• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 问问看。。。

potangke 发布于2010-5-8 01:45 1401 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
看到怎么样才能长经验呀。做了几个任务都不可以!!!!

已有(10)人评论

kevinchan 发表于 2010-5-8 08:32:21 | 显示全部楼层
都係呢句,发帖,回帖,唔知帮唔帮到你
% ~8 J3 H) ]: @PS:发好资源,好帖子有机会被版主加分

Kiver 发表于 2010-5-8 09:24:12 | 显示全部楼层
看到怎么样才能长经验呀。做了几个任务都不可以!!!!! ?) p0 n3 Q' G
potangke 发表于 2010-5-8 01:45

! n9 p7 `9 c, o: s7 x; U, H4 D4 h7 m6 u& f, Y- I

1 x% X1 z/ `/ L# ]    做任务只是换领一部分奖品
/ X5 z) \: z4 g" F未必对你的经验有帮助~

grostcar 发表于 2010-5-8 10:13:38 | 显示全部楼层
要長經驗 就要發貼和回貼啊

aaron81 发表于 2010-5-8 10:40:54 | 显示全部楼层
发帖,回帖,慢慢就会长,但发帖,回帖一定要有实质性内容,不然会被咬~

kental 发表于 2010-5-8 13:25:57 | 显示全部楼层
发好帖,回好帖,甘你就升得好快啦;有噶话就最好勤力D!

183334257 发表于 2010-5-8 20:49:56 | 显示全部楼层
发帖回帖,呢个系唔使讲的,需要时间同耐心,世界上没有不劳而获的事情# a+ [1 k. Q4 n; s- c  S
楼主加油

potangke 发表于 2010-5-10 02:50:39 | 显示全部楼层
3Q。。我刚注册的时候。给人家帖子里跟帖。然后显示。经验小于0。不能发帖。。汗啊!!!!

kuaipo 发表于 2010-5-16 18:49:33 | 显示全部楼层
我係新人。大家好。

kuaipo 发表于 2010-5-16 18:51:36 | 显示全部楼层
回复 2# kevinchan   你好。我第一次黎。我點先可以下載。我唔係好識。可唔可以教下我

kevinchan 发表于 2010-5-16 19:16:58 | 显示全部楼层
回复  kevinchan   你好。我第一次黎。我點先可以下載。我唔係好識。可唔可以教下我) A; G$ V+ p: I1 D" r
kuaipo 发表于 2010-5-16 18:51
其实我都唔知有咩可以教到你,讲真,我都係一直咁回帖,发帖
* t7 {. P/ j" a8 ~# M. k- }% q不过你想下载,前提下係要有星梦
7 C: g+ i1 U- C/ [; {9 {# K' ]( ]关于星梦,你可以通过打工,回帖,发帖,攞红包等等方法得到
" k! ?& m; p5 g* U6 _$ {& I具体方法你都係睇【新人必看贴】吧,好似係全局置顶的帖子