[每日闲聊] 充满番茄汁的一个星期

嚣のЪ 发布于2010-4-25 12:39 1277 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今个星期忒囧{:4_315:} " {; \3 f/ }( k4 _, m, k" L! G* }
唔知边个同学搜罗佐好多部虐杀片返嚟
% v% G5 j8 Z% Z4 W% e# I9 S摆起课室部电脑度.
0 ]; E4 ~; d8 t; Q0 j6 E1 g成班人晚修偷偷睇,课间挤住D时间嚟睇.: q" I. s/ u* R
<寂静岭><孤儿 孤儿怨 孤儿疑>哩两部我就睇得都算完整.
% l& |$ @' R$ o. {<寂静岭>就比较恶心...9 ~6 S( L' W  _/ g; r" `
基于坐第一排,视觉和听觉都好大冲击,0 |( y7 j: [& i, L* ^* H2 w
难以入眼噶剧情就掩眼露出条缝嚟睇...
5 x# G1 H. a% l5 J仲有睇<生化危机><死神来了><灭顶之灾>等等~
. h# X, C  m0 @( B, H4 _有D我不在场,没看...
( ]0 t) [9 t+ X% y: D5 `有D就基于太眼训,直接趴台睡觉.9 }6 G; X7 }9 j4 q
听着恐怖音乐入眠...还有女高音尖叫声...[电影里的]
& t/ B- k# R7 M! o<恐怖蜡像馆>睇佐个开头...他们应该今晚继续...' d' z  ?) W3 `
呃...今晚都系迟D去...费时又好几日难以入眠...

已有(29)人评论

cao0422c 发表于 2010-4-25 12:52:56 | 显示全部楼层
系学校睇电影嘅感觉真系好...
5 [7 G/ U5 ]/ A/ z可惜..我系学校睇电影俾老师发现咗..佢仲塔实咗台电脑,锁匙都唔俾翻我地

alexhus 发表于 2010-4-25 13:04:29 | 显示全部楼层
我最钟意睇恐怖片啦,不过欧美果D血腥,我比较钟意日本同香港D好睇D。。。

嚣のЪ 发表于 2010-4-25 13:05:00 | 显示全部楼层
7 o) W: q1 [" [  N
唉系学校睇电影嘅感觉真系好...
# i8 e' f) x8 v可惜..我系学校睇电影俾老师发现咗..佢仲塔实咗台电脑,锁匙都唔俾翻 ...9 Z/ g5 P7 i8 }9 u, }! a& a. _
cao0422c 发表于 2010-4-25 12:52
& l$ b4 c2 R( M. p
& b7 U7 b) ]& P2 [! t
$ ^% O7 y* Y9 t
    我哋门口有人睇水~
) M  ?6 v& _% t  Q; S/ h再唔掂就美曰其名:看新闻~

嚣のЪ 发表于 2010-4-25 13:07:38 | 显示全部楼层
我最钟意睇恐怖片啦,不过欧美果D血腥,我比较钟意日本同香港D好睇D。。。
1 f, d/ i9 o! walexhus 发表于 2010-4-25 13:04
% g- ?" Q; z$ f

5 ~$ V1 ]( c, F  n6 p2 K- N4 |7 d. X
- H, P$ v* z& C7 }; x2 D- L) E+ ?    {:4_301:} 日本贞子,香港僵尸.

kevinchan 发表于 2010-4-25 13:49:15 | 显示全部楼层
以前我哋班都经常播电影,多数係动画同喜剧

嚣のЪ 发表于 2010-4-25 13:58:01 | 显示全部楼层
以前我哋班都经常播电影,多数係动画同喜剧
) L3 h$ D/ u9 y# wkevinchan 发表于 2010-4-25 13:49
/ r8 U5 w, S$ L, T. f: q8 t

- K, F: j  N4 J  i
: D# t' d6 G" O: X) l+ {" t    目前为止,播动画只播过<空之境界 剧场版> <飞屋环游记>{:4_301:}

基拉杰特 发表于 2010-4-25 16:42:34 | 显示全部楼层
我们班的外教上课时经常放恐怖电影,然后当他看到女生被吓的样和尖叫时都会偷偷地笑

cao0422c 发表于 2010-4-25 17:08:45 | 显示全部楼层
我哋门口有人睇水~
# l, C- C* M# B! z0 X再唔掂就美曰其名:看新闻~, u& F" G$ A# z  c# ~# l
嚣のЪ 发表于 2010-4-25 13:05

8 I5 H9 \3 ?1 t7 Q6 M3 w' [5 W; V7 D5 K
   唉..待遇真系好... 可怜我地开下电脑都俾老师闹

kental 发表于 2010-4-25 17:28:12 | 显示全部楼层
我地以前都系甘体,系借听英语听力噶时候体外国片,不过呢D血腥恐怖噶就免啦!

hikaru123 发表于 2010-4-25 19:23:12 | 显示全部楼层
我还是喜欢日系那种心理恐怖的。。。对了,入殓师不错的~~

hikaru123 发表于 2010-4-25 19:23:50 | 显示全部楼层
入殓师是说那部得奖电影。。。

123下一页