[动漫资讯] [玩具总动员3]电影精彩片段欣赏!

fullmetal 发布于2009-12-23 13:43 1343 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
& a4 d$ H  m4 ~- n1 |( d; w* |. }( W3 U: G; B0 L& d& f- l

. |, q/ F5 M$ V迪士尼/皮克斯电脑动画片《玩具总动员3》(Toy Story 3)今天发布一支片段,该片将于2010年6月18日同步登陆普通影院和IMAX院线,推出普通、3D和IMAX 3D三个版本。《玩具总动员3》故事说的是安迪要去上大学了,他想把玩具们装进袋子放到阁楼上珍藏起来,结果被妈妈当成不要的垃圾扔了,于是玩具们就这样开始了一番新的冒险。
6 Y# L' y  x/ v, p/ ?& T* t' q( J: P8 `+ x+ L; e- B

: ~, a( T9 O0 C. T, j" C
# G: R$ ?$ ?, [& _! j影像日报

已有(11)人评论

K棋 发表于 2009-12-23 16:35:08 | 显示全部楼层
睇左之后好想全部睇晒啊

kevinchan 发表于 2009-12-23 22:04:01 | 显示全部楼层
我记得好似睇过1,依家越嚟越少睇呢D动画了

纸巾 发表于 2009-12-23 22:46:34 | 显示全部楼层
pixar动画好正啊!!!!!!超级期待 如果有广州话更好!

基斯 发表于 2009-12-24 01:01:50 | 显示全部楼层
希望睇到3D版啦

183334257 发表于 2009-12-24 14:58:24 | 显示全部楼层
我最早中意的迪士尼动画,呵呵

aaron81 发表于 2009-12-24 23:25:30 | 显示全部楼层
原来出都3架啦,净系有睇一,记得巴斯光年~

ngyan1600 发表于 2009-12-25 00:54:40 | 显示全部楼层
都算係d記最值得期待既3d動畫了!
' V  Q) z8 c4 x( m% Q- M兩集dvd都還在我家中呢....

ngyan1600 发表于 2009-12-25 00:56:56 | 显示全部楼层
希望睇到3D版啦: D2 B) x4 R( ^' e, Z
基斯 发表于 2009-12-24 01:01
3 O: K1 r! d& z* a' v0 E& J3 Q. ?
我想3d-imax版標價大約港幣120~170元
- M+ B0 L. v4 G7 i" o5 M0 M如果香港有的話我會睇imax版>3<......
$ ?5 j# l  j. x, y0 Y$ C# g4 H最好係第一,二部既同一批配音員啦^_^
) v' `! S- v8 ^7 \有機會既話,我會發一發第一,二部既粵語版出黎~睇有無人想要啦._.

iorirx 发表于 2009-12-25 01:30:33 | 显示全部楼层
期待香港配音好的!

xuqirong1 发表于 2009-12-25 15:16:04 | 显示全部楼层
老不死的动画,相隔了甘多年,才话出第三部

975900 发表于 2010-1-2 21:29:02 | 显示全部楼层
TVB配音才是王道