大家仲记吾记得高达G呢套动画丫?

ferjemo 发布于2008-5-11 13:21 2250 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
好吾容易先比我稳到G高达粤语版丫,不过系06年噶,都过左期罗......得返16集个个呢,上次有人发左噶。上次林住想下噶罗,不过当时注册吾到.....家下注册到罗,又无种哦.....吾知边个可以重新发一发呢?

评分

tandong -6 -28 -1 本区禁止发有关求资源的帖子以及带有求资源 ...

已有(11)人评论

平常心 发表于 2008-5-11 16:43:05 | 显示全部楼层
高达G太另类游戏就多人喜欢,卡通画就一败涂地,
wjr5200 发表于 2008-5-11 20:50:30 | 显示全部楼层
卡通都不错吖
ar_mie 发表于 2008-5-12 00:55:51 | 显示全部楼层
我都幾中意高達G哩部動畫喔!!!
Kenshine 发表于 2008-5-13 00:36:47 | 显示全部楼层
多蒙系机战好劲...........一个热血接爆热神掌或者石破天惊..........安静晒~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
leafir 发表于 2008-5-13 07:57:47 | 显示全部楼层
其实高达G都好好看下的,不错的,在高达里差不多算是唯一一部不用操作法法不同的
MANAEVA 发表于 2008-5-13 12:00:25 | 显示全部楼层
好系好,但系你睇过SEED果D后再睇G就觉得冇过诱拉~~
Laputa81 发表于 2008-5-15 10:51:02 | 显示全部楼层
记得~~~
% \& c) T4 Z1 ~2 ?
. @4 s" m& Y6 ?但喺唔多钟意睇喱套高达······
p365 发表于 2008-5-16 00:37:47 | 显示全部楼层
高达G 我很喜欢 话晒用香港做背景  支持下吖嘛 ~~~~
attackfu 发表于 2008-5-16 00:49:43 | 显示全部楼层
以前成日体啊
累斗累 发表于 2008-5-19 15:28:40 | 显示全部楼层
我都想下载啊
# m: k. R" w$ x  f+ h就系找不到
sacura 发表于 2008-5-26 16:43:10 | 显示全部楼层
多蒙的闪光掌印象最深.........