[原創合成]龍珠Z 劇場版 最強對最強[外挂音频版]

jac2jac2 发布于2007-10-21 23:04 3650 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【名稱】:龍珠Z 劇場版 最強對最強' z9 ~. p6 ^: e' L3 U
【集數】:1集
! [: [) t- I& B% t+ c【大小】:~ 250MB
  B/ Z- e  g. q' P; n6 F! c1 z【格式】:DVD-RMVB8 y" U6 y5 e2 }2 |
【語言】:VCD粤语
" _2 r! x9 x0 U6 @0 N/ A. R! b! r3 H# y
其實VCD配音同TVB差唔多' v) I) Y$ U* ~9 S7 g
有興趣的朋友可以比較一下) B+ Z3 o( q8 D9 y
3 b' F% n* F: y7 |
VCD粤语試聽
. e# [* Q& B- A& Ahttp://www.mediafire.com/?9unhe20r0zm: E. w$ Q+ T9 Y4 H( n
TVB粤语試聽* j/ H5 P: m/ e" d1 O( F, d
http://www.mediafire.com/?eytmhbka3vn1 n1 e4 P  r/ P+ l( l

# @  q5 D$ x! V! Y[ 本帖最后由 jac2jac2 于 2007-10-23 13:46 编辑 ]

Movie05.txt

174 Bytes, 下载次数: 18, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(18)人评论

ChoRyuJin 发表于 2007-10-21 23:07:50 | 显示全部楼层
感謝樓主分享龍珠劇場版,辛苦了。
唔知 发表于 2007-10-21 23:33:18 | 显示全部楼层
来支持楼主先...多谢晒...
jomalm 发表于 2007-10-22 01:07:04 | 显示全部楼层
多谢啊, 甘快就有合成版出现, 下载来看看先
ninaomu 发表于 2007-10-22 01:15:55 | 显示全部楼层
得闲下来睇下有无音画唔夹的情况先~~~多谢晒
GavinDX 发表于 2007-10-22 09:48:21 | 显示全部楼层
听讲音质唔系好掂,加上呢集嘅剧情唔系十分好睇,所以纯支持了。
lyz4733 发表于 2007-10-22 12:03:03 | 显示全部楼层
支援過先。 + P" P1 v& ^; R. y
講真啊.呢個都唔算系合成版,只系…………
jac2jac2 发表于 2007-10-22 21:36:54 | 显示全部楼层
原帖由 lyz4733 于 2007-10-22 12:03 发表 # n2 O7 ^6 b+ o( N0 G3 p  b' R
支援過先。
: p8 C! h& k9 v1 a! X/ d/ T% d% N講真啊.呢個都唔算系合成版,只系…………
/ r3 l' ?/ H( \; R: ]0 j' [3 w1 t( K" u

) v3 W$ C, R, K% B( X系咩?不防直言
hikaruyin 发表于 2007-10-24 19:45:33 | 显示全部楼层
原帖由 jac2jac2 于 2007-10-22 21:36 发表
$ L% X; ]% K6 T7 R# k/ a4 m
$ d3 @1 g5 I, j# i7 j1 n# @, i/ o
0 |/ A. y2 A& y. b% P系咩?不防直言

" g$ @) n5 J& v/ Z. I: }我想佢可能想話只有音頻沒視頻!
! g" H0 h) C- d5 Z6 P我個人覺得你這樣合來幹什麼!
唔知 发表于 2007-10-24 20:07:23 | 显示全部楼层
我觉得咁合法都系佢方便啊..哈哈..好特别.. " k- y9 g# `. O$ k
楼主..上次你M我噶连接我下唔到啊...你可唔可以俾正常果D连接我啊?
huang 发表于 2007-10-24 22:14:39 | 显示全部楼层
我都下完了
. t% e& A# r/ @& C( N& o( h6 s( f几好呀
. f  }) D; L& M1 B5 ^" u/ k
jac2jac2 发表于 2007-10-26 17:08:46 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2007-10-24 19:45 发表
6 F2 v9 [0 P1 p  `6 _6 G# M! b; L: }% y( H9 l
我想佢可能想話只有音頻沒視頻!0 _0 M, ^$ s2 e/ ^
我個人覺得你這樣合來幹什麼!

# U- [. Z: G& J7 g# g8 ^) J  w6 t& ]
你不清楚就不要乱说
12下一页