[社区发布] 我有个问题

kevinchan 发布于2010-5-17 15:43 2263 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
近两日发现,我係回复人哋帖子内容嘅时候,只可以用【回复】,唔可以用【引用】,如果用【引用】,会一直停留係回复嘅画面,到最终只会出现一句话【您的请求来路不正确,无法提交。】
* z+ R6 ^2 `" T" o8 t8 s  E如果係都要用【引用】回复,咁成功回复到嘅机会率真係好低,几难成功!. `8 Q6 G$ ]5 w+ `# B$ h
用【回复】嘅话就绝对得。
2 C1 T1 C, w4 P3 D: l8 \5 ]( R" J0 n唔知有无人知道点解呢?' k' P2 e& j4 X/ E
PS:近来真係问题多多= =!

已有(13)人评论

Ling1988 发表于 2010-5-17 15:56:17 | 显示全部楼层
回复 1# kevinchan
. |! h& m9 {  j5 v7 h
1 z! `% ]- V8 G: ]8 W# T% x& V  N" K7 V5 p4 B! W' f0 [
    我一般都是用“回复”回复其它人的话,无用过“引用”!引用是咩来啊?(吹水这)

Kiver 发表于 2010-5-17 16:02:20 | 显示全部楼层
近两日发现,我係回复人哋帖子内容嘅时候,只可以用【回复】,唔可以用【引用】,如果用【引用】,会一直停 ...
& t, @* `. w" \6 V! Ykevinchan 发表于 2010-5-17 15:43

. E, d5 q  p7 n1 J& r- ~
+ K7 Z& k) x% ^# G. h9 w# ^; b* ^% r
    可能是你的IE出了问题
, _6 j) j5 H* z3 ?- Z: u/ ^( i因为论坛并没有进行过大量修改~

kevinchan 发表于 2010-5-17 16:12:49 | 显示全部楼层
回复 2# Ling1988 / M' [2 ?$ W+ H, z% |8 m
& z7 v) w! K% }7 c
5 [' P/ i8 F" D8 U- j
    你用下就知道囖

kevinchan 发表于 2010-5-17 16:15:58 | 显示全部楼层
可能是你的IE出了问题
# r! d+ j4 }3 E& |" R因为论坛并没有进行过大量修改~
( v: \1 N8 ]1 [5 f( s( F$ U& K9 B8 LKiver 发表于 2010-5-17 16:02
仲有,依家用firefox上粤漫基本上处于瘫痪状态,打开网页极困难,但係打开其他网站就完全无问题,cookies都清过,缓存都清过了!
  E2 u* e" H8 W依家唯有用IE上粤漫社,上就可以上,但就出现咗我主楼讲嘅问题!

基拉杰特 发表于 2010-5-17 16:18:24 | 显示全部楼层
回复  Ling1988 + X* q. N8 O! M9 h* c. x" I. c
1 b' {' Y% d) W+ M9 Q

$ V5 o2 c1 a/ E8 r, g8 A5 o/ n. S    你用下就知道囖1 m6 A/ a6 h. e! `/ Q
kevinchan 发表于 2010-5-17 16:12
& l1 R. m0 d  [9 a4 `- i
6 }' h- j! {1 ?# |8 A
: X+ W7 w+ F6 ]$ S8 l4 |
    试用了!感觉没什么事!是不是雀仔你的浏览器出了问题啊

kevinchan 发表于 2010-5-17 16:32:21 | 显示全部楼层
试用了!感觉没什么事!是不是雀仔你的浏览器出了问题啊2 ^8 A4 I3 S; g# I& Q1 p# r) [8 c3 t
基拉杰特 发表于 2010-5-17 16:18
其实我谂係我问题,因为时得时唔得

tandong 发表于 2010-5-17 17:24:07 | 显示全部楼层
回复 1# kevinchan : z/ ^9 x# \1 h' o8 A- F  X  d

1 \( l6 O0 Y! x2 e, v
& p" D0 a5 b' Q4 t6 F  我用  引用少用回复,无呢D事!!

aubert22 发表于 2010-5-17 17:48:09 | 显示全部楼层
无问题嘅我飘过先~可能真系你浏览器问题~

天使之风 发表于 2010-5-17 18:17:58 | 显示全部楼层
冇问题+1~~·衰雀RP问题~~

kental 发表于 2010-5-17 19:35:09 | 显示全部楼层
刚才引用完来呢!毫无问题,雀街慢慢研究!

kevinchan 发表于 2010-5-17 23:58:45 | 显示全部楼层
个个都无问题,咁就肯定係我问题了,真係惨

12下一页