[其它更多] 有无人可以帮我弄个绯月邀请码,我提供KFB

183334257 发布于2010-5-24 11:24 1415 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我个绯月账号唔知做咩无端端被永久禁言...无奈
; R# t" |6 q9 H4 K- Y: f弄一个邀请码需要88KFB,我可以转比你,然后申请之后比我
# w! [9 S, m. `; S8 g9 B唔麻烦的,有无朋友可以帮忙一下呢?1 j; h" b% Y# k: q3 |' ]) q
感谢先~

已有(23)人评论

kevinchan 发表于 2010-5-24 12:31:11 | 显示全部楼层
我係绯月的神秘还是-2.....

183334257 发表于 2010-5-24 13:51:00 | 显示全部楼层
我係绯月的神秘还是-2.....4 {6 ^# T  G* m$ Y" w  w
kevinchan 发表于 2010-5-24 12:31

! C6 T# I1 i7 E7 d
& C! |& W# F' L! c9 _6 r8 }7 e% G+ U8 k1 O' n. ^" _/ ^. ^
    好过我...连贴都睇唔到...

Ling1988 发表于 2010-5-24 14:08:57 | 显示全部楼层
回复 1# 183334257
" ^5 `% J" a; [# a. f( r( L
7 v: O* o6 ^% k' k7 U* B$ T$ a8 V
    边个会今“傻”啊!KFB唔是问题,但要扣神秘“2”级,但愿有好人啦

kevinchan 发表于 2010-5-24 14:13:26 | 显示全部楼层
好过我...连贴都睇唔到...
1 P$ C% G8 a# C183334257 发表于 2010-5-24 13:51
禁言连贴都睇唔到嘎?

183334257 发表于 2010-5-24 15:03:38 | 显示全部楼层
禁言连贴都睇唔到嘎?! C, X3 |3 k# W) s4 q, e
kevinchan 发表于 2010-5-24 14:13

8 B9 ]' [; s5 m2 t' f8 H( F+ c+ j+ c5 f+ F( B. _5 O) V
4 x! X1 B7 U( j1 I- `# R
    资源区里面的贴入唔到去咯,其他区就唔知咯

183334257 发表于 2010-5-24 15:04:03 | 显示全部楼层
回复  183334257 4 K4 n- n( Y! M8 X! V  f

" F, ?& g7 n6 p
: K/ {+ Z8 L5 E, e    边个会今“傻”啊!KFB唔是问题,但要扣神秘“2”级,但愿有好人啦) S1 v" t# _, W# K" ^$ g
Ling1988 发表于 2010-5-24 14:08

1 o$ B+ o0 O+ e" D, c* R- |$ W; z% f1 I! c# J
/ r2 N; k2 U2 B; l
    要扣神秘2级咖?

huang 发表于 2010-5-24 16:35:05 | 显示全部楼层
偶是万年潜水舰

huang 发表于 2010-5-24 16:36:49 | 显示全部楼层
绯月邀请码最大问题是:坐连政策

平常心 发表于 2010-5-24 16:40:06 | 显示全部楼层
未听过,系乜坛子?

Ling1988 发表于 2010-5-24 17:42:35 | 显示全部楼层
绯月邀请码最大问题是:坐连政策; R9 b4 g- L$ s
huang 发表于 2010-5-24 16:36
  [, W' v2 }( k
! d7 T6 {+ h. n# r. d7 L

+ s; K* }, [& t) F9 U5 n- A   请问 “坐连政策”是咩意思啊?方便介绍下吗?

Milanor 发表于 2010-5-24 18:15:07 | 显示全部楼层
C78时绯月应该不用注册码
; s* O( b) @9 k0 ?: H4 e到时你去看看~~

12下一页