[每日闲聊] 广州边间卡拉OK有日语新歌点唱?

Phily 发布于2007-7-11 23:52 7558 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(38)人评论

AWP 发表于 2007-7-11 23:58:28 | 显示全部楼层
偶都帮你唔到~~. W1 p, T+ H4 |1 y+ H- W! u
帮你顶下贴...
Phily 发表于 2007-7-11 23:59:53 | 显示全部楼层
水王,多谢
AWP 发表于 2007-7-12 00:01:36 | 显示全部楼层
原帖由 Phily 于 2007-7-11 23:59 发表 0 B  n  O/ J- A; ^% g
水王,多谢

1 o9 C" {- q, o, b+ k7 d1 Y- |
. ?9 I* Z* a& _/ Z有这首歌曲的么??
* b) f# g4 S: N广州我去过一间...就是叫金矿??(好似系.....)
  `: {7 I3 Z$ p4 `% g" m% g4 r唔知那里有无日文动漫歌呢?
kalaso 发表于 2007-7-12 00:04:48 | 显示全部楼层
粤语歌都唔係更新得好快更何况日语~
/ ^; z0 F# G7 A加上都唔係咁多人点嘅`~) J4 b& U( d; w+ m2 [+ z
动漫歌都係MV多,无乜KTV字幕
Phily 发表于 2007-7-12 00:04:57 | 显示全部楼层
金矿好似都无啊,好耐之前去过一次
( p  I0 j8 h- t* g) P' l( g0 x5 B- Y. w
间店真系如其名,都几贵下...... 之后无去过+ L4 Y# l& X1 T# C
3 G0 t4 l2 z6 N
唔通呢期有更新
Phily 发表于 2007-7-12 00:06:45 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2007-7-12 00:04 发表 % g4 A) O$ ^( W* {
粤语歌都唔係更新得好快更何况日语~' U: A  c* E$ A
加上都唔係咁多人点嘅`~0 y  C( l/ i+ [0 m+ E. A8 e
动漫歌都係MV多,无乜KTV字幕

, f4 ^' b7 m& z+ S+ U( X0 D+ Y! O9 x' Q7 F9 U& ]& l% A" s
: u+ A) t8 a, h' o
KTV字幕其实好容易做咖咋,就怕就系可能有呢个所谓的版权问题,甘就唔使指望有得唱
AWP 发表于 2007-7-12 00:06:56 | 显示全部楼层
唔多清楚咯~~~
" h: n( c; B* n; u都是上年聚会那时去的....
AWP 发表于 2007-7-12 00:07:53 | 显示全部楼层
原帖由 Phily 于 2007-7-12 00:06 发表 - ?( K2 N! L. H* b
( E" e& o  M; j+ e7 Z' Z; V$ i

1 @; ^. n2 r9 V% Z2 r' Q0 ?) w# P0 a2 w
KTV字幕其实好容易做咖咋,就怕就系可能有呢个所谓的版权问题,甘就唔使指望有得唱
1 g* r+ \" t1 d9 l
哈哈~~~
+ k; A6 z, X! h- h& ]  K* s9 U- `咁自己在家里同朋友们一起唱咯...
kalaso 发表于 2007-7-12 00:07:59 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2007-7-12 00:01 发表
( j. i) \, q! i5 u
9 L; |" R8 v& N% k7 e0 C
. `  W# t) r0 X& V4 x3 n  \( W有这首歌曲的么??/ f1 @5 Z: h0 e9 {
广州我去过一间...就是叫金矿??(好似系.....)
* Z+ s* h# u* K* }( H* {5 a唔知那里有无日文动漫歌呢?
8 n+ ]8 k7 Q* O# x& C* l7 r
6 Q3 \1 t+ @" w/ j7 t- J4 o! m. P
你叫水王吖?
/ v$ {+ d, y2 u6 @神圣侠霸王最尾咋啵~~~8 a8 x6 X2 e2 R4 {6 ^5 ~
  S& g% e3 v4 W' O# h% A
PS:你去个度掘金啊
AWP 发表于 2007-7-12 00:09:45 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2007-7-12 00:07 发表
3 s. Y0 j9 s$ b  _8 ], y
6 [5 w/ g9 s/ K: N
- r. f+ b' Z3 d; u* K' D- Y你叫水王吖?$ |7 A6 G& m4 c- g4 H
神圣侠霸王最尾咋啵~~~8 l0 K' {( A7 Y  P. \$ S

% ~0 ~( [: [+ P& lPS:你去个度掘金啊
: x9 @  z- ~8 }, d5 ~
这个称号唔系叫偶的..../ N* h% F# q3 Z' q
话就话金矿...都唔见有金掘的~~~
Phily 发表于 2007-7-12 00:09:55 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2007-7-12 00:07 发表   ?  [) k: h( ~8 c! }2 @

V& N2 c! s( r* a哈哈~~~
9 @) b5 L6 l0 w: @咁自己在家里同朋友们一起唱咯...

0 M$ n$ ~% g: {+ z9 U$ s* t, {1 D  e9 x; B
甘无FEEL咖嘛......
1234下一页