[动漫讨论] 孤星泪大结局了...好感动~~

johanz 发布于2009-6-14 07:44 2934 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]
最后科思迪种生左个女,好得意啊~~
7 P% G; O7 w- _5 P% W. E# G大团员结局真系好  虽然市长去左不过都去得安心。。。
  V2 l6 I. k, Q$ }* I  v# g
# M7 @/ B- g1 O6 Z话说下星期开始五点半到六点半分成两部分播皇家双妹麦同我们这一家1 N& h1 X1 ^8 v6 H. j
甘既话星期六下午就连播三集动画啦$ ~, Q) R# _- q3 h: S
觉得有D多了  一下子睇晒会觉得好累~  不过又好想睇~  真系困惑。。。。。。。。。

已有(37)人评论

kwanyeung 发表于 2009-6-14 07:56:50 | 显示全部楼层
皇家雙妹都唔知重播左幾多次。。。。。TVB唔厭嘅咩???

ngyan1600 发表于 2009-6-14 08:06:38 | 显示全部楼层
一D都感動唔到我因為.................................................(要看原因為拉後反白)我一集都睇唔到同無睇

j95101 发表于 2009-6-14 08:42:27 | 显示全部楼层
我都有D被感动~~差D睇唔明1600你讲咩++

183334257 发表于 2009-6-14 09:49:30 | 显示全部楼层
又皇家双妹麦?我晕了,tvb做咩啊

哆啦A梦 发表于 2009-6-14 11:11:50 | 显示全部楼层
跟1600一样,没看

Kiver 发表于 2009-6-14 11:30:01 | 显示全部楼层
我放工回来打开电视就听到TVB讲/ H1 G8 O1 C( z, }

( ]' s% f) n7 M0 ?% T5 @/ M《孤星泪》已经全部播影完毕,下周同样时间请收睇《我们这一家》

小c 发表于 2009-6-14 11:50:11 | 显示全部楼层
皇家双妹麦真系重播过好多次,真系甘好收视率?

mcnynbajay 发表于 2009-6-14 12:16:48 | 显示全部楼层
皇家雙妹都唔知重播左幾多次。。。。。TVB唔厭嘅咩???" b5 ~, z: o8 {+ V
kwanyeung 发表于 2009-6-14 07:56
: T3 n5 v" F# c! v7 b5 \  B
) }. E! {4 d% }7 b8 I
TVB首播皇家雙妹嘜-前速全進(第三輯)嘅~6 S7 y; Y% }0 X' V

$ J, F& |1 m9 M/ [% C而TVB首播同重播都無播過第一輯的第40集的~
" L9 V8 q: |% M' W
7 Q2 t0 Q2 c. d8 e. {- c  x1 i: G所以皇家雙妹嘜系列粵語唔完整!

枫小妖 发表于 2009-6-14 13:21:38 | 显示全部楼层
我都米睇完~依家俾楼主踢爆~都无乜野期待的心情睇了

sam.w 发表于 2009-6-14 15:17:34 | 显示全部楼层
乜今次播嘅皇家雙妹嘜,又係重播嘎???
) E9 O) Q& g: K9 y% A8 a冇搞錯啊,都T咗N次咯/

mrdb 发表于 2009-6-14 16:09:11 | 显示全部楼层
孤星泪真系几好睇~有啲唔舍得……

1234下一页