【少年阴阳师】【BY - 猪王】【更新03-05】【已过期】

netasa 发布于2008-10-26 23:55 2749 次浏览 19 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【名  称】:少年阴阳师+ r# a6 c! A4 U; T
【格  式】:RMVB1 c! q' \4 A* Z1 l
【集  数】:260 K7 }3 m9 i3 z  |: j1 p3 S
【配  音】:粤语
/ }# U# n4 p7 o$ i【字  幕】:繁体(内陷)
+ P5 W( R2 D; t1 q2 J【原  创】:猪王
( q( k& A- b# V' N【保存期 】:不定(有一个人下就至少有5天)! z/ b4 l* T" E/ p- K

, r* H% P! m( V) P) _/ S说明:此为分流不作任何下载保证,请以尽快速度下载左先,过期不补档。 另外了不保证会上传完一整部,视有无时间而定。最后都係果句下载完希望可以去做下种。此文件与BT文件同样只係文件名有所不同,改名后就可以做种了,方便一下后来者。多谢先。" t* Z* C, P% \( f0 U
% I6 G7 d6 Q( k3 Y  q; w; K

0 b7 Z) @9 D. w" _( }6 R5 l, C
下载地址:

: Y; }2 w4 S8 R% S! C8 s% \, Z3 `# m4 I9 D  t' {; V

评分

遗忘爱 + 5 + 30 + 2 多谢分流~ 下BT有啲慢~
tandong + 10 + 50 + 2 我很赞同

已有(19)人评论

jomalm 发表于 2008-10-27 00:42:57 | 显示全部楼层
多謝晒上傳分享, 納米就只能支持了。, M9 @& [; [% M3 g% k  ~

' k  V* ?4 e: d, S# J7 e8 \[ 本帖最后由 jomalm 于 2008-10-27 00:44 编辑 ]

tandong 发表于 2008-10-27 01:07:54 | 显示全部楼层
猪王嘎未下过,能更新完嗎?

遗忘爱 发表于 2008-10-27 02:42:23 | 显示全部楼层
呢部未睇过,先下第一集来睇睇有冇兴趣先!' x; s4 p) y% ]$ g% k; f; B3 T

7 U0 |6 d, ]& z6 P/ kBT已经好低速度,所以冇下到~

netasa 发表于 2008-10-27 05:59:07 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-10-27 01:07 发表 $ R: x6 h, F& q1 \) _) O2 B3 R
猪王嘎未下过,能更新完嗎?
0 M2 Y! x+ B1 E1 Z& ^  z  k. F4 u0 p
# V0 _" s9 z/ `
尽力啦,因为下紧1600嘅火影三语107108 下得好慢,唔挂住BT怕无种,挂住BT上传其他又好慢。

netasa 发表于 2008-10-27 06:01:45 | 显示全部楼层
原帖由 jomalm 于 2008-10-27 00:42 发表
1 h6 h) I! b( Q1 z! R) B3 f多謝晒上傳分享, 納米就只能支持了。
. w  b, A+ I9 A6 I8 ?# x; ?/ b# B

* Z  g( M* e/ v" X) o你无去下载BT咩。 咁你话咩空间会好D。中转站?我试过上传过一次,发现我传中转站会好慢。

jomalm 发表于 2008-10-27 06:59:29 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2008-10-27 06:01 发表 * I# ?2 a. i2 T- F1 v, S5 I
3 x! k$ Z. B: e2 ?
$ O6 |6 m9 m$ z7 v3 I1 m
你无去下载BT咩。 咁你话咩空间会好D。中转站?我试过上传过一次,发现我传中转站会好慢。
4 c: F, ?2 r, f% g8 b

& ^9 y* \( L+ Z0 |" x4 {我有下bt,我的意思是說納米我下不了,qq和foxmail我都可以下, 速度還不錯。

shason 发表于 2008-10-27 08:18:46 | 显示全部楼层
支持一下啦,虽然更喜欢剧场版

jac2jac2 发表于 2008-10-27 10:28:56 | 显示全部楼层
辛苦曬啦- {+ _: _3 w/ C9 R9 D3 V
BT速度好慢

xing 发表于 2008-10-27 11:44:23 | 显示全部楼层
嗯 冇睇過呢劑嘢
0 ]3 W) M0 f6 u5 E; @: h( p0 I主角好似系小孩?

hidashen 发表于 2008-10-27 12:04:24 | 显示全部楼层
嚟睇睇呢部片喺点噶先!!!

jay2046ex 发表于 2008-10-27 12:16:16 | 显示全部楼层
支持楼主发布,辛苦了

12下一页