星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 可唔可以修改一下设置呀?

wackgwf 发布于2010-7-12 00:07 3681 次浏览 39 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我认为论坛搜索都要俾钱
  `3 P7 J4 |( ^0 k+ k% F& @; P9 N真系好无奈
+ _# t' [9 g- O% v: |9 `7 a有时想方便D稳野3 Y0 M% C8 _! D. J4 T( X
好快就干嗮咯

已有(39)人评论

wind925 发表于 2010-7-12 00:28:48 | 显示全部楼层
基本上你只要回一次覆就可以讓你搜索兩次了。
) l7 B4 f# M6 b2 ?: D* g; o就看你捨不捨得花了,捨不得就一頁一頁找吧!

wackgwf 发表于 2010-7-12 00:31:55 | 显示全部楼层
问题系要有基本既星梦呢
" q& t$ B( p7 N2 l7 i! Q- [基本既星梦会唔会消耗嘎?

wackgwf 发表于 2010-7-12 00:33:12 | 显示全部楼层
感基本既星梦会唔会因为搜索而扣左嘎?

kevinchan 发表于 2010-7-12 00:40:14 | 显示全部楼层
我的星梦都用不完

cuterinoa 发表于 2010-7-12 03:36:21 | 显示全部楼层
我的星梦都用不完
- `; x  t, T$ Z% E5 {* q1 ckevinchan 发表于 12-7-2010 00:40

) L* E/ a2 J( g* @3 b
. X4 r& k; @7 D1 B3 v6 C) e; B& Y7 U, h' B" S, J6 R" j9 {
你甘多星梦, 分D比我啦~

maplep 发表于 2010-7-12 03:38:37 | 显示全部楼层
。。。。路过巡逻~~

kevinchan 发表于 2010-7-12 03:56:44 | 显示全部楼层
你甘多星梦, 分D比我啦~4 G# v) X( _/ E- S2 n2 p9 u
cuterinoa 发表于 2010-7-12 03:36

! {# Z  ]  T1 R* l! X$ q
* P/ V6 t5 X$ E7 j& c1 U  B" l
& [/ M7 h2 l; e! `( q/ z. L$ u' J2 s    你都好多啊,唔使我畀你啦!

cuterinoa 发表于 2010-7-12 04:00:23 | 显示全部楼层
你都好多啊,唔使我畀你啦!, Q, o$ K, V! w* q
kevinchan 发表于 12-7-2010 03:56

; y: K  R9 O! T' s, {4 d' U3 l
* ]/ P1 [4 V, r3 [7 c. T人是贪心个动物来嘎~

kevinchan 发表于 2010-7-12 04:04:21 | 显示全部楼层
人是贪心个动物来嘎~6 e  t  i9 p+ C4 J1 ?" O1 R
cuterinoa 发表于 2010-7-12 04:00
7 l% J9 d7 w+ F; U* H; _* O$ m: A
: [& v( I! o, p2 _
9 a& p: X. C, a* i
    但不可以太贪心,哈哈
' R0 j5 K( p1 C4 s7 a  APS:咁夜嘅?

cuterinoa 发表于 2010-7-12 04:16:42 | 显示全部楼层
但不可以太贪心,哈哈
" {+ h. j/ u4 N' }& Z. M' M5 z: @PS:咁夜嘅?
! G4 N5 e, v) u; w) dkevinchan 发表于 12-7-2010 04:04

. k, y8 t- T( T! Z7 g5 ^; p* g; o1 w
我无话要细你D星梦...
2 ?  N6 E3 D$ |( n) e0 m) \% v2 R1 IPS:睇波... 我唔球队迷... 唔睇就要等多4年啦...  你叻?

kevinchan 发表于 2010-7-12 04:27:20 | 显示全部楼层
我无话要细你D星梦... 0 _. N. S0 i: p9 Y  g. K
PS:睇波... 我唔球队迷... 唔睇就要等多4年啦...  你叻?( N  c- V0 s' a& r2 T
cuterinoa 发表于 2010-7-12 04:16

7 z; Z+ L% I+ U2 w2 [我都睇紧,最后一场点都要睇下

1234下一页