[版务建议] 关于果个录影版块

netasa 发布于2010-4-1 11:55 2310 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(12)人评论

天使之风 发表于 2010-4-1 12:26:14 | 显示全部楼层
板块太多其实仲麻烦哩~

tandong 发表于 2010-4-1 15:40:36 | 显示全部楼层
板块搞咁鬼多,比你块你睇算了!版主也吾多,出的比进的多!

kevinchan 发表于 2010-4-1 22:01:07 | 显示全部楼层
K社一个人都好难谂,我都实在无咩好建议,希望大家多啲提建议!但係一路都无几多人嚟提意见

天使之风 发表于 2010-4-1 22:10:21 | 显示全部楼层
K社一个人都好难谂,我都实在无咩好建议,希望大家多啲提建议!但係一路都无几多人嚟提意见
2 z$ D- b  c% {+ I9 o. ukevinchan 发表于 2010-4-1 22:01
& s' j% D; H& A4 J9 Z& |
$ j2 t6 Q# s% c1 {( k/ F  F+ F
; o3 l$ A1 _* z1 s6 ^2 m' U
    我跟住呢只雀水多下~~·

kevinchan 发表于 2010-4-1 22:16:31 | 显示全部楼层
我跟住呢只雀水多下~~·
; l5 J' R! E% b0 q+ M天使之风 发表于 2010-4-1 22:10
呢度唔好水啊,米先收你水费噶! 讲返啲正经嘢啦!

天使之风 发表于 2010-4-1 22:25:32 | 显示全部楼层
呢度唔好水啊,米先收你水费噶! 讲返啲正经嘢啦!) v+ k* R5 W4 Z
kevinchan 发表于 2010-4-1 22:16

! p5 V' Y. w8 n3 D5 x: [9 h$ i  w8 n* U
4 ]. J* H& V3 Y/ [ 又黎扫我走了。。。

tandong 发表于 2010-4-2 08:59:59 | 显示全部楼层
又黎扫我走了。。。4 A- q/ k# @$ K, ]0 J+ c
天使之风 发表于 2010-4-1 22:25
) m. c3 G+ R# C9 J; U
1 i8 g: ^7 [+ T7 S# S- i% U* n- ~

0 f! @' H( l& @: d  v    睇你几时比雀仔咬,我再加一野!!

天使之风 发表于 2010-4-2 09:14:12 | 显示全部楼层
睇你几时比雀仔咬,我再加一野!!
) G1 y2 d( E% {  htandong 发表于 2010-4-2 08:59

: a: t. ~; n4 O5 K' y2 Z0 r( g
; V0 i7 K' n7 E. w/ t
) _  V" s; r. q9 R    黎人啊。。。2只街长系度虾我~·~

netasa 发表于 2010-4-4 06:25:59 | 显示全部楼层
板块搞咁鬼多,比你块你睇算了!版主也吾多,出的比进的多!) B9 r# t: Q0 |8 ~. X- m$ G& I
tandong 发表于 2010-4-1 15:40

' z; _0 C# d# T. x; A2 x" q+ P$ y! O( ]( r* f& o; K
咁客气啊!  我好奇点解果个区无咩人去发贴啫!! 

tandong 发表于 2010-4-4 09:25:41 | 显示全部楼层
咁客气啊!  我好奇点解果个区无咩人去发贴啫!! 
! P- T  u) r% Dnetasa 发表于 2010-4-4 06:25

, m7 `, d2 B$ H1 ]2 D0 i  P7 |- z) |
! W  M; w! X) l. ?& k, l& C* k1 J. |9 [
    我够奇了,我挂左:“粵漫社诚招錄制人员,有意者請连系管理员那家伙。”成半年多,吾见人上钩!!

迪格斯 发表于 2010-4-4 12:44:33 | 显示全部楼层
除非系香港的录影人,内地录影嘅人我估计无几多个,原因非常明显广告间接位多数都畀广告遮,而且画面及语音也不太好。。。。。如果靠香港的录影人过离发帖,估计可能性不高了。所有报名的几率几乎达到0级。。。。

12下一页