[版务建议] 我D星梦啊?税收好贵啊?

alexhus 发布于2008-10-26 16:21 1846 次浏览 8 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
社长啊,我用编辑方法Down自己嘅附件都俾系统扣咗两三百星梦啊,点解啊?可唔可以还番D钱俾我架。呢个系系统嘅问题啊。 & Y. a4 H- O' m
我冇清楚估计度,扣之前差唔多6000星梦,Down完就变成咗5700啦。。。

已有(8)人评论

遗忘爱 发表于 2008-10-26 16:28:15 | 显示全部楼层
唔系呱,有咁噶事!
* Z8 C5 W. i* P% d* Z9 W  [/ J" e
. K3 F9 W/ W* `8 O: y- x- R分享物流度,好似系每个附件12星梦税~
1 G( m9 i8 o. v) C* {2 m ( }8 A3 M/ O; I/ }7 n  V
你下载好多啊?1 V' g' G% o& a5 M
9 M& v9 m9 f: L% j8 _

alexhus 发表于 2008-10-26 16:30:39 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-10-26 16:28 发表 * T3 t2 X( X# A
唔系呱,有咁噶事!  G6 v! O% w5 c) M6 G
8 N7 u5 {' H3 r8 N* \
* ^& Q0 ]2 V5 v/ l, w
咩唔系版主下载附件都唔会被扣税咩?
, B! J$ I6 ]' G" U! E8 K
我用编辑形式都俾系统扣到晕啊。。。
. p! P8 ]6 o; w' U版主当然都系要交税啦。。。1 m$ I# D6 H1 t
社长啊。可唔可以俾番三百星梦我啊。我分享D嘢都要交税,好冤枉啊。。。

alexhus 发表于 2008-10-26 16:32:43 | 显示全部楼层
有人话,D附件唔好分开,咁我咪自己Down落嚟压缩传上去啦。down咗几个重复咗咪一直系咁扣咯。一个12星梦,真系冤枉啊,仲系用编辑形式down落嚟架。。。
% z( |& C9 q6 `5 \0 J& [7 R; Q$ I; c: C; r- h6 ?% B' M1 x5 {9 P
社长啊,又话D税收系归还俾发布者嘅,我自己Down都要扣,真系。。。, ]# {5 Z! ], F/ S0 J8 H
" ~9 [1 J9 {( k( ?

mcnynbajay 发表于 2008-10-26 16:33:16 | 显示全部楼层
乜原来你同我而家先知噶!9 U1 \5 U" }9 n
不过之前见到有某贴讲过D扣税的问题的~
- O: m0 Y7 {4 [. R; }0 ^8 Z好似系呢个贴噶!http://www.dreamxt.com/bbs/viewt ... 6amp%3Btypeid%3D1351 a5 L# m$ Q1 H
不过下佐你D附件先而家明白乜解了~~~

遗忘爱 发表于 2008-10-26 16:35:09 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-26 16:32 发表 / \8 e8 ?1 t2 V7 m5 l  t- R& F1 E$ D
有人话,D附件唔好分开,咁我咪自己Down落嚟压缩传上去啦。down咗几个重复咗咪一直系咁扣咯。一个12星梦,真系冤枉啊,仲系用编辑形式down落嚟架。。。! d2 a- r$ A' \! @1 ?/ V

r: C/ p- W8 N4 P2 h$ w# b4 Q, O( I社长啊,又话D税收系归还俾发布者嘅,我自己Down都要 ...

! c7 G8 z: @, ]# H! z: u
0 \/ I9 b) v: o, `, e+ l
! ]4 _- W$ l3 d
7 U8 ~7 J' p) |& q* g哦,咁我加返俾你啦。
% E' ]6 d* j5 a + j8 r/ Q- e/ f/ K0 ~6 A
唔会俾人话我呱?

alexhus 发表于 2008-10-26 16:37:08 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-10-26 16:35 发表 " H$ _" t9 _' \6 s: k
; s* W" X% a3 `& N  L3 H9 t4 e3 E9 `7 ~

* }) C2 y& n2 K( r% e6 a5 C* o* r* }2 ?5 Z! A! n

5 q1 J9 g$ i- r& L, }* @哦,咁我加返俾你啦。
+ J' N& V+ I& B1 o7 q* a3 ~: Y" a
唔会俾人话我呱?

5 w9 k$ J5 j9 e2 J好似系我乌龙啊。。。本来好似系5690几啊,我系咪睇错咗啊。封帖。。。自己乌龙。。。 . x5 T9 m/ N2 s; U
大家唔好怪我哈。。。

alexhus 发表于 2008-10-26 16:42:28 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-10-26 16:33 发表
" {6 h+ v: U7 K$ t/ H" Z# O乜原来你同我而家先知噶!
6 K, }" B' V% a( q/ c! h不过之前见到有某贴讲过D扣税的问题的~( X" F0 x7 Z/ s* X* E9 t
好似系呢个贴噶!http://www.dreamxt.com/bbs/viewthread.php?tid=58632&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D135
  H- u4 F$ ?/ [- A! p不过下佐你 ...

9 T9 E; g! q; g0 H, n3 `# k' Q/ z我明白啦,已经压咗啦,不过有D贵,但是冇税收咁贵。。。自己去Down啦。。。

alexhus 发表于 2008-10-26 16:44:27 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-10-26 16:35 发表
$ n8 G( u' M+ X: N( N- D  O
* W, p# S- N" Q, d- Y2 z9 y+ y* v7 s
6 n' a+ V3 I. X" N, W
. j$ i0 L; i6 V& A  i4 F
哦,咁我加返俾你啦。; O7 k& c; e: |7 `: K
" X/ E% S/ A7 ?1 t, G! N/ a/ }
唔会俾人话我呱?

7 j. z) K2 h! g( a7 ]  l; R2 c% Q唔驶啦,我自己乌龙啊。。。但是如果真系出咗呢D系统错误,应该报告俾社长知先,等佢去查程序,唔应该乱嚟。。。