Anniversary周年紀念

ikuyori 发布于2006-7-14 02:55 8079 次浏览 285 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>不經不覺原來我已經來了粵漫社一年~ </p><p>係到發生了好多好多開心ga事</p><p>其中最難忘ga~係我生日~</p><p>最大的感覺係home and sweet~ </p><p>係到我很想多謝一些人</p><p>首先係5位靚仔</p><p>AK,lekj and zerro~ </p><p>沒咗佢哋同我傾計我想我沒可能係到甘耐</p><p>zerro 係第二個知道我秘密ga人~5555 </p><p>AWP同某一唔公開名ga人</p><p>多謝你哋ga幫助~~我會永遠記得ga</p><p>跟住就係娃娃同戀海~豆腐</p><p>er~~ 好多嘢都係唔知點講出來</p><p>但是你哋係我最好最好ga朋友~ </p><p>同你哋講嘢真係好開心ga~</p><p>到比較近期ga有靚女ddmama啦~公認ge秘密</p><p>好魔鬼ga貓貓~咪再問我DV~ </p><p>有不死鳥(雞)之稱ga81</p><p>乖仔2號ga&nbsp;&nbsp; y2k</p><p>仲有個就係俾AWP稱爲K哥ga~~ </p><p>( sorry,我唔記得你個名)</p><p>甘當然唔少得quill小蟲啦</p><p>我好多謝你的支持ga~ 我覺得你啊好溫暖~</p><p>啊~差D唔記得一個</p><p>就是成日惹我笑到噴飯ga~ ~~ 拖鞋!</p><p>唯一一個俾我呃到ga人~~哈哈哈</p><p>仲有好多好多~~ 雖然講ga嘢唔多但是我都好高興認識到你哋</p><p>huang ,紅楓,小M ,豬王,小狼,紫舞~……</p><p>(暫時記得甘多)</p><p>藉着呢個機會,我要特別多謝一個成日聼我訴苦而沒怨言ga人</p><p>我覺得佢好了解我哋女仔ga~ </p><p>甘你哋應該都知我講邊個啦~ </p><p>唔知?</p><p>唔緊要,佢就係星幻啦</p><p>&nbsp;仲有就係kiki,細細,若望同傑傑,</p><p>ER~~ 甘算唔算感想啦?</p>
, ~5 Z4 b. r* N6 Q5 g& l& T

0 R' }7 S/ d; ~

已有(285)人评论

ddmama 发表于 2006-7-14 02:58:04 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>ikuyori</i>在2006-7-13 18:55:43的发言:</b><br/><p>不經不覺原來我已經來了粵漫社一年~ </p><p>係到發生了好多好多開心ga事</p><p>其中最難忘ga~係我生日~</p><p>當然都有唔開心ga啦~ </p><p>最大的感覺係home and sweet~ </p><p>我很想多謝一些人,但是我就要出門</p><p>所以我返來先再寫上去</p><p>ER~~ 甘算唔算感想啦?</p></div><p>個標題好似串錯字啵 ? ? ? </p><p>不過都要恭喜咗你先, </p><p>你已經變成前輩級喇 ~~~ </p><p>&nbsp;</p>
ikuyori 发表于 2006-7-14 03:03:19 | 显示全部楼层
<p><span lang="ZH-CN" style="FONT-SIZE: 10.5pt; FONT-FAMILY: SimSun; mso-ascii-font-family: Arial; mso-hansi-font-family: Arial; mso-bidi-font-family: Arial; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: ZH-CN; mso-bidi-language: AR-SA;">因爲老眼昏花</span><span style="FONT-SIZE: 10.5pt; FONT-FAMILY: Arial; mso-fareast-font-family: SimSun; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: ZH-CN; mso-bidi-language: AR-SA;">~ </span></p>
kiraljq 发表于 2006-7-14 03:04:44 | 显示全部楼层
<p>吓???~~~</p><p>出门~~~????</p><p></p><p>What happen?</p>
jczcyx 发表于 2006-7-14 03:05:34 | 显示全部楼层
妖~~走就走啦....咁多嘢讲!!
ikuyori 发表于 2006-7-14 03:06:08 | 显示全部楼层
er~~又一個不知情者
ikuyori 发表于 2006-7-14 03:06:16 | 显示全部楼层
er~~又一個不知情者
Kiver 发表于 2006-7-14 03:11:22 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>ikuyori</i>在2006-7-13 18:55:43的发言:</b><br/><p>不經不覺原來我已經來了粵漫社一年~ </p><p>係到發生了好多好多開心ga事</p><p>其中最難忘ga~係我生日~</p><p>當然都有唔開心ga啦~ </p><p>最大的感覺係home and sweet~ </p><p>我很想多謝一些人,但是我就要出門</p><p>所以我返來先再寫上去</p><p>ER~~ 甘算唔算感想啦?</p><br/></div><p>哗</p><p></p><p>真系吾经吾觉一年啦~~</p><p>PS:不过其实不足一年,只有9个月(因为那时到现在,网站就只运行了9个多月而已)</p>
kiraljq 发表于 2006-7-14 03:13:33 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>ikuyori</i>在2006-7-13 19:06:08的发言:</b><br/>er~~又一個不知情者</div><p>可以讲我知吗~~YY??</p><p></p>
ikuyori 发表于 2006-7-14 03:16:13 | 显示全部楼层
<p>呵呵, 我知啊!~</p><p>我係論壇ga時間應該更少</p><p>有部分時間我沒上到來</p><p>ps可以啊~ 不過要聼日</p>
lqyy2k 发表于 2006-7-14 03:20:53 | 显示全部楼层
恭喜晒啵...............
shingo 发表于 2006-7-14 03:22:52 | 显示全部楼层
<p>好行夹旧送</p>