[討論]你贊成動漫真人化嗎?!

Freedom-D 发布于2006-2-9 01:40 1357 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p><span id="post1" style="FONT-SIZE: 12px; COLOR: #000000;">最近很多動漫都真人化了~<br/><br/>EX:NANA、小當家、惡作劇之吻、流星花園<br/>   死亡筆記本(還未推出)、網球王子(還未推出)<br/>   、小丸子(還未推出)。。。。<br/><br/>不知大家感想是?! &nbsp;<br/><br/>我是認為只要不破壞原來的感覺大致可以接受。。<br/>但個人心中永遠支持原作=ˇ=<br/></span></p>

已有(14)人评论

Laputa81 发表于 2006-2-9 02:16:38 | 显示全部楼层
如果D动画真人化咗之后我肯定唔会睇!!!!!!!!
熊仔餅 发表于 2006-2-9 04:53:39 | 显示全部楼层
還好喇!!!!!!!!!!
tommycd 发表于 2006-2-9 10:51:27 | 显示全部楼层
真人做吾出动画既感觉~
洪仔 发表于 2006-2-9 22:08:58 | 显示全部楼层
漏佐GTO..仲有极度先师啊...H2同皇家双妹麦啊..这写些日本已经出佐真人版架啦..
swfantasy 发表于 2006-2-10 00:45:03 | 显示全部楼层
<p>5中意,真人边有卡通甘色彩缤纷,5好睇,无d童真</p>
24terry 发表于 2006-2-10 01:07:30 | 显示全部楼层
<p>当然是死神拉</p>
jk5679 发表于 2006-2-10 09:17:07 | 显示全部楼层
不太赞成,失去美感.
PMKX2 发表于 2006-2-10 17:40:12 | 显示全部楼层
动画改成真人,剧情变差不突止,就连人都好似一班傻瓜做戏一样.
le6619237 发表于 2006-2-10 19:04:43 | 显示全部楼层
好啦..................................
夢匯星 发表于 2006-2-12 08:26:59 | 显示全部楼层
冇咩所謂,有靚嘅人物造型就得咯!!
) t0 _& d* g# J- m# p: m
2 z) F8 w, b$ E. r
ysk 发表于 2006-2-12 21:20:17 | 显示全部楼层
<p>絕對反對呀</p><p>人物變到不知所謂..</p>
12下一页