[动漫讨论] 话说...破!

熊猫仔 发布于2010-6-2 12:22 1429 次浏览 23 位用户参与讨论     [复制分享主题]
相信大家睇到个题目,应该都估到些许啦~~~2 b: K/ W9 }  s9 C! i! }6 j9 T0 B
, W* {) @" _1 ?% M$ [0 P) w
的确,我喺问一d关于《破》嘅问题,因为的睇到有d晕晕地,不过真喺好精彩* R: M8 |) a  ^  [1 D; J  X! L

! [% y& P8 p0 r5 H2 O8 f' _2 `! E. m《序》嘅剧情貌似无咩改动,而《破》剧情改左好多,* S4 z$ O$ M$ f7 }3 P
2号机同明日香嘅出场方式改左,不过好鬼si型~!+ H' U1 L% N) }6 l5 |1 t
上3号机嘅人换左明日香,当然替死嘅都换左
* p' D. n% X6 m: j& ~7 M4 e多左个女仔代替明日香揸二号机,而且暴走
1 Q4 }- [. i- w& k* Y- L; `仲有几只市徒个样都好似改左。。。7 K. V  E( N0 ^( C9 ?( n( c
睇个势,朱芬从跑龙套准备升左第二男主角,应该Q会更精彩
8 ?  V5 ~% s, M' Q! ~凌波丽变得热情左咁多
& g1 P% f- t  E" u: T! j8 O1 R; j7 e5 h, A" p! J" h
因为有之前电视版嘅影响,觉得《破》嘅剧情好鬼怪,就好似当初睇钢炼FA咁
5 @  B  z0 B6 {+ w剧情发展落去会喺点样,又点解会改剧情,结局又如何呢....
! A* v1 @5 N1 L5 g$ j, f9 b: m5 V5 Q3 v8 L2 i, ~  ]. D# `# o( V
其实最主要喺想问,《Quickening》几时出啊~~~

已有(23)人评论

天使之风 发表于 2010-6-2 12:55:06 | 显示全部楼层
我才大概浏览过,还没细看,当初没有就想看。。到有了,又不想看了··

kevinchan 发表于 2010-6-2 13:29:54 | 显示全部楼层
未睇过,暂时唔想睇住

基拉杰特 发表于 2010-6-2 14:22:55 | 显示全部楼层
暂时还不想看!

gsl 发表于 2010-6-2 14:49:18 | 显示全部楼层
仲未睇过,迟点留意一下。

基斯 发表于 2010-6-2 15:00:37 | 显示全部楼层
当佢全新嘅作品可能会比较容易接受

aubert22 发表于 2010-6-2 15:38:58 | 显示全部楼层
噙晚岩岩睇完~~真系非常唔错~~
) [' v$ i: {! e1 g; E! i! u" j不过我觉得唔算改剧情,因为话明剧场版,而唔系钢炼咁: i: F% A  i" ~, o& p% w: S
TV重制,所以无乜觉得大惊小怪~
4 N$ L1 y+ {! r9 j至于Q几时出,管它,等就系了,嘻嘻~

zhiss 发表于 2010-6-2 16:58:54 | 显示全部楼层
明日香挂咗接受不能.......

wjr5200 发表于 2010-6-2 18:10:27 | 显示全部楼层
) b# G1 h* y2 M2 F* F/ Q: i3 @$ o$ _$ o! v( m
福音的剧场版应该说系重炼版来 本质好似钢炼fa甘 钢炼都有改剧情啦,只系钢炼剧情的主线好似无变,我未睇过都系唔乱讲了

lovepx 发表于 2010-6-2 21:42:19 | 显示全部楼层
平行世界,另一故事!

aaron81 发表于 2010-6-2 21:59:31 | 显示全部楼层
呢出野真的好热哦,好多人睇过都话好~
+ q# A2 c8 ~' M, ]  G% V2 i究竟我还是下吾下来睇啦~

wjr5200 发表于 2010-6-2 22:20:10 | 显示全部楼层
明日香挂咗接受不能.......' G8 t0 X! \) {' e# x' o
zhiss 发表于 2010-6-2 16:58
  b7 H! [7 R9 G& c5 h# ]" |+ X
明日香可能未挂都唔定 TV版好似无挂到个驾驶员吧 主线应该无变吧,都系果部机 换左驾驶员姐

12下一页