[动漫讨论] 在AVP看到好东西 问点问题

jc看粤漫 发布于2009-4-30 02:12 845 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
在这里俺要强烈bs下站长 俺写完帖子没写tag而返回 结果帖子内容无晒! 又要打过~(以前的恢复功能呢? 还是俺肥猪流的眼撑太大睇过龙?)
1 |# |' `2 Z; g  Y+ Q其次俺要强烈bs下这个web2.0带动下普及的 自大的TAG功能!
3 O( D7 T  l3 R, r
* O, z4 E/ A" `* K3 I9 H6 A3 l6 B$ x0 X: x% b
http://210.176.182.57/product.php?gid=478   0083?1 j) l) c% B$ g8 [

! a( V5 }: s9 W+ V/ V2 \http://210.176.182.57/product.php?gid=479 . |3 o2 b' y* d& t

- p! o8 R* J2 q/ J7 S( j8 D6 _+ i" T4 i2 F7 j1 H
我想问问 平时去香港行一日  去边度买碟方便又近?/ B# x/ n5 ?2 s
2 R+ |7 Q+ U( d9 b% N( j: v
上面两个我貌似无看到有人发过出来.....当然我说的是粤语的....

已有(9)人评论

aubert22 发表于 2009-4-30 12:10:04 | 显示全部楼层
呃......我都发现你讲嘅返回后内容无晒,但都唔洗BS站长嘎话~~论坛有乜BUG可以提出就系,唔洗搞到BS人地~站长一个人唔系可以知道全部嘢嘎,就系要等我地黎报错嘛~希望你唔洗太激动~好了,我入你嘅网页睇下先~

aubert22 发表于 2009-4-30 12:12:54 | 显示全部楼层
想问下呢,NTSC大陆嘅DVD机睇唔睇到嘎??

jc看粤漫 发表于 2009-4-30 17:44:32 | 显示全部楼层
6 Z4 o0 r' C( }! u, l3 x1 jaubert-22 发表于 2009-4-30 12:12

: e6 v! D! }8 E* w/ [0 q& U) ]这个不太清楚啊  不过我估
  \7 K4 |+ m2 C/ b! J/ Z科技甘发达DVD又吴是咩新鲜物  会限制到我地咩?' W# `: a/ M4 W7 b

# d9 V1 j/ N/ L3 F( {3 y! t* d4 p( n0 X! g( V
& g& ~; p& `, f
既然不要去bs站长那么我就bs下这个 Discuz! 7 吧~

aubert22 发表于 2009-4-30 20:03:04 | 显示全部楼层
咁系DVD机睇,你自己又唔知可可以睇到NTSC标准嘅,如果睇唔到,唔通你又去买果台咩~

Kiver 发表于 2009-4-30 20:05:16 | 显示全部楼层
在这里俺要强烈bs下站长 俺写完帖子没写tag而返回 结果帖子内容无晒! 又要打过~(以前的恢复功能呢? 还是俺肥猪流的眼撑太大睇过龙?)
7 M- t9 L+ W0 c2 ]3 @3 f其次俺要强烈bs下这个web2.0带动下普及的 自大的TAG功能!
- _+ Z3 A' f5 k7 P- p/ K
9 O0 S1 X6 o- A; N$ Y" o! n! {; k$ @" p
http://210. ...
. K. ]4 Y3 Z2 s# `) [* e: djc看粤漫 发表于 2009-4-30 02:12

2 j! D  r+ K4 l6 g  U
. A( U, \, l) c& Q% `, t5 i写帖子无需一定写TAG都可以发布到( T$ V+ v  R" y; [/ m
: z$ M0 {5 m0 U
还有返回帖子是具有恢复功能的6 [  r  S9 U5 `" W/ u; i% M
3 @4 w4 I9 b& R0 y- ]! q* n
除非你同时开着几个编辑器啦
/ M# {& W4 \2 ?3 Q7 Y7 Q4 W; H6 j
: Q5 V. B6 k" y. n1 }; Q否则都可以恢复到' b  x( [( n( {) G3 ^3 N& i
3 F1 q- B8 e- y, L- W# o
在完整编辑器模式工具栏最后一个工具就有了) H: }9 O! I4 L6 i+ y

. y) \( e6 R' K证明你眼大眼过龙1 ]* K! X& m( c! @, |

& C. H8 ^  W6 L; ]2 q- j- w0 K, q# |还有你BS我
/ b. F4 F, g' q! K. ~  b* I% O; G! f7 Q& L) Q
我都BS

aubert22 发表于 2009-4-30 20:09:43 | 显示全部楼层
" L, @: w# X8 g" h# }' N4 j3 N& E+ w其次俺要强烈bs下这个web2.0带动下普及的 自大的TAG功能!, X0 _2 T) B' W: o' Q7 u

2 e/ i! g" `: z
7 u1 \, u3 O" ?" g' Q+ {& mhttp://210. ...% t2 [  H0 W' T, H  X
jc看粤漫 发表于 2009-4-30 02:12

! v& l: u! N; a1 |( s, K" P/ e呃........我问过K社了,见见你发帖或者高级回复上面果栏工具栏,米有个是巴乸嘅(发图好过,又多左废话~如图~),点一下区,会有下拉,选"恢复数据"就OK嘎啦,咁就解决到问题~

aubert22 发表于 2009-4-30 20:11:38 | 显示全部楼层
写帖子无需一定写TAG都可以发布到2 o( I* g' V6 [: D+ b' u
# F) z( Z4 a1 V" K
还有返回帖子是具有恢复功能的# `: Z* s) g. [* }) ^8 A
3 X% R* n4 o* A5 E3 N4 a" M3 p- h* y9 f
除非你同时开着几个编辑器啦
9 |! f7 r( }  q0 k
% q; d; H. u; Y3 B. H否则都可以恢复到! m7 ~  l5 s, ^7 _$ s) N# \; {

9 P2 }% m. r/ `2 I- n+ L在完整编辑器模式工具栏最后一个工具就有了6 ~. K6 |& N% Y2 T6 L; i
7 h5 p# A) R, W" g' |
证明你眼大眼过龙
4 t/ a- z" F( e7 K# L1 \' [2 r! n% X3 F% W1 T( Y
还有你BS我; s! W" y, V- M' R0 w
( M0 W1 X" h  d# j6 x2 |
我 ...- R. h1 ~- d( |" z5 p0 V6 v
Kiver 发表于 2009-4-30 20:05
. m# ^3 E  G+ z' g) J0 ^
呃......K社快过我添~唔洗咁激动~

Kiver 发表于 2009-4-30 21:42:47 | 显示全部楼层
9 S  f+ c. j0 B8 g3 P* n3 V% M" Gaubert-22 发表于 2009-4-30 12:12

9 c2 _. T! U0 L2 q
7 Y2 V# c# P4 F. Z播到~~

jc看粤漫 发表于 2009-5-1 18:26:17 | 显示全部楼层
悲剧啊 又摆乌龙~+ D# [+ l+ d9 I! y/ l0 {! e& ]
+ H: w, F; e' i" Z, W& }. e
: j! c5 F6 M' P6 G7 ]
( R; f& T& y+ o! K+ I
: R  U: O6 @4 E4 R3 `

& u9 {% X# e3 Q. ~甘有无人知 点去买呢两只碟啊