[每日闲聊] 女仔系水做...苦了男仔

唔知 发布于2007-9-4 21:50 8675 次浏览 218 位用户参与讨论   [复制分享主题]
宜家真真正正体现到女仔噶利害....
: e7 X" [5 Y+ e" q小气,妒忌系女仔噶专利...! e2 K7 Z3 k3 N- H' O, o! u
咁男仔呢??
& y& \. X( d5 @  X" I7 G女仔唔开心可以去旅游散散心..9 K) g$ x/ ?4 q+ a# ^
咁男仔呢?
- H) [8 ]" F5 r+ d4 J$ ^- \3 u- p以前同你某种诚诺......起我心里面深深记住...但系到左宜家你竟然话睇得野多左..唔应该为某种野困绑自己.
" t. U! M- y$ ^咁我对你噶爱......可唔可以因为接触女仔多左而解放自己呢??1 S4 ^5 M4 L' \4 f1 _4 \# x
点解我讲噶话,你唔信..但你朋友讲噶说话你又这么坚信呢???" O( j4 h* a4 U) d" l
我好唔明白女仔点解要咁.....我觉得受到好大伤害..
( V) |4 v( k# I6 z8 i点解男仔一定要迁就女仔呢????0 y8 y4 |" }* ]5 n( M5 H
点解女仔唔识企起男仔角度谂吓...男仔为左佢做左几多野...为左佢连身边噶异性一个一个地少....到左无了...) T" K, U8 e( b, o; Q, i% A9 S' F
但系起佢身边又出现过几多男仔呢?  `! Q$ I" V6 Q8 M) r
我一直都好相信你.....所以我少问你...但有时实在太过份...我就会问..身为你男人见到某人发俾你男(女)朋友信息上写住....爱你之类....我可以无动于终咩? + ^" K1 l. I2 }; O/ S/ W# ^
我开口问吓..你就话我烦.....# B% S% U1 L/ N6 X: k& c) I+ t
我虽然很爱你..但系我系个男人来噶.....作为男仔唔应该咁小气..我知道..不过....你令我太失望了..) R6 K% \9 u) L/ e- ^7 B' X! j

. v# k$ R; g* ^+ [0 b* b/ Y* P
3 A6 O; K4 j! E5 z8 H太辛苦了..................出来发泄...发泄..........

已有(218)人评论

salafei 发表于 2007-9-4 21:54:16 | 显示全部楼层
睇黎LZ应该系受咗女仔气~
Kiver 发表于 2007-9-4 21:55:20 | 显示全部楼层
原来楼主有女友都吾话声俾我地知~
唔知 发表于 2007-9-4 21:59:07 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-4 21:54 发表
# r- N) h, c6 J; P& q睇黎LZ应该系受咗女仔气~

! E$ `4 t% p  L& ^" x. R5 t& E; S; h/ V  Q
嗯.............我系过来人..俾D经验你嘛...
唔知 发表于 2007-9-4 21:59:55 | 显示全部楼层
原帖由 红枫 于 2007-9-4 21:55 发表
5 U# Y- u( ~( d7 n# o3 y  W原来楼主有女友都吾话声俾我地知~

6 H. |  H! W- n# i0 `  q1 v1 p/ s9 K
9 {+ G) U% B8 G! j" i' A/ p) m5 n7 z; B8 W4 e; h# N/ J, z
枫兄......唉......就算有女友...变成我咁....都系失败多.....
tandong 发表于 2007-9-4 22:04:13 | 显示全部楼层
唔知 ,你唔知 噶野太多了!
唔知 发表于 2007-9-4 22:05:33 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-9-4 22:04 发表 ( |2 ]8 P9 A7 v1 |) N. |' v: z
唔知 ,你唔知 噶野太多了!

( b0 J- b" q! x0 G$ b+ @2 k9 ?! d( L: g3 i
睇来你系过来人播........
5 G  o0 y# Q. k+ N! K有咩高招教吓我?? 5 \( B" y& o/ ^' h" m: t0 v
* ]$ p6 b% X; M; {  {5 h
ks128 发表于 2007-9-4 22:10:48 | 显示全部楼层
太恐怖了
tandong 发表于 2007-9-4 22:10:55 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-4 22:05 发表
3 F- l/ j# q' c* F9 t3 w" M0 H, m, E7 t6 t: J4 a: z4 u5 R
: H  R! j- D) e8 n* b
睇来你系过来人播........8 \! J: D# \7 Y- n* f  V) h
有咩高招教吓我??
# p+ G% w" W( N) q
睇你用手去走路咁! 2 I/ b7 L% U' ~% S, y0 ~8 `8 A+ G
不如你揾番D主动,米再被动好过啦。 % f1 O% c7 S" o1 H9 M- u
闪了,上班!
唔知 发表于 2007-9-4 22:14:32 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2007-9-4 22:10 发表
7 h. [4 R& X! m4 m2 |! x太恐怖了

7 q$ D2 t. K8 |. S- ]. ]/ f4 M" n
女人本来就系恐怖动物来啦..
唔知 发表于 2007-9-4 22:17:24 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-9-4 22:10 发表 / V3 P6 h2 _: X
" A2 I$ G& p. e3 g' i; F( n. c# \
睇你用手去走路咁!
0 H# g6 v6 h! F/ k' \# f- V0 ?" N不如你揾番D主动,米再被动好过啦。 * w4 a. |: ?$ W. z
闪了,上班!

+ k! l8 h' j. o4 n/ a! ^+ V# o" s( i0 G1 D& p8 I* I
咁你介紹D女俾我識嚇......咁先有主動噶..) E% _" I# d( N3 l5 s
咁夜上班??老虎你做咩噶???
ks128 发表于 2007-9-4 22:32:52 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-4 22:14 发表
/ y; A. C- Q1 |$ I- ~
2 G0 j5 K9 U' H- V! B  f( X
. e8 y% e) T$ y8 t9 Q女人本来就系恐怖动物来啦..

& ^1 ], _/ s" J& E看来还是要一试先得咯