[版务建议] 补档建议

fatbobo 发布于2008-11-29 11:58 1434 次浏览 6 位用户参与讨论   [复制分享主题]
分享物流所好多精彩的合成资源都过期了,我觉得应该开个贴专为失效的资源补档,让有资源的人共享出来。

已有(6)人评论

kluntan 发表于 2008-11-29 14:58:25 | 显示全部楼层
個個都想補檔啦~但系個建議好不切實際~補完檔后又系會過期的~姐系又要補多次檔~
% K2 Q8 n' ?6 H/ W5 Q: u7 M除非你都肯幫手補羅~如果你都唔愿意的話邊有人會補呢~其實間唔中都見有人補檔架啦不過只補幾集~% w/ u0 P  [6 A2 ^; g  I0 `; ~
所以得出結論~就系好少機會有得補檔的~

wjr5200 发表于 2008-11-29 18:07:27 | 显示全部楼层
问题唔系补唔补,而系边个补

kluntan 发表于 2008-11-29 18:48:44 | 显示全部楼层
就系羅~無咩人肯曬時間去補啊

Kiver 发表于 2008-11-29 19:24:09 | 显示全部楼层
原帖由 kluntan 于 2008-11-29 18:48 发表
3 v  x7 P7 \+ m+ {) x8 r7 d就系羅~無咩人肯曬時間去補啊
7 u$ Z7 C% Y) M: i
0 A" \6 G9 P+ K
若要他人付出
, y2 [* I3 K5 H  k+ X1 m+ v, |; F6 f* `! X9 C
也必须自己有所付出3 @6 ?* f' P: M- Y% q2 C, C

t  Z, ~# \' E6 ~当然付出的野未必系一样
& r$ ?5 C3 ^3 O
: I7 h/ o3 ^, ~5 F6 V9 j4 d但起码给人睇到你有过付出~~+ N5 m$ j1 N; Q5 d
: x5 i4 r3 g' n2 C' x7 X; [
你才会获得他人的帮助与收获

fatbobo 发表于 2008-11-29 21:14:02 | 显示全部楼层
补档收星梦米得罗

ykcheung 发表于 2008-11-29 22:31:27 | 显示全部楼层
補檔,呢個橋好.