[每日闲聊] 十一啦!出来透透气先~~~

chansun 发布于2007-10-1 03:51 4015 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
时间过得真系快,今日十一,不过又无咩节目,番上来透透气,睇下81做左神之左手未先~~~

已有(25)人评论

夜月星辰 发表于 2007-10-1 05:01:47 | 显示全部楼层
哇,咩咁早啊?* Q& l& P+ `1 Q) ~* m' G
係wor~ 十一bor
3 e5 l6 }0 \. N$ p8 R7 g) P5 j- M: E7 |2 T3 |
好耐冇見了 8 K0 z$ J, [0 F4 a+ L$ g
我諗你唔記得我了
huang 发表于 2007-10-1 07:41:59 | 显示全部楼层
神甘早就起身水啦
quill 发表于 2007-10-1 10:09:55 | 显示全部楼层
蛙~~~居然给我见到你~~~~~~* T4 {# N0 _4 H6 n% V) N& X
5 F4 \. e) x  O( T! M% h4 ?  e: `3 t
真系少少少有
Laputa81 发表于 2007-10-1 13:24:27 | 显示全部楼层
乜咁早晨啊???$ ]. l5 U6 D/ L' x
啱啱瞓醒定喺准备瞓先??? , M6 l" B" ~! ~0 H, |

; K" p& i* u) P: o4 r1 z  r9 I! B4 l2 s4 k) I
无地方去咩???
嚣のЪ 发表于 2007-10-1 14:14:36 | 显示全部楼层
透气透气..... 继续训练训练...
幻影傳說 发表于 2007-10-1 14:29:54 | 显示全部楼层
樓主,你咁早起身透氣架
abc-like 发表于 2007-10-1 14:57:52 | 显示全部楼层
原帖由 chansun 于 2007-10-1 03:51 发表 4 I  r, d- ^  l1 ~; l  U
时间过得真系快,今日十一,不过又无咩节目,番上来透透气,睇下81做左神之左手未先~~~
2 E  \. A7 I: ]) p3 v  s& m
你透氣,我放屁!& V5 U/ a8 ?. Q( L. ]

: Y' M, B  B0 T" M0 Y6 U# T5 M5 M6 F 放返個屁先!
嚣のЪ 发表于 2007-10-1 15:02:57 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-10-1 14:57 发表 5 n2 w# Z! R/ i& e
4 h( z5 q% q8 Z3 p
你透氣,我放屁!
, _2 {' Z5 j. o* [1 H
0 B% ^; b( E1 H) t* i) t" f 放返個屁先!

' V* O7 N5 Z9 H2 O1 c你D氨气好猛....点得着啵!!~
abc-like 发表于 2007-10-1 15:10:07 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2007-10-1 05:01 发表
, A! d6 U0 B& p# _. a0 t( h5 o哇,咩咁早啊?# u- O1 v. r, n
係wor~ 十一bor 4 I6 r- G. u% W) U" h: m$ x

0 {# W0 z/ v, }* Z好耐冇見了 ) Q) K6 r% ~. t: d. w
我諗你唔記得我了
2 ~7 J; A" W# [9 v+ z4 H. M  ]' t
十一放假去邊玩?
abc-like 发表于 2007-10-1 15:12:11 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-10-1 15:02 发表 2 b) X7 d7 Q3 ~- k) y3 p( J
6 i$ {+ _6 T* F7 N+ `# H
你D氨气好猛....点得着啵!!~
, w" f. ~3 b: N/ N/ n* I
咩唔得遮
; C' [  @0 L. s$ Y蕉氣勃勃麻
熊猫仔 发表于 2007-10-1 16:03:06 | 显示全部楼层
我先放2日咋`````晒太阳都5够时间啊`````
123下一页