[每日闲聊] 广州边到有美少女战士D卡卖

venuschen 发布于2010-1-21 12:25 2276 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
请问有无人知广州边到有美少女战士D卡卖?9 X0 f( V: C6 _! @& ~2 n( L
D卡我当年储得好辛苦好辛苦,我当成宝一样,结果俾我外公系执屋果阵全部掉晒3 w& I) H9 k1 p# y3 w
或者有无人愿意割爱卖俾我?感激不尽

已有(36)人评论

雪比 发表于 2010-1-21 13:46:30 | 显示全部楼层
执屋掉晒??甘就真系惨咯!相信依家应该好难稳到卖的地方,稳到都不一定齐啦!
/ H' ]5 {. F: Y% t+ w# Q3 ^我都明白LZ的感受嘎,曾经我都齐一套魔动王的金卡、银卡、普通卡。但后来不知怎样成套不见左,当时心痛死我咯。
3 X: A9 v8 @# f1 \, `2 E本人有都收藏,不过不好意思,我不舍得割爱。- w& A2 x7 p' X8 B* i. B* F  _
我是在东莞呢边嘎,如果我发现有的,就通知你啦。

183334257 发表于 2010-1-21 14:48:36 | 显示全部楼层
哈哈,楼上,我都系东莞的
* ~' u# X# ]+ ~' I6 R9 q3 o3 d美少女卡我就好少储...以前储龙珠卡多D,不过宜家都唔知去左边了+ w) k. v* Y7 B
比人掉晒D珍藏的感受...生不如死

kyo1983 发表于 2010-1-21 14:53:45 | 显示全部楼层
LZ系指闪卡?怀旧既嘢,不妨上网搵搵,可能会容易揾D

venuschen 发表于 2010-1-21 15:07:29 | 显示全部楼层
执屋掉晒??甘就真系惨咯!相信依家应该好难稳到卖的地方,稳到都不一定齐啦!
3 F! Y( w9 ?# P7 o( U1 n+ _我都明白LZ的感受嘎,曾经我都齐一套魔动王的金卡、银卡、普通卡。但后来不知怎样成套不见左,当时心痛死我咯。
# ]# k+ h" K% n1 V+ g本人有都 ..." `/ b4 Q$ i% f* B2 ~' E
雪比 发表于 2010-1-21 13:46
& `6 D/ K; `0 p- y+ P
我外公以为我大个左就唔完呢D野。。。4 P, y; z6 p$ [$ a# g' Q! {
我真系好伤心,好想发脾气ga,之但系唔掉都掉左罗,喊都无用啦- l4 o) M/ z# K. u9 v
D卡我储左好多年,储左成5,6本卡薄甘多!应该有几百张卡
" K5 s; O' J/ m1 P: T! h我读小学果几年系美少女战士最hit既时候,我地一班朋友仔好中意玩“换卡”& b; |9 A5 c6 p  e( a; ^/ F: e
每次睇返D卡,D童年美好既回忆就会返晒来
. n! u! N3 W% i0 [* y/ B. O我储既唔止系卡,仲有我童年既回忆!

venuschen 发表于 2010-1-21 15:08:14 | 显示全部楼层
! O* I2 O* x6 ~( B/ k. B# p美少女卡我就好少储...以前储龙珠卡多D,不过宜家都唔知去左边了
9 E) V7 d2 T! N比人掉晒D珍藏的感受...生不如死
# ]4 M) _1 d/ y8 i183334257 发表于 2010-1-21 14:48

6 b9 g' R% c0 f, [6 X4 u7 f) J, `) K: C/ S* K' y- k. t7 W
简直比死仲难受

熊猫仔 发表于 2010-1-21 16:27:53 | 显示全部楼层
依家想稳翻就是在太难了,% Y, k: x/ v/ g# ^* Y8 ~8 A9 z& R- ]
好采我以前d水浒传,宠物小精灵嘅贴纸全部都喺度...

雪比 发表于 2010-1-21 18:46:43 | 显示全部楼层
我外公以为我大个左就唔完呢D野。。。
& r) Q9 N  E! D6 k& A: t1 u我真系好伤心,好想发脾气ga,之但系唔掉都掉左罗,喊都无用啦. W/ j+ Z; n2 l* F, c; u
D卡我储左好多年,储左成5,6本卡薄甘多!应该有几百张卡
( U0 w) i* r. r3 P9 p) n0 x' b1 C. g我读小学果几年系美少女战士最hit既时 ...
: Y! N* ^3 G' A3 B. o1 R2 pvenuschen 发表于 2010-1-21 15:07

# m0 K) u) m9 [/ R3 N  U
1 V7 E1 G% w+ L1 F# j% a5 K  \+ Z无左就是无左,真系喊都无谓。
# F5 k: O9 }0 U. i! d
& |3 j9 s$ X  f$ Q. W2 u大家甘话啦,呢D都系我嘎童年回忆

雪比 发表于 2010-1-21 18:47:35 | 显示全部楼层
( {/ h! v# q% _( x& E6 ?美少女卡我就好少储...以前储龙珠卡多D,不过宜家都唔知去左边了- ^2 U+ e- Z, S  ~' x: ]2 X
比人掉晒D珍藏的感受...生不如死' t9 r, U5 u/ l' q9 V
183334257 发表于 2010-1-21 14:48

1 g; U1 @8 g( J7 i9 b  z. {8 @# z3 s) @% L5 r, w; f
呵呵,原来是同乡,真系失敬晒啦!

183334257 发表于 2010-1-21 18:53:17 | 显示全部楼层
呵呵,原来是同乡,真系失敬晒啦!
5 e3 O( D5 N5 H$ p! h& k雪比 发表于 2010-1-21 18:47
: ?. u( O$ h+ Y, ^7 g
' P" z! N1 [- V& E$ }2 [
乜咁讲野,我应该叫你雪比姐就真

雪比 发表于 2010-1-21 19:19:29 | 显示全部楼层
乜咁讲野,我应该叫你雪比姐就真
3 Q/ g6 e, x2 J$ X183334257 发表于 2010-1-21 18:53
$ ^3 d% G$ R3 H& z. ^+ V
* K* l3 R  w- s8 s3 _2 y0 q5 @
你唔好乱哎,呢到哥级、姐级的人甘多,几时轮到我阿!! ^4 k' O2 n4 S3 S# |/ x5 s
8 S( R( m$ B' J: |9 |0 g
你应该叫LZ,Venuschen姐才系。" h# ^3 U" F+ `! z0 E! o, X

, j7 H# J+ j: _, v; D+ J我顶多都系个雪比妹妹咋!!

moschino 发表于 2010-1-21 19:28:17 | 显示全部楼层
我以前都有储过美少女战士D闪卡,但唔知道放左去边,而家稳到嘅得翻少数。6 U2 G9 C/ h3 [- `1 `# k( ]
如果楼主真喺想买可以上淘宝,我见淘宝好多都有得卖

1234下一页