跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【機動戰士高達SEED DESTINY】【01~50】【TVB粵語】【RMVB】

遗忘爱 发布于2008-9-3 00:38 8446 次浏览 38 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【動畫名稱】:機動戰士高達SEED  DESTINY  K" f: o3 o; g/ E0 k" {
【集 數】:第01~50话
3 n, }, C: V, t' a! j6 ]! U【文件類型】:RMVB
; l' p/ J5 |% [4 I% t3 l8 n- m【文件大小】:5.4 G4 K0 g. }6 z7 @" e
【語 言】:TVB粵語
, w& `6 A8 ~% p# c  K【字 幕】:无字幕
$ J  A" F) r; w$ Y【种子建立日期】:08年8月16日
( P& R+ u$ n7 u' s3 C) A4 @. m: m3 [. \% {7 V

! R- B: A) e& x% c3 Z2 W1 C
上BT网搵到噶    虽然下载速度唔系好稳定(有时冲上去185K   但有时候就24K左右 有时仲会系0)     p' g% f. V- K1 E2 X
用咗1个星期噶时间   终于全部下载完成~~~+ k+ {5 v( j! z

) H  p" M& t+ P) [% _/ y# B7 S  C" y( O

% {  a0 p' x2 l( U. E* T, |+ y% T" h' k5 P
) `, A, e8 p+ ?

! }( F# z+ `! ^4 s0 M$ E
& m% @7 ?& N$ z7 h6 g! Y& f
5 q  d4 p/ S' U8 ^/ E/ ^) ]4 _" m. P. A

gundam seed destiny.torrent

121.63 KB, 下载次数: 88, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(38)人评论

熊猫仔 发表于 2008-9-3 00:51:13 | 显示全部楼层
呢粒种貌似前排见过~好似喺未完种噶波~ . i6 ~8 a! f! z! l1 Q2 N/ E) v4 Y6 u
等一刀版好过喇~

遗忘爱 发表于 2008-9-3 00:54:10 | 显示全部楼层
甘我都唔知道  9 _6 \* s4 S, U( i  Y
9 r' k7 J2 S% v5 H7 p& O8 t
先下载咗先啦   已经开始下载第17集咯
& g$ Z; B7 b* C$ b- C5 a+ e; m& }! Y- f
希望可以下完啦~     日语版已经收藏咗一套    p8 n! \6 A, J& ~1 ~
/ S* r7 M6 y* F
但都系钟意粤语多啲

熊猫仔 发表于 2008-9-3 00:54:28 | 显示全部楼层
下翻集嚟睇下效果先~~~

熊猫仔 发表于 2008-9-3 00:56:42 | 显示全部楼层
嚟种子卡左喺中间~~~稳si我喇!

遗忘爱 发表于 2008-9-3 00:56:52 | 显示全部楼层
画面都OK架~~~
: Q9 b- M- \: f% E
6 r6 U/ m6 G. M1 P5 n' f' j不过速度就唔系好稳定
0 G+ b+ O7 d& O# S4 t
7 r8 A$ Y& F, T0 T) q" J. a0 t一时时# g& T5 A7 G# \, y
" x9 s; g; ]5 {2 D8 }! a8 J  @4 o
有好几集  20分钟唔使就搞掂   
2 S) D  V4 W) m" L' A1 K* ~2 U! ~2 k5 }' l; l8 n9 H$ n
但有啲就   20K   甘一直下~~   
' h. n/ d) Z5 U; f( F1 R2 S, C. K  c. t  y& l
郁闷死我~
; i6 u: k# e7 }: l5 r( `' e3 j% W! r  m5 L4 B+ f6 A
我已经下载2日咯~

遗忘爱 发表于 2008-9-3 00:58:01 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-9-3 00:56 发表
1 M8 a: Y+ X! t9 v" a5 G( T: I嚟种子卡左喺中间~~~稳si我喇!

; K6 y. ~) ]: E7 U% |& G呵呵  6 Q4 D3 q; O% [- n; g2 r6 P) h
; f9 u3 H$ K* F, U7 D: t' a; d# o
因为我又截一啲图上去
$ j4 L8 Z' J6 P: t7 y
2 h% W8 E- Q7 l不过我已经整返落下面咯) y' p* O+ y% T2 n

+ E$ J- M  {8 s7 y3 c; U5 w[ 本帖最后由 遗忘爱 于 2008-9-3 01:08 编辑 ]

熊猫仔 发表于 2008-9-3 01:01:26 | 显示全部楼层
喺呢粒喇!~之前我都down过吖~
- o5 B' m( ?* D: J  N7 I7 K你米算好咯有20k,之前我见连10k都唔上~
$ G* I' R, T' i: k加上见有d评论话喺未完种开,就干脆唔down喇~  h0 z. `: c6 e/ x% z% m' J
依家可能down嘅人多左,速度好左喇~~~

熊猫仔 发表于 2008-9-3 01:03:48 | 显示全部楼层
刚开始时有80+k,开心得我吖!
  G. a0 j" y; m7 ~5 [# |/ R1 K% P& c点知唔够30s,变翻个位数

遗忘爱 发表于 2008-9-3 01:05:19 | 显示全部楼层
呵呵   5 _; m( E* o- Y9 `
# F6 ~7 a: n9 H* Y' b9 F# h
一时时啦  
# k% L- I' ^# w( Y" D; c- P0 L2 I
2 E8 Q$ [+ Y; |0 w# V我依家都有时候会停咗噶    唯有等咯
: {& k: `( F  n9 O) e# T3 ]' g- @$ u& i
冇办法噶   下得几多就几多咯" @& X, y" s$ _$ ]

! @& e  y3 t% ?' G/ x# Z1 I1 i我上去仲搵到全职猎人  51-62粤语噶  120M一集. _% p# R8 E! a+ d6 K* o
+ t8 d# R( r- y& D( y2 D7 @2 j
不过好似已经停种咯   一直都冇速度   唉~~% F: w% Z1 _! T7 y  i, O0 w# h7 ^

2 U( N4 y8 b2 A$ i% e因为之前有50集   呢度有人上传上纳米  先下载到 / |% C" a" z; X8 W- p
9 ]4 V( D: _. g5 s( E  M
但之后果D   又冇咗声气

遗忘爱 发表于 2008-9-3 01:06:48 | 显示全部楼层
我依家都系20~50K  甘去~~

熊猫仔 发表于 2008-9-3 01:06:57 | 显示全部楼层
喺^分享物流^发高达seed果位F话会将高达seed d都发晒~
% J8 y+ q& q2 u; f佢嘅喺一刀粤语合成版,质量几好!
$ t5 ^" Q: x3 I2 I& n8 f都等佢发好过喇~

1234下一页