[其它更多] 毒顯常常積塵死

abc-like 发布于2008-10-12 08:30 3082 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
又壞1個貴既風扇仔, 係咪毒顯都會肺積塵(燒)架!!
; ]; |: i, Q6 K6 x$ e* J' m2 t5 R, w, `
有冇得救

已有(32)人评论

Kiver 发表于 2008-10-12 11:56:05 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-12 08:30 发表 + n& M$ x' ?* ^& z! t
又壞1個貴既風扇仔, 係咪毒顯都會肺積塵(燒)架!!
& I) e( p9 E  {- J, L
' _$ p0 U& T! X有冇得救
+ D! C" C0 T& t& w" N

4 G& a( r4 `- K# ~有风扇的地方就积尘伽啦

ttsti 发表于 2008-10-12 13:31:22 | 显示全部楼层
买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!

熊猫仔 发表于 2008-10-12 13:39:08 | 显示全部楼层
我张显卡个风扇都坏左个啦~依家呢个用左半年左右,貌似又准备坏啦!

Kiver 发表于 2008-10-12 16:06:45 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 13:31 发表 4 T/ Z1 r1 H5 J  R% L, c2 p4 b
买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!
( Z+ _0 E/ G# s, u6 ?# {

; P) _& d. g2 ~, ?; ^4 Y' E显卡的风扇讲真
; e# j/ p1 p+ ^% F6 ~+ @( i; R& Y. m) T8 K, ]
积尘过多坏是试过的
2 a. }* o# r8 N- W) t
& q3 o7 S4 K# s不过就几元钱换过距又有好计较啊

ttsti 发表于 2008-10-12 20:29:18 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表 3 k& t0 a$ A( Y

+ G0 f- t" o6 }3 K" q/ y$ l" S. V+ t4 z$ g
显卡的风扇讲真
' m5 [- J' h9 G& Q$ `
1 n1 V* h$ M6 Q/ t积尘过多坏是试过的+ e9 @. e. W. _5 b

' {6 @& ~3 u6 a2 P  t不过就几元钱换过距又有好计较啊
$ C9 y" U0 ~& u/ M4 ?
甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!

Kiver 发表于 2008-10-12 21:26:12 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 20:29 发表 + _+ y9 a' T% S3 z1 |% }
5 y9 y" L" r, Z
甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!
3 e! X4 G, n1 N: |8 r2 R
# q' R$ V9 e2 v& m7 `1 J
我都有清啊``~9 i% ^" T! }, a& D5 b" C" H+ C
0 _7 F" P( l4 Y
我的主机比很多人的都干净的了

gal 发表于 2008-10-12 22:00:03 | 显示全部楼层
买吸尘的工具

遗忘爱 发表于 2008-10-12 23:34:32 | 显示全部楼层
原帖由 gal 于 2008-10-12 22:00 发表
5 Q. K) a  ?" t* R  w" q买吸尘的工具

8 |, Z  g$ ]$ r% x- ^7 b- Y9 P" b) r% t" B4 }
: n; j6 \/ Z) D
咩工具?

abc-like 发表于 2008-10-13 07:42:10 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表 0 H$ s9 r. M& y) V2 x7 T
7 o4 p& q  w& |, `: W/ D
' ?, \% ]* s- z0 w5 x: n: Z
显卡的风扇讲真
$ L: f- V0 U' J8 X; D
# P) Z. K3 `( V7 C6 h# c; r积尘过多坏是试过的
4 t! ?8 w8 n% j  y* x) n1 H/ `' y
0 G0 F( l) \0 F不过就几元钱换过距又有好计较啊
我買的要卅幾元, 幾元都係錢!!!

abc-like 发表于 2008-10-13 07:43:28 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 20:29 发表 + q& K+ A- i( ?- }1 c% V% L7 l* v
7 y, j, O6 r  u/ J
清完塵都係好嘈

yjb338 发表于 2008-10-13 12:09:25 | 显示全部楼层
用水冷就没尘啦!

123下一页