星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

新手,唔该各位老细帮下手

windsnow 发布于2009-9-12 13:49 792 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
系咁嘅....... 前段时间翻翻出以前D资料,发觉自己犯左一个好鬼死大嘅错误........
+ ?8 m( P5 T# R( |! W5 q3 f% k$ M# x以前下载左一堆城市猎人,自己刻左盘.......而家先谂返起......原来系“煲冬瓜”版(顶~~~~~~冇意见!)
, a  O, ^% F5 U2 \/ o7 c0 E
7 h, A% @3 k& n# W+ m0 j而家想揾下香港配音嘅全套城市猎人......其实网上都有,不过系DVD,我就宁愿自己俾多少少钱,自己买十零廿张CD刻返仲好,不过我系哩度都揾唔到边度有CH粤语全套下载.......边位老细有种,或者下载地址,麻烦发个俾我好无?9 y  Q4 r5 r3 ~; O

. @( w; g' L: y另外.....其实有两套片都好想揾返黎睇下,抵死泰山,仲有娱乐金鱼眼,好彩哩度都有,夜少少就返去做嘢下片啦,不过仲有最后一出......肥牛牛布斯..........都系非常十分之真系好鬼死搞笑嘅旧片,唔知边位老细有资源?方便嘅话益下得无?$ `' ?1 i5 |% E4 ^; I

/ M  `0 q. U. ^: _PS:我都系听朋友介绍,刚刚入黎,所以..........冇乜论坛嘅钱......各位方便嘅话就当系做下善事,帮下手啦好无?
3 s- U  [- N; [9 c) Q3 }% n- D系度先讲声~~~~多谢!!!!

已有(9)人评论

lych 发表于 2009-9-12 14:04:31 | 显示全部楼层
发错版区了。

huang 发表于 2009-9-12 14:28:11 | 显示全部楼层
一来就伸手要片,你都得哦,8 N  @6 B/ V5 J8 C4 f
收获=付出的

windsnow 发表于 2009-9-12 14:33:29 | 显示全部楼层
呵呵,可能各位觉得咁做法唔多合平时习惯哦?
4 h+ [( {+ H+ c  p个人觉得啦......9 D& B6 ~: \' J' @6 t4 G8 D
好多时上论坛都系有目标,我自己都玩左几年论坛,同时亦都系本地一个论坛管理员……觉得有时帮下新黎嘅朋友,或者可以更有效咁令到佢地对论坛产生兴趣……纯粹个人意见,唔啱听当睇唔到  :>

my1988170 发表于 2009-9-12 14:33:32 | 显示全部楼层
有钱去求档区! I, |; C) E) |
系呢出发呢地贴唔符合版规嘅

windsnow 发表于 2009-9-12 14:51:44 | 显示全部楼层
唉,问题系,我系分享区个度都揾唔到我最中意嘅CH........唔系咁样?请问可以点揾?

my1988170 发表于 2009-9-12 16:12:18 | 显示全部楼层
都话求片应该去求档区。。。+ g: k) p3 t/ T7 D
个都先系发呢地贴嘅地方

kevinchan 发表于 2009-9-12 16:25:58 | 显示全部楼层
呵呵,可能各位觉得咁做法唔多合平时习惯哦?* ^3 Z% k1 q- C( T2 ?6 g( N( V4 o/ O
个人觉得啦......
5 ^6 P2 B, o: V! n' y6 I好多时上论坛都系有目标,我自己都玩左几年论坛,同时亦都系本地一个论坛管理员……觉得有时帮下新黎嘅朋友,或者可以更有效咁令到佢地对论坛产生兴 ...
: i2 d) j5 d6 awindsnow 发表于 2009-9-12 14:33
唔係唔想帮新人,只係希望新人们知道一个道理:有付出先有收获....

彩虹V佐助 发表于 2009-9-12 17:06:41 | 显示全部楼层
知道LZ系新手,但也要睇清楚版规咖。。
/ s5 q" z$ g  G( \你唔劳动又点会有收获喔。

彩虹V佐助 发表于 2009-9-12 17:09:21 | 显示全部楼层
对了,想唔劳动最直接的方法可以供你无限量下载,罗钱出来买点券充值啦。