花樣明星(01-52) [更新至第14集][rmvb]

swingzwh 发布于2009-3-19 07:41 1730 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
8 h/ N# g/ G( `4 |: N" H+ }
& r6 Y4 ^, k* [: W) i【影片名稱】:花樣明星
1 ^1 c. u' S7 z0 H7 t9 |【影片集數】:01-52
% Q+ w5 l) ]5 u; Z  T" Y$ Q( A- i【影片格式】:RMVB
& B& w5 W* l0 O& q% g1 u. @3 d【語言字幕】:TVB粵語/冇字幕
7 k! g/ M1 b$ |7 s【做種日期】:5 seed5 A* n0 n8 K/ [% D) s9 ~
【錄 影 人】︰岸狗
+ M/ s) z' X; ?; s3 D【內容簡介】:看五音不全花漾少女,經由不斷比賽變成一代歌後的明星路.看<花漾明星>感受卡通版星光大道追夢日記.~超瘋狂200萬日本少女,掀起與偶像練習打扮旋風!

花樣明星14.torrent

15.64 KB, 下载次数: 0, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(8)人评论

aubert22 发表于 2009-3-19 08:32:16 | 显示全部楼层
又系咁~无语了~~我谂无人会买呱单集咁贵~

kwanyeung 发表于 2009-3-19 11:24:27 | 显示全部楼层
點解冇人扣佢分- - 佢分咁多單集開貼昆$。

457092973 发表于 2009-3-19 13:23:55 | 显示全部楼层
无语望而却步了

ninaomu 发表于 2009-3-19 21:52:19 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-19 11:24 发表
, G5 B/ h( c4 t$ s# Z  Y6 D點解冇人扣佢分- - 佢分咁多單集開貼昆$。
' w1 z+ W" c; t3 d1 Z0 x; }5 E
佢识钻规则的漏洞都无计嘎,不过我唔会笨7到买佢个种就係啦
* _5 \; V3 ]/ c& |' l, @: u下次就有机会重扣佢了,睇佢识唔识do了
* k, r* |+ h5 ]1 [6 R/ h5 t
' U& w# k2 s6 ]3 w7 S7 G[ 本帖最后由 ninaomu 于 2009-3-19 22:20 编辑 ]

kwanyeung 发表于 2009-3-20 01:22:33 | 显示全部楼层
咁梗係唔會有人買啦- - 只係話開貼都有12星夢收啦- -

tonyliang 发表于 2009-3-29 07:50:47 | 显示全部楼层
又系咁~无语了~~我谂无人会买呱单集咁贵~

337570258 发表于 2009-3-29 15:48:58 | 显示全部楼层
多謝樓主分享

xiaokao 发表于 2009-3-31 09:42:42 | 显示全部楼层