[其它更多] 怎么设置IDM?

Milanor 发布于2010-1-3 13:06 2012 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
刚开始用IDM
& Q5 V3 t* I1 o4 x  W# ^2 [请问怎么设置IDM一个一个文件下载
& \9 o! p8 i; K, d6 o5 q每次下完一个MU文件% a( f( x7 T- F! s
都要手动操作
' o; M; |1 Y; L. F, p* k1 [+ G% r很麻烦~

已有(8)人评论

kevinchan 发表于 2010-1-3 13:11:56 | 显示全部楼层
我唔清楚,我係多任务同时下载的

Milanor 发表于 2010-1-3 13:21:20 | 显示全部楼层
我唔清楚,我係多任务同时下载的/ s0 r7 b2 q6 s8 N5 q0 A
kevinchan 发表于 2010-1-3 13:11
; C# b+ @6 H: q4 Q  {
高级会员就是不一样~~

kwanyeung 发表于 2010-1-3 15:38:56 | 显示全部楼层
我唔知。因為我都有MU高級AC。用JDOWNLOADER排隊下載的。

kevinchan 发表于 2010-1-3 18:35:31 | 显示全部楼层
我唔知。因為我都有MU高級AC。用JDOWNLOADER排隊下載的。9 q6 @; ]( k6 U" Y8 q2 C. ]
kwanyeung 发表于 2010-1-3 15:38
Jdownloader我呢度用唔到,不过我记得印象中係成功下载到一次,唔知係咪记错呢,定係用freegrab下载过呢?我记得有个功能好好噶 ,我下载嘅文件係分part嘅,点知全部下载晒落嚟,佢帮我解压埋!

laskas 发表于 2010-1-7 18:12:20 | 显示全部楼层
LZ问得好,IDM每次都要一个个操作有D麻烦,所以希望各路高手指教

zjt 发表于 2010-1-8 08:12:46 | 显示全部楼层
IDM是什么来的,菜鸟路过

aubert22 发表于 2010-1-8 12:40:16 | 显示全部楼层
IDM是什么来的,菜鸟路过/ I' a0 A/ a4 c2 t
zjt 发表于 2010-1-8 08:12

+ W0 o1 n4 D- s2 ^) b+ L一个下载器,通常D人要黎下MU用嘅~

cimmy210 发表于 2010-1-21 17:21:32 | 显示全部楼层
IDM好似好著名?: V0 |' F+ b+ k( b7 z
! m5 P; t8 H" Y% |! O5 G3 m7 }
不过我未用过.........