[管理投诉] 點解D星夢放左去銀行定期30日都會冇利息??

火影 发布于2008-9-7 00:14 2900 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔係話有0.21嘅咩...4 O) K+ S3 E) ^1 e2 e
0 W* P1 {; Q3 {, }8 l3 Y6 N& g0 p& d
啱啱支取番我之前個30星夢, 但1星夢利息到冇...6 P3 N$ m8 T5 S+ K5 G

) u" C# U% I$ R, ?( g以家仲有170蚊星期係入面, 但都係1星夢都冇, 點解...

已有(15)人评论

Kiver 发表于 2008-9-7 08:13:32 | 显示全部楼层
原帖由 火影 于 2008-9-7 00:14 发表 9 \0 c0 u* r9 x2 F1 T+ R: N0 P. z0 i/ S
唔係話有0.21嘅咩...
! ^. A8 T8 f( M2 ]% v
+ }7 C8 `& z6 N- \. Y啱啱支取番我之前個30星夢, 但1星夢利息到冇...& N* y3 i! e" i7 P+ ~

) {7 X3 F, y9 a以家仲有170蚊星期係入面, 但都係1星夢都冇, 點解...
4 t/ P% {, \7 J" G. u

8 \. x" Q2 p7 A$ L3 B" k你起码存款500星梦才有利息

lych 发表于 2008-9-7 11:34:39 | 显示全部楼层
楼主看错了,定期利息不是0.21,而是0.21‰

yjb338 发表于 2008-9-7 12:40:49 | 显示全部楼层
我存8千几一个月就得果几蚊息

Kiver 发表于 2008-9-7 13:26:24 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-9-7 12:40 发表 " L! ?4 [9 i+ k: A# ?( _
我存8千几一个月就得果几蚊息
% C8 I# O- F7 |( f# D! T9 t

- L1 c9 ?$ i5 G& W) m现在论坛没有均富卡/ I7 i0 ]+ j4 A3 |, y2 o' I
$ M# h' N+ S5 L! b9 a6 [! g" w
不用怕啦

ninaomu 发表于 2008-9-7 13:27:56 | 显示全部楼层
利息太低了,依家通胀啊,应该加息啦

Kiver 发表于 2008-9-7 13:30:22 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-9-7 13:27 发表 - \/ b  W: D0 |6 N6 [9 [% V6 @7 x4 i

: Z4 A/ U& h! F6 t0 @  d9 x1 {5 [; R) H# D. |/ a" j
但论坛里没有通胀嘛~~~7 `$ f: c4 [5 x0 t
息太高只会造成富者越富~

yjb338 发表于 2008-9-7 16:37:38 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-9-7 13:26 发表 ! n$ o+ |0 E6 ]6 G
& @) C& s0 g/ L" l  b3 \

4 @. r& D2 B0 O现在论坛没有均富卡
9 X4 ^5 d* O8 F4 l4 K$ a1 A) K0 S
# p5 i3 q# N3 a5 {3 F& J6 ^4 G不用怕啦
' x7 [8 P/ p7 N5 V" X" s, V3 X
想致富只有靠发贴!

火影 发表于 2008-9-8 02:43:22 | 显示全部楼层
嘩, 要成500星夢先有架...
% [) c3 P: L7 a7 A. J& a7 p+ i8 \8 n% N' r7 K/ O! A0 Y5 }) x0 k
其實都應該寫明會好D...

123811998 发表于 2008-9-9 17:54:41 | 显示全部楼层

评分

ninaomu -10 -50 -2 照搬他人回帖!

hikaruyin 发表于 2008-9-9 23:41:58 | 显示全部楼层
我銀行都冇錢了,全是現金,不過已經多到用唔完了!哈

Kiver 发表于 2008-9-9 23:45:30 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-9-9 23:41 发表 & K- b6 V: M: O5 g% e, [
我銀行都冇錢了,全是現金,不過已經多到用唔完了!哈

# [! d5 ], H' d2 y! F
+ U! _- p4 Z! N7 b小心到时很多人问你拿钱用啊

12下一页