[讨论] 日本系米真系有Harry Potter漫画版 啊?

蕾米莉亚 发布于2006-4-22 10:43 1026 次浏览 3 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<PRE><FONT size=2>如果真系有,我就要睇下啦,,,D人物真系太可爱啦...</FONT></PRE><PRE><FONT size=2></FONT> </PRE><PRE><FONT size=2>我对真人版噶</FONT><a href="http://www.dreamxt.com/bbs/dispbbs.asp?boardID=9&amp;ID=33892&amp;page=1" target="_blank" ><FONT size=2>Harry Potter</FONT></A><FONT size=2>就无咩兴趣,不过动漫就好想睇....</FONT></PRE><PRE><FONT size=2>系啦,有无人下过魂链啊??? 主题曲好似5错喔,目前下左1集未睇..</FONT></PRE>
% u, s1 T! H( f- A1 ?+ g+ A
6 J; ^2 ]8 H, ^2 N6 @' c

已有(3)人评论

搞搞震 发表于 2006-4-22 10:54:07 | 显示全部楼层
<P>有没Q版嘎Harry Potter阿,我都没听过。</P>$ P) S2 r: F9 {- A( d: Q7 g
夜月星辰 发表于 2006-4-22 17:42:44 | 显示全部楼层
唔知啊,我都沒聼過啊
yoyozhang 发表于 2006-4-23 06:18:01 | 显示全部楼层
<P></P>% }2 A& H; q7 q9 z
<P>有原著小说和电影还不够啊??够拉</P>