[版务建议] 一D建议

fym 发布于2010-1-5 19:12 1647 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
其实下载权限或者星梦可不可以低D,大家都是钟意粤语动漫既人,有肋推广粤语动漫
- e/ l* [8 K1 F% H虽然以上都是借口,但真是好想DOWN啊4 l* c2 \" K: t& y. ]. j' ^
我承认我系懒人

已有(11)人评论

kevinchan 发表于 2010-1-5 19:58:21 | 显示全部楼层
呢方面视乎 作者 设定,每个作者都有佢自己嘅谂法,所以话纯粹个人问题' ^2 u& i4 S% ]; `0 N& H. y; X
其实一般你达到45权限就基本畅通无阻啦,到时你想下乜就下乜啦!加油吧

雪比 发表于 2010-1-5 20:40:20 | 显示全部楼层
想得到回报,就需要付出代价。
4 o1 V' J% V; W# C5 k+ g天下无免费的午餐嘎!LZ中系努力回帖吧!

Kiver 发表于 2010-1-5 20:40:48 | 显示全部楼层
其实下载权限或者星梦可不可以低D,大家都是钟意粤语动漫既人,有肋推广粤语动漫& V6 `$ q  G  a6 B3 Q! ^+ U
虽然以上都是借口,但真是好想DOWN啊7 ^6 C9 u- Z& ^3 Q# g" {. @- O1 Y
我承认我系懒人
! n; I$ B& `9 v2 O; v0 kfym 发表于 2010-1-5 19:12

7 [6 e. T4 g. n: t3 y% H% M' g% I, s  }
所有下载权限和收费都由发布者自定/ B0 F$ G% X" J5 ?3 x. ?5 I# f7 e7 p
网站不强行限制发布者的自由7 f4 c1 \6 v2 B5 L

- ~' w4 R) e5 l' }5 U0 \网站只会尽最大能力去协助发布者发布`~
; i6 O/ ?3 b9 l- T5 S  b. P0 X望下载者谅解

aubert22 发表于 2010-1-5 20:46:38 | 显示全部楼层
呢个唔系建议,呢个只系欲望~

kwanyeung 发表于 2010-1-6 03:46:32 | 显示全部楼层
我承認我貪$。星夢一定收。唔似人地咁大方唔洗$。/ n6 x% ]$ M% a, m! c* Y; k7 z
1 y( @  D* r% L# t! W2 K
2個月後將會強制免費,所以你只要靜心等2個月便能一點下載。非常方便。開心了嗎?

ConvoyChan 发表于 2010-1-6 18:17:19 | 显示全部楼层
有时闸人既5止星梦啊 有时系权限。。。。

wjr5200 发表于 2010-1-6 21:14:02 | 显示全部楼层
又一个兰州烧饼

billiard 发表于 2010-1-6 21:27:11 | 显示全部楼层
5# aubert-22 9 U4 v- {1 K% h9 P

q! j" v, S" v" a7 ^9 [3 v我都同意,如果自己有贡献就不会怕无权限!

aaron81 发表于 2010-1-9 10:51:12 | 显示全部楼层
LZ现在就如我当时~

fhs890307 发表于 2010-1-19 10:16:55 | 显示全部楼层
呢方面视乎 作者 设定,每个作者都有佢自己嘅谂法,所以话纯粹个人问题
0 S9 Q3 {2 _& }; ~5 |# Z! T* ]其实一般你达到45权限就基本畅通无阻啦,到时你想下乜就下乜啦!加油吧  X; h4 V( V9 I% Y( E7 z; [
kevinchan 发表于 2010-1-5 19:58
' ^4 h9 N# g7 Z% w. C# n5 E

4 _- A. m3 Q& \) b5 ^7 }
- u) v4 r: h) {+ g. v呵呵,arm_arm好,我权限45……(足足入左来5年时间先有呢个资格),我觉得其实35——40都够晒啦!

183334257 发表于 2010-1-20 23:32:11 | 显示全部楼层
好似基本上每个入来的新手都会面对呢个问题