原創 美少女戰士R變身

jac2jac2 发布于2007-12-19 10:56 3266 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【名稱】:美少女戰士R變身7 x& y( k+ J) }. u$ g, V7 w
【集數】:1集
  P2 V  C( I/ O【大小】:~ 100MB 6 b, r9 z' f) S
【格式】:DVD-RMVB
0 M" p; S3 ]3 q& R6 J  X1 {0 ?【語言】:TVB粤语
' B# r  c, T! @9 j9 k2 [& `: V% A【空間】:MEDIAFIRE

美少女戰士R變身.txt

49 Bytes, 下载次数: 34, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

tandong + 8 + 56 + 2 原创内容

已有(13)人评论

jomalm 发表于 2007-12-19 11:17:51 | 显示全部楼层
是劇場版嗎? 多謝分享啊, 下來收藏
huang 发表于 2007-12-19 11:27:31 | 显示全部楼层
咪来的; d5 [6 S2 A. S2 j0 W: l. m
之前有无发过???
ninaomu 发表于 2007-12-19 11:53:29 | 显示全部楼层
下来睇睇先~~~~~THX
唔知 发表于 2007-12-19 23:03:24 | 显示全部楼层
呢个..应该唔算得上系OVA吧...应该点叫呢??
netasa 发表于 2007-12-20 02:43:19 | 显示全部楼层
收嚟及下先,係无係SP嚟噶!!
netasa 发表于 2007-12-20 05:05:00 | 显示全部楼层
袖珍兔? 唔係豆叮兔咩? 合得唔错,16:9哇! 再嚟顶一贴!
jac2jac2 发表于 2007-12-20 15:02:25 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-12-19 23:03 发表
# Z/ P: l' E$ }3 [: s' v呢个..应该唔算得上系OVA吧...应该点叫呢??

2 Q' u) N, @  A% D4 X
% z7 F2 T% |  n/ c特別篇
leafir 发表于 2008-1-1 18:11:26 | 显示全部楼层
不知是怎么样的,总之先下了,多谢楼主分享!新年快乐啊大家

评分

tandong -5 -10 一句打天下

貌不惊人 发表于 2008-1-16 23:23:20 | 显示全部楼层
哈哈,我稳左好耐了,谢谢。
kevinana 发表于 2008-2-18 15:22:58 | 显示全部楼层
哇哈!~谢谢楼主!!
MandyBB 发表于 2008-3-14 22:09:44 | 显示全部楼层
原来係SP来架,我都一直係度揾翻美少女战士嘅片架,又俾我揾到部了,多谢楼主sharing~~~
12下一页