唔知有冇人想要格鬥女神呢套動畫? (Variable Geo)

jac2jac2 发布于2007-10-11 19:53 3938 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
整套只有短短的三集OVA
2 G! R" ?  P* _  D5 |" j( \*注意此版本是粵語英字. k" H8 t7 x$ i& s

# }1 o4 p: }1 M; a7 G( n6 f[ 本帖最后由 jac2jac2 于 2007-10-11 21:53 编辑 ]

已有(10)人评论

ChoRyuJin 发表于 2007-10-11 19:56:05 | 显示全部楼层
粵語英文字幕那麼有趣?
ttsti 发表于 2007-10-11 20:02:22 | 显示全部楼层
我要啊,之前是某论坛下载过,佢都写明是粤语没字幕点知下载完是日语!
jac2jac2 发表于 2007-10-11 20:05:04 | 显示全部楼层
原帖由 ChoRyuJin 于 2007-10-11 19:56 发表
# o  x% r  d  }  |& x( Q$ f粵語英文字幕那麼有趣?
2 @3 R4 [/ q* r; z0 Y! F; U
- r# ]6 O. T2 Q% W
就是lor 要看看圖?
唔知 发表于 2007-10-11 20:46:12 | 显示全部楼层
我都想要啊...系VCD来噶??
ChoRyuJin 发表于 2007-10-11 21:32:38 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-10-11 20:46 发表 ( t6 }7 Y9 R, p% {4 M5 H0 g/ a4 Y
我都想要啊...系VCD来噶??

# G4 v0 b' I+ C7 H6 ]& Y如果是 VCD,那就更奇怪。- m, e/ P! }# p* d
我倒沒有聽過粵語配音的 VCD 是有英文字幕。=.=
ChoRyuJin 发表于 2007-10-11 21:33:40 | 显示全部楼层
原帖由 jac2jac2 于 2007-10-11 20:05 发表 3 y% d3 P! K6 H( r' v" ^6 `

; j; l2 v) I. ?  a' G. Y# b. j9 f0 u+ W+ U7 I2 [
就是lor 要看看圖?

& ^8 K6 \! `3 y/ s* i' S; D8 e不用了,因為我即使知道是英語字幕但也沒有可能知它是不是粵語,觀望中‧‧‧
jac2jac2 发表于 2007-10-11 21:51:57 | 显示全部楼层
原帖由 ChoRyuJin 于 2007-10-11 21:32 发表 + L" }5 \; @; q& Z: ~
+ ]* `! S6 J8 p1 g
如果是 VCD,那就更奇怪。6 y% X2 A' o8 ~7 ]
我倒沒有聽過粵語配音的 VCD 是有英文字幕。=.=

4 y) |" I: _9 V7 Y8 E
# M; w  }1 B- t: d4 P% n7 W3 Z浪客劍心?
huang 发表于 2007-10-11 22:08:14 | 显示全部楼层
下来睇过先知好无睇. _: l5 _: l5 E
支持一个
netasa 发表于 2007-10-12 00:35:21 | 显示全部楼层
粤语版?早就有啦! 咁难稳咩依套嘢?? 本嚟谂住如果係DVD画质就下嚟合下嘅。
richmonds 发表于 2007-10-12 04:46:01 | 显示全部楼层
Thanks, but no good for children?