[其它更多] 巧克力谈论

superstar 发布于2007-12-28 20:17 1753 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
你们喜欢吃什么巧克力?
8 [+ g6 j) {: p* H4 x- |0 z# y谁知道巧克力怎么做也不妨说说

已有(20)人评论

嚣のЪ 发表于 2007-12-28 20:49:59 | 显示全部楼层
大鍋!# x) i% O! j) V/ i2 @) }6 E
我唔記得摞吖毛送俾我盒朱古力翻嚟啊!!!
8 k$ R+ a" m6 m4 y" L3 O% @) C( B7 m  M" T, U
累斗累 发表于 2007-12-28 20:50:22 | 显示全部楼层
我只喜欢吃
% _+ I8 F/ l2 G$ L, {2 j' \) B三角牌的
% k0 \1 Y; ?% d7 ~3 H$ J黄白黑
( h" V" Q1 f! Y; \: |都喜欢
熊猫仔 发表于 2007-12-28 21:59:20 | 显示全部楼层
好想食啊!!!!!!!!~
幻影傳說 发表于 2007-12-28 22:09:28 | 显示全部楼层
唔知點解依家冇以前咁想食朱古力
lych 发表于 2007-12-28 22:44:03 | 显示全部楼层
各种各样的巧克力都喜欢。
嚣のЪ 发表于 2007-12-28 22:45:22 | 显示全部楼层
食厭米唔食囖
8 G" V- m6 y5 w8 Q# L$ x入口即溶果D超正!~~~
幻影傳說 发表于 2007-12-28 23:28:22 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-12-28 22:45 发表
" G2 V2 }  E  J- a食厭米唔食囖 5 [1 G5 x$ ~: ]% }
入口即溶果D超正!~~~

! W8 F5 b8 X4 {' _0 o# ~
2 i; }9 V* X* R8 w& j已經食少左好多,太甜個d已經唔啱我 ) x8 N; d, W& o5 ?

: q7 ^0 F- ^* @+ J入口即溶果D
4 C! Y' K2 V3 {; }% Z, e係咪指"只溶係口,唔溶係手"個d朱右力啊
嚣のЪ 发表于 2007-12-28 23:41:57 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2007-12-28 23:28 发表 5 \+ M, Z: u  E
- S; w7 b. F, k4 [! H! P
9 m# M* j, [8 G  @
已經食少左好多,太甜個d已經唔啱我 ( `2 j$ f/ q4 n& l7 N
( g; J, F, ]; u  y
入口即溶果D 5 h4 ~2 E: {. F) f3 s8 y, i
係咪指"只溶係口,唔溶係手"個d朱右力啊

* e6 [* T3 w; V* F1 Z: y- o 差唔多啦!
2 s: P- [8 f/ T- Z& }4 k) G我會饑不擇食嘎!~
幻影傳說 发表于 2007-12-28 23:52:08 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-12-28 23:41 发表 7 Y/ W; L+ i$ U: Y" a3 m
+ L: j- V+ u. X  Z1 t
差唔多啦!# I9 Q7 g! ^* B; L% O/ L8 ~% Q
我會饑不擇食嘎!~

/ k! M  w' @: D9 U9 S, w) k9 t
. H( ]* X; G) Q% m有冇好味朱古力介紹啊
嚣のЪ 发表于 2007-12-28 23:54:00 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2007-12-28 23:52 发表
5 K$ e" i8 Z/ b2 [5 k1 `
( Q2 T9 A$ K; X  [+ H# X3 G  |9 D1 A. W/ Z  C: H! Z0 g! x
有冇好味朱古力介紹啊
3 ?# x  E; y$ x) z1 Z0 G
識得睇樣,唔識講名...* A: A9 |" X5 l6 P4 P% z6 C3 c
日文唔識哇...
幻影傳說 发表于 2007-12-28 23:56:53 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-12-28 23:54 发表   i9 j' R3 q6 y
; C( _' x, `, ?
識得睇樣,唔識講名...) I4 i+ q: }: f/ d6 t- G  L
日文唔識哇...
3 J. I! {8 r4 N$ U3 ?4 z3 E3 c
' s$ P2 a- }1 T+ n
你都好識食喎 / H0 r& G: A  ]) j" {  l4 R6 H
日本d朱古力,我覺得都係明治好味d
12下一页