星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[版务建议] 關于求片等問題

ki_me 发布于2008-6-15 20:12 1615 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
有好多嘅新手都未睇清楚就發求片嘅帖,
' e" M% U# `/ [8 _  h所以淪為乞丐...
4 m1 ~: o2 @  J4 s其實佢哋都好慘咖.....0 g' ^# ~: |) X: [( e6 f% y% M& B
所以希望可以加多一個版塊,8 ~; ]0 g$ J: f4 J
等D人可以去求貼,唔使盲重重,四圍滕啦.......
3 g3 ~4 r( @0 o( y; A咁囬答到嘅人又可以加分,
+ o$ E$ O+ O. Y" ?一舉N得
6 N3 f$ F( o# P* Y8 u! z7 }; N6 P% D' {3 X4 V9 x) t  E
仲有想建議加多個在綫睇嘅版塊,9 q" y7 H' Q2 c, H0 w
下下都要BT都幾痲煩,) f4 y0 d) V+ }/ S0 ?+ Y8 f" \0 H
以前翻學就唔覺得有咩問題,/ m# }, T4 J3 T: j6 g6 Q- n
依嘎上班就髮現時間唔允許啦,
9 V% P& b) ^- {! h- B( t9 I. J( Z如果可以加開在綫播放...利用土豆.優酷等在綫flash咖網站.
6 a% I+ m; q$ a9 i# n& O. W0 [咁就GOOD啦
6 r; E; s" A& p# A5 {$ B( w3 E1 k9 B2 ~
以上純粹建議....
% n$ S4 u  ~$ s; S% W' U. Z千祈唔好釦分啊..... F1 a. D5 ?: B( d  F: n5 n
如果唔係我好慘咖.....

已有(8)人评论

Kiver 发表于 2008-6-15 21:46:05 | 显示全部楼层
原帖由 ki_me 于 2008-6-15 20:12 发表 - C- ~  r9 J7 `* H/ E
有好多嘅新手都未睇清楚就發求片嘅帖,: w1 B1 C! K* C5 M
所以淪為乞丐...
" ]( m* z8 ]+ H8 p0 O0 U其實佢哋都好慘咖.....2 t, Q" K* W* H+ O
所以希望可以加多一個版塊,$ l) d- N, i! D, ], o3 x1 [+ z
等D人可以去求貼,唔使盲重重,四圍滕啦.......* N$ N3 n+ K3 h
咁囬答到嘅人又可以加分,
" V1 W2 [- J  g' F) H一舉N得
2 d& Q$ T- L8 e5 h, e  x2 ~. ~
3 [0 R3 ~  w  b  u: ]仲有想建議 ...
0 i$ r" W4 x  r6 P0 B
2 ?. f8 Z: y  r5 y1 a1 y
做乜甘怕被扣分??# B2 S% K7 V* H3 n) N
在线播放是需要极大量的带宽资源的~~~
5 I. j7 I5 a9 R- |所以免了
) f3 `1 l7 W0 W1 @  n喜欢的就用FTP边下边看咯`~
tandong 发表于 2008-6-15 21:48:45 | 显示全部楼层
真是要釦你分先,早有讲过用簽名來求架啦!还有问过N多了!!
Kiver 发表于 2008-6-15 21:58:00 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-6-15 21:48 发表 ( p8 ~$ e2 H( l* w2 A) @
真是要釦你分先,早有讲过用簽名來求架啦!还有问过N多了!!

. ^: F% p& [  b( ?% l/ |
" `- }8 E' i$ c9 P老虎
, T, @7 y# y0 ~你求片的几只字应该加红距嘛`~~
tandong 发表于 2008-6-15 22:42:22 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-6-15 21:58 发表
* H8 E% z3 v, s: i. \2 x1 h+ ]
! |2 |6 V# _, H( F$ E& ?/ P. }
老虎
4 A+ v9 ~* m+ j你求片的几只字应该加红距嘛`~~
算,懒!!
ki_me 发表于 2008-6-16 10:45:42 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-6-15 21:46 发表
/ ]/ C/ i  n' I# j2 R% H) Y# z. t( r6 H! N, `, k* |5 X% x7 f- `

) K0 F& ^2 c6 }* t- J, k做乜甘怕被扣分??
& M* ]0 T2 q  C1 `' E5 A: o在线播放是需要极大量的带宽资源的~~~
* c) s' Y2 S7 E2 E% W& K" D所以免了
( f! M3 W- f( G& e喜欢的就用FTP边下边看咯`~

! D1 K* \7 t; K4 J, Q
- L# A/ U8 E6 ]5 B0 L咁可以列出播放地阯叫人去睇咖嗎...唔需要係張帖到加插視頻米OK囉....
Kiver 发表于 2008-6-16 12:33:26 | 显示全部楼层
原帖由 ki_me 于 2008-6-16 10:45 发表
4 ~1 _& e: o7 b+ a% F8 _) b# n, S4 L. |* Q0 d# [$ Y7 {; m8 B

" s1 l/ z! e/ r" ?- ?, b& Y2 O咁可以列出播放地阯叫人去睇咖嗎...唔需要係張帖到加插視頻米OK囉....
: D& Q4 L' v. Y: [$ ]

' x( g7 s+ H$ n- d0 s7 d对于你的意见/ L5 B. s& {8 d' c0 v" L6 J6 z8 [$ x, s
是可以方便到吾少的人% y, F* K& h0 k3 N* X
但最终并没有增加本站的实质流量的同时会加重很多义务者的负担~~
% a" ^) R/ D$ i! L5 K
$ p0 i5 n- i9 e! ?6 C2 P2 ^这个还是采用会员自愿原则自行采用哪种方式分享~
yjb338 发表于 2008-6-16 19:12:28 | 显示全部楼层
放心啦!女仔好少扣!
561212 发表于 2008-6-17 03:10:12 | 显示全部楼层
女仔着数D噶?