[每日闲聊] 昨天...

熊猫仔 发布于2010-5-13 22:19 1142 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]

* d+ n2 a  l1 N  C4 G- U7 M' j有空睇睇,我们80后的昨天,# w) p6 r) Q: A4 o3 M' _8 A4 \/ {
或许感触良多,或许轻泛涟漪。* |; M/ i7 t0 S, H
总之值得一看...  l0 o# Y1 o' Q' z4 a! @$ x
http://v.youku.com/v_show/id_ch00XNjI3NzA5NDQ=.html
1 v% M5 O; m+ ~懒得整视频,唯有麻烦下大家啦...8 F. t  Y3 m# @. p! p) p7 |. V

已有(17)人评论

kevinchan 发表于 2010-5-13 22:35:30 | 显示全部楼层
坐沙发,睇下先

Ling1988 发表于 2010-5-13 23:02:58 | 显示全部楼层
好有感触!入面的事我最起码做80%!内容好精彩
; ]6 c" M4 _6 s+ j# T! ?1 e
+ I* _' T) m3 K& X# y! ?但天朝画动唔知点解,点睇都唔顺眼

batuu 发表于 2010-5-13 23:15:00 | 显示全部楼层
好有感触!入面的事我最起码做80%!内容好精彩- [& f4 P6 c. ?

2 o# X8 Y0 h7 Y$ `, P4 k但天朝画动唔知点解,点睇都唔顺眼0 ~! U2 ^# Q" k  ^( Q& W" {
Ling1988 发表于 2010-5-13 23:02
; F" O9 Y& g4 u

$ n7 `: h; E) w9 W- O% ^" G$ l5 }, n
I AGREE WITH YOU,D人好樣........

eegbook 发表于 2010-5-14 01:00:26 | 显示全部楼层
哇。。。又迟咗一步。好,等小弟又去睇下好野先。

kenhai74 发表于 2010-5-14 02:11:50 | 显示全部楼层
我喺70后的,睇睇你地80后的是如何情形的。

kental 发表于 2010-5-14 05:22:15 | 显示全部楼层
80后好多美好噶,不过因为是80后,所以也只支持80后吧;视频的确好令人怀念!

kenhai74 发表于 2010-5-14 07:22:01 | 显示全部楼层
睇过一下,80后有部分我地70后的影子,不过会感概80以后年代的孩子的生活会被当今不良风气所侵蚀很深!

ConvoyChan 发表于 2010-5-14 08:13:34 | 显示全部楼层
有天朝动画么。。。。甘就冇眼屎干净盲咯

kevinchan 发表于 2010-5-14 08:22:19 | 显示全部楼层
勾起好多回忆,80年代的确係一个怀旧年代

tandong 发表于 2010-5-14 08:30:15 | 显示全部楼层
车!无功夫熊猫仔睇嘎

kevinchan 发表于 2010-5-14 12:46:50 | 显示全部楼层
车!无功夫熊猫仔睇嘎0 b/ b# w" a& \# V
tandong 发表于 2010-5-14 08:30
我以为熊猫仔又嚟作诗,点知係发视频

12下一页