廣外又有女生跳樓咯~~~

kiraljq 发布于2008-3-21 12:19 3636 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
訓晚12點~1點呢斷時間內,廣外又有人玩笨豬JUMP咯~~ 2 P9 L; I5 u: e  j6 j

% U' h# f$ n; M$ W5 P0 h* D5 m& \還要系我同學附近棟樓度~

已有(16)人评论

kiraljq 发表于 2008-3-21 12:20:34 | 显示全部楼层
自己沙花一個先
huang 发表于 2008-3-21 12:33:10 | 显示全部楼层
广州日日都有人表演空中飞人架啦!睇下是咩人而已
, }& o. d1 n8 M( J) K4 J只能说一句:社会的错
mkfmky 发表于 2008-3-21 12:53:23 | 显示全部楼层
讀書有咁大壓力嗎? 要玩笨豬跳咁傻
kiraljq 发表于 2008-3-21 13:34:37 | 显示全部楼层
原帖由 mkfmky 于 2008-3-21 12:53 发表 5 d4 d4 R! W+ W9 i' \3 ^+ T9 r
讀書有咁大壓力嗎? 要玩笨豬跳咁傻

: g5 s" S: ^! ]  A5 z# K1 L) E* `9 m2 Y. w# O- A7 ]# `1 J
咁就唔知啦,估計系大四的,煩穩工掛,具體情況未知啦,等我同學繼續報料~~哈哈~
MandyBB 发表于 2008-3-21 19:22:02 | 显示全部楼层
係咩?係大学城嗰度啊定係本部啊?照计应该又受唔到料啦,全面封杀消息~~~
tandong 发表于 2008-3-21 21:31:33 | 显示全部楼层
又是呢味野!
平常心 发表于 2008-3-21 22:43:19 | 显示全部楼层
世界如此美好何以一时错念,
Laputa81 发表于 2008-3-21 23:46:17 | 显示全部楼层
又喺跳楼啊???; M7 {  r# |$ ^4 o5 f7 `

4 G$ \) W. O4 F% [1 s" U无D新意······· . J' m2 r/ m0 |% D5 m# \; u3 r

~% O, M; K: v) B" }, Z4 A" W  e/ A/ N# \4 b3 S
估计又喺为情自杀·····
championB 发表于 2008-3-22 20:22:53 | 显示全部楼层
活着更需要勇气!
7 a) `, @( }* q" m6 q( K$ v7 }( D( \; H
我觉得自己还活着就是个勇者,和gaogaigar差不多.
Laputa81 发表于 2008-3-23 00:24:32 | 显示全部楼层
原帖由 championB 于 2008-3-22 20:22 发表 0 [, [3 z( W8 D" A+ l2 N1 I
活着更需要勇气!
, [! A5 X0 e6 S+ T& m3 D
/ R/ M8 ]3 z8 C! ?/ S8 J我觉得自己还活着就是个勇者,和gaogaigar差不多.

- |3 Y9 Q. Z- `3 d0 }$ ~$ m$ y, M2 `2 {

* V0 r/ P. ]# g$ r* \. Wgaogaigar喱个咩嚟咖??
毛利蘭 发表于 2008-3-23 19:01:42 | 显示全部楼层
《勇者王》啰!矢立肇D作品啊!
12下一页