+ x但系我作为新手
& f! M2 I' C# p$ b1 c1 D: i梗系想限制少D啦~相信大家都可以理解挂?
0 z7 m8 O6 S/ X$ }1 i* i; i
/ }/ F& ^8 z) Z/ K; C希望我地呢个论坛越办越好
9 I( s% q; L2 p' h9 H" |同时希望有更多经典旧片
) t4 g# V' L( q. J& v/ n动画.电影.电视都好
8 a) R$ _" `) M  h好想回味下~~~~~4 K+ b& {" w& q- E' K6 V
* U7 G: x1 x- Q! G4 P, S
应该我呢个贴唔算灌水挂?

已有(13)人评论

Kiver 发表于 2010-7-12 21:11:11 | 显示全部楼层
其实我讲紧既系
* _- a3 a& t. P/ @! R; Z$ F我地呢个
" L1 f, w) H- u4 S( B  }粤漫社
& T6 A, x/ ~% X3 y1 {
7 {7 Z4 g1 X# n$ X我一入来就好似如左宝库甘: g" V/ ]; U2 i4 }; |
好多其他地方无既野我地呢度都有  W& s" j' @9 l4 v0 b/ M
例如 ...
; m$ {# ?3 {1 P0 C6 Swackgwf 发表于 2010-7-12 20:52
  ?: g0 t" c( D& A: ?
4 Q2 d; v0 G3 f# v" P8 u
- [$ m' w% S: w' l7 c- o3 b- i
    依贴当然吾算啦`~~~
5 B% j* s7 e/ t* n( ]甘都算灌就真的吓怕人了~

基拉杰特 发表于 2010-7-12 21:26:45 | 显示全部楼层
依贴当然吾算啦`~~~" V3 T% M, x0 P2 m
甘都算灌就真的吓怕人了~
7 ]. h3 `8 b* ?# G1 HKiver 发表于 2010-7-12 21:11
$ `) W0 |1 y4 e2 c) P4 x
3 ~1 L& A$ K8 I7 v5 x+ C7 b4 y
- [  ?3 a4 K3 @- [: w
    这种贴K社怎舍得扣分啊

kevinchan 发表于 2010-7-12 21:51:50 | 显示全部楼层
唔算灌水,但发错版块

lych 发表于 2010-7-12 22:39:08 | 显示全部楼层
只要遵守版规,任何人都无任欢迎~~~~~

cuterinoa 发表于 2010-7-12 23:30:52 | 显示全部楼层
紧系要 大力支持 粤漫社~!!! & t  ^5 s& d5 f8 Y! W; m
尼度D朋友都好好噶~!!

kental 发表于 2010-7-12 23:31:07 | 显示全部楼层
就算当系灌,呢帖都灌得好有精神价值哦,哈哈!

基斯 发表于 2010-7-12 23:44:07 | 显示全部楼层
努力升级,可以下0既就更多,大家一齐加油

wackgwf 发表于 2010-7-12 23:55:16 | 显示全部楼层
努力升级,可以下0既就更多,大家一齐加油7 p5 L4 C! v' V8 L$ T
基斯 发表于 2010-7-12 23:44

* q( a+ M) w4 e. l) L& D2 l
# c, [0 H, }0 E% W6 q3 f4 B' v6 u9 B# C: M, C/ J0 H8 |- ?& C
    你都甘多啦
4 C% b' K, K5 K9 I3 Y+ O. ?0 [使唔使讲到你好似新手甘感概吖

基斯 发表于 2010-7-13 00:10:16 | 显示全部楼层
回复 9# wackgwf
+ R: m" B$ Y+ [# W% Y- ~# k; s6 x8 R5 _7 H2 ~7 Z6 K
- z  A/ T" P6 ]1 d* _' a2 }
    有D资源限制仲系好高咖

huang 发表于 2010-7-13 01:22:26 | 显示全部楼层
认住偶,偶吾LIKE伸手党

masato 发表于 2010-7-13 04:16:22 | 显示全部楼层
- -新人你好 新人再见 ; z' Y5 y) d  Z. u% f
这里灌水 灌的要水准  不然被咬得重伤

12下一页