[青葱校园] [灌水]莪嘚寒假就此完蛋鸟``学校无天理,补课补到头晕...放假作业多过鬼

嚣のЪ 发布于2007-2-16 17:13 1383 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>可怜可怜啊!~目前距离翻学仲有一个星期扎!~莪嘚初8你米咁快嚟喇!~</p><p>补课补到2月2日先俾人走,有无搞错,放假先放果唔够1个月...</p><p>莪E+D作业兜未曾做完...虽然自己班开佐个群互相通水...不过抄书同埋D吹水文仲系要自己鯰咖.</p><p>叫莪哋吹28篇读后感,米即係叫我哋去DIE...555...莪连本&lt;3国&gt;既封面摸兜无摸过...</p><p>好羡慕人哋3月先翻学吖!~</p><p>话莪哋体育唔合格,上个学期已经每日围住个学校跑一圈ga喇...</p><p>点知下个学期仲S...要围住个学校跑2圈```!!~</p><p>&nbsp;</p><p><a href="http://post.baidu.com/f?kz=171393311">http://post.baidu.com/f?kz=171393311</a><font color="#0000cc">反松中!逃离补课恶梦(话题)</font></p>
# {1 H8 m7 y0 T8 I+ D1 v$ B
7 I* @' R. L0 m9 ?

已有(7)人评论

瞓々身 发表于 2007-2-17 00:42:51 | 显示全部楼层
<p>系甘噶啦,我以前职三同初三咪又系甘~</p><p>实会赶得切做晒的,有同学们的帮助嘛`</p>
夜月星辰 发表于 2007-2-16 18:09:00 | 显示全部楼层
<p>oh 好慘啊</p><p>慘得過我放一日多多聲啦</p>
huang 发表于 2007-2-16 19:08:10 | 显示全部楼层
身在福中不知福
tandong 发表于 2007-2-16 19:25:42 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>huang</i>在2007-2-16 11:08:10的发言:</b><br/>身在福中不知福</div><p>到距要揾食个阵距就识啦!!</p>
嚣のЪ 发表于 2007-2-17 03:27:00 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>瞓々身</i>在2007-2-16 16:42:51的发言:</b><br/><p>系甘噶啦,我以前职三同初三咪又系甘~</p><p>实会赶得切做晒的,有同学们的帮助嘛`</p></div><p>至弊个个兜系D抄书同埋吹水文搞唔掂哩!~</p>
kalaso 发表于 2007-2-17 08:24:35 | 显示全部楼层
<p>寒假作业都系互相帮助嘅......</p><p>讲真啊~有几多个会认认真真咁去做寒假作业....</p>
ttsti 发表于 2007-2-17 08:36:34 | 显示全部楼层
边间学校啊,我以前放暑假寒假吾洗写作业,不过小学个时就做都做吾完,几乎是做作业做到喊个只!!