[版规指引] [公告]粤漫社程序升级定于北京时间22日晚上20点起,暂停服务约6小时!

Kiver 发布于2006-6-21 00:28 5208 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]

通知

- e" Q) Q+ v( C& I9 w

粤漫社计划于22日晚上约20点起进行程序上的升级及数据的转移工作,介时网站所有服务将暂停约6小时,期间有可能出现无法访问的情况~!

' U% U# t. }' ]

敬请各位注意~!

2 I5 \5 v3 l8 s! B& G) p

本次升级只对主程序上的升级与维护,对潜水人员进行清理等操作~!,所以用时较长~!

; Y/ u0 p. l, j2 z$ G5 Y

网站计划于7月初开启新的博客程序,原有博客将停用,但不计划删除~!

* r' Y$ n# Q2 Z) }

粤漫社

3 n" M( i% E: c8 b+ w$ Z

已有(21)人评论

Laputa81 发表于 2006-6-21 03:01:23 | 显示全部楼层

8点啊???

, b) D% \! h% q2 |

可唔可以迟少少先啊?????

4 S5 a" h0 {. [$ X$ h: d

不如10点先啦!!!!!

rx-rider 发表于 2006-6-21 03:15:51 | 显示全部楼层
是呀,我支持10点到早上9点/10点。
lqyy2k 发表于 2006-6-21 03:16:22 | 显示全部楼层

时间上仲有没得考虑下啊.....

5 W& }* M9 a& N

深夜会好D.....

Laputa81 发表于 2006-6-21 03:30:23 | 显示全部楼层
以下是引用rx-rider在2006-6-20 19:15:51的发言:
是呀,我支持10点到早上9点/10点。
0 p2 d/ F- H$ R

喺啰!!! 4 J( x) U* P5 ]$ Y5 p

喱个时段会比较多人上咖!!!!

Kiver 发表于 2006-6-21 03:33:56 | 显示全部楼层
以下是引用Laputa81在2006-6-20 19:01:23的发言:
; n1 S% C1 V: u; k

8点啊???

4 S+ D$ t2 l# p$ W' d

可唔可以迟少少先啊?????

4 p9 Z' L# q6 n

不如10点先啦!!!!!

6 Y% o4 |6 E, ~3 \

我吾使睡咯`~~ ' u8 k. y( S3 C. F3 Q8 H I! i

再迟的话`~

lyz4733 发表于 2006-6-21 04:05:00 | 显示全部楼层
以下是引用红枫在2006-6-20 19:33:56的发言:

/ \4 C" v3 p5 D

我吾使睡咯`~~
9 n. w* ?: s; r( u. z

再迟的话`~

& ^1 N" P- V: v) ~

: W6 O A7 ?0 e5 X2 ~2 v( a5 {

做完睇埋世界杯先训啊.

& z2 f% R: U) e- }9 M s" [0 T8 C3 h5 h

又要辛苦社长了.

Laputa81 发表于 2006-6-21 05:10:46 | 显示全部楼层
以下是引用红枫在2006-6-20 19:33:56的发言:

' q+ Q. c& n& A( U8 B, _

我吾使睡咯`~~
5 I7 x, D4 c, j6 P8 G

再迟的话`~

* _8 D" A3 J+ j( ^8 u7 o

如果喺休息嘅话唔怕啦!!!!! - q5 ]% k( z3 {& V

凌晨4点之嘛!!!!!! 7 U' o" v/ M' I8 m& y: V

睇埋3:00个场吖嘛!!!! - a w, a2 T9 ]/ X

日本VS巴西啊!!!!!

9 D Y+ Z: K- ]- |

PS:D徽章可唔可以换番以前个种啊?????

$ \/ B% y5 q$ { W5 F5 \& B

有个动画MM,边跟有D宝石嘅呢!!!!!

Kiver 发表于 2006-6-21 05:30:38 | 显示全部楼层
以下是引用Laputa81在2006-6-20 21:10:46的发言:

2 ^8 `/ e" o: j) M* S

如果喺休息嘅话唔怕啦!!!!!
5 T+ c. M$ f7 n4 _: u

凌晨4点之嘛!!!!!!
6 Z5 t# y- B* C2 |6 G% {! Q& |/ t7 [

睇埋3:00个场吖嘛!!!!
4 |! ?+ v5 Z% Y5 D8 S. W/ p

日本VS巴西啊!!!!!

9 M! \5 C" _1 u

PS:D徽章可唔可以换番以前个种啊?????

) Q% x9 T0 m, s5 ]

有个动画MM,边跟有D宝石嘅呢!!!!!

3 C$ v0 t1 }3 ^3 ~ O/ ?- @8 R! f

那批货品好似俾我删了`~~

Laputa81 发表于 2006-6-21 05:41:34 | 显示全部楼层
以下是引用红枫在2006-6-20 21:30:38的发言:

3 O1 \1 Q$ F$ T! }, x- q

那批货品好似俾我删了`~~

! w# o( l& f4 W# N& B! p1 D

唔喺啩?????

+ N: ]! G% G3 T3 @5 h' q% h

喺唔喺咿咖论坛唔支持GIF啊?????

# K% T6 `4 K, v

点解我见到D签名同表情都唔郁嘅??????

omar0726 发表于 2006-6-21 06:18:23 | 显示全部楼层
支持 ~!!期待新空间~!
Kiver 发表于 2006-6-21 06:26:25 | 显示全部楼层
以下是引用Laputa81在2006-6-20 21:41:34的发言:

4 g! a( E, D8 |+ n

唔喺啩?????

: |. G) C* U+ H/ F) @8 C# T8 D

喺唔喺咿咖论坛唔支持GIF啊?????

8 V) z0 q V/ [9 u) N6 V, O

点解我见到D签名同表情都唔郁嘅??????

9 p* }* p; t' X; C# s' z- `

& L l8 p _- o8 {% J: m

你的问题

& N0 F; o+ S6 H4 t, Z

我这里所有正常

12下一页