[生活智能] [求助]何如将个视频文件镜像处理

熊猫仔 发布于2010-4-29 22:59 2207 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
如题,何如将个视频文件镜像处理,即喺将视频文件画面左右倒转,方便学习舞蹈的。
' H* z% ^1 I7 A' A- z用咩软件好呢?具体点样做呢?边位高手提点下...

已有(17)人评论

chrisrex 发表于 2010-4-29 23:09:27 | 显示全部楼层
本帖最后由 chrisrex 于 2010-4-29 23:11 编辑 " ~( Z$ L0 D0 P% k' t
9 @* d/ M# G( ]# e
用kmp~可以镜像输出,倒转输出,镜像再倒转输出

aubert22 发表于 2010-4-29 23:14:21 | 显示全部楼层
LS正解~

kevinchan 发表于 2010-4-30 00:59:08 | 显示全部楼层
一直都无需要用到呢方面,所以一直无去研究!学到嘢啦

help6288 发表于 2010-4-30 01:14:10 | 显示全部楼层
你指睇片果阵...........定系将成个影片转出来....??

eegbook 发表于 2010-4-30 07:59:40 | 显示全部楼层
原来,KMP都有咁嘅用途架?! N0 {8 j8 f1 c* \
呢次小弟真系学哂野啦。一直以为只系封装用黎咋。

grostcar 发表于 2010-4-30 09:30:32 | 显示全部楼层
學到野學到野啊
/ k, m: ~  L8 x/ e# `' n) |好少用的功能, 知道都好啊

熊猫仔 发表于 2010-4-30 09:55:34 | 显示全部楼层
用kmp~可以镜像输出,倒转输出,镜像再倒转输出
$ z8 {/ f( f- C' ?+ P+ }chrisrex 发表于 2010-4-29 23:09

3 f$ R7 T0 Z& N: p: m
! A8 y4 @4 K1 K+ t6 p
, n- {" ~* o5 N6 k9 i  K    可唔可以讲得具体些少啊?因为我KMP稳左好耐都稳唔到呀

chrisrex 发表于 2010-4-30 10:31:58 | 显示全部楼层
本帖最后由 chrisrex 于 2010-4-30 10:35 编辑 0 x$ [6 h8 @+ G( Y$ ~2 {3 |& a: Z! i+ u' y
可唔可以讲得具体些少啊?因为我KMP稳左好耐都稳唔到呀
! N+ s- ^4 z- l9 h熊猫仔 发表于 2010-4-30 09:55 AM
" U2 S, K. e+ d9 d; v) e
4 O& [+ J! [; A* X7 p1 ~
" f- w6 r' O- r% g
    就系~~~
- F% O( X8 v) N 无标题.png   K1 ]8 V3 G- t1 l# V
3 E2 R* u/ @( s8 ], W$ e6 }4 Y
或者"F2"打开参数设置  U0 J& A5 [. k" x6 Y
# v) g/ ?* b. k- W

评分

熊猫仔 + 16 滥用职权:多谢你啊!

chrisrex 发表于 2010-4-30 10:32:50 | 显示全部楼层
原来,KMP都有咁嘅用途架?
9 p( C8 _7 |: [7 G, I# W7 {呢次小弟真系学哂野啦。一直以为只系封装用黎咋。4 T% q& ~/ a! }) S* Y7 K
eegbook 发表于 2010-4-30 07:59 AM

- }% s- t5 z+ Q2 J% Q/ T: A8 v$ r$ G) Q: x
4 P# Y' _" L, L# Y- ]: l& ?: `
    kmp点封装?录像?

kental 发表于 2010-4-30 10:44:29 | 显示全部楼层
KMP几好用,不过要研究甘多就好复杂啦,之前自己搞个解码器辛苦左成日!

熊猫仔 发表于 2010-4-30 19:08:02 | 显示全部楼层
就系~~~4 N1 D3 X  S3 Y

6 r5 d; v3 l0 y  L7 I  {4 F5 g0 q6 ]( O) x9 S* r' O$ p
或者"F2"打开参数设置
* h/ U- y' D3 U& \6 j& Lchrisrex 发表于 2010-4-30 10:31
' b2 I0 Q, Q9 Z: v
# h2 k) F) z1 g! }2 T# H, t
感激不尽呀~!!!, X, r" H! G; H" j% Q* u; F+ G. P
应该喺版本唔同,我要入到参数设置先可以设置到

12下一页