男仔食檸檬後解決方法

ikuyori 发布于2005-12-2 18:58 3318 次浏览 64 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>以下内容纯属虚构,搞下笑咋</P>. |4 ^5 v( D5 i. V4 C# I/ A0 ?$ _
<P>1. 男:這個位置是空的嗎?<BR>   女:對啊,你如果坐下來我這個位置也會是空的。<BR>   男: 最好啦,我同班friend係o個邊,仲爭兩張凳,你係咪走架?  </P>
. l5 }! a# w& B0 g<P>2. 男:我好像曾在某個地方看過妳? <BR>   女:對啊,那就是我不再去那裡的原因。<BR>   男:啊,我記起啦。我係xx夜總會見過你。乜你冇做喇? </P>: d3 T6 R) Y$ l. V- y6 h$ |
<P>3. 男:身為酒吧裡最美麗的女孩感覺如何? <BR>   女:身為酒吧裡最大的騙子感覺又如何? <BR>   男:感覺唔錯。剛騙到一件豬扒以為自己真係酒吧最美麗的女孩... </P>7 p4 A7 C- c5 Z8 i
<P>4.  男:我要把自己獻給妳。 <BR>    女:抱歉,我一向不接受廉價的禮物<BR>    男:據我所知,得幾種女人係唔收廉價禮物。 <BR>   (1)闊太,睇你又唔似。 <BR>   (2)被*女星, 你又冇咁索。<BR>   (3)*女A你又冇咁好條件... </P>
& j, `5 o* W* r$ D/ d<P>5.  男:妳頭髮的顏色真是美。 <BR>    女:謝謝。你可以在轉角的西藥房內的第三陳列架找到方法?<BR>    男:唔駛謝,好人做到底,話埋你知。你可以係同一間藥房的第四陳列架 找到補救髮質方法! </P>4 A2 a0 Y9 t  l# ?% q* p
<P>. 男:我可以和你妳最後一支舞嗎? <BR>   女:我腳剛剛斷了.    <BR></P>男:原來已經有人做o左我想做既野!! <BR>

已有(64)人评论

恋海 发表于 2005-12-2 19:05:07 | 显示全部楼层
<P>哈哈~~~~~~~~</P>! V" _! S- ^/ m9 s9 B! |5 j7 D2 ]
<P>咁都得</P>
娃娃 发表于 2005-12-2 19:06:08 | 显示全部楼层
<P>吾错啊.个男仔反应几快啊.</P>
ekj 发表于 2005-12-2 19:12:34 | 显示全部楼层
<P>.........</P>! N. m* [! t$ F

9 S( ^9 \3 H: g7 j7 D( v<P>影衰晒啲男人啦.....呢条友</P>
zerro 发表于 2005-12-2 19:14:45 | 显示全部楼层
<DIV class=quote twffan="done"><B>以下是引用<I>ikuyori</I>在2005-12-2 10:58:49的发言:</B><BR>8 p# d1 E1 e6 F  g3 [
<P>以下内容纯属虚构,搞下笑咋</P>
5 `6 E7 Q9 b5 f- S<P>1. 男:這個位置是空的嗎?<BR>   女:對啊,你如果坐下來我這個位置也會是空的。<BR>   男: 最好啦,我同班friend係o個邊,仲爭兩張凳,你係咪走架?  </P>$ J# s, m4 U) y6 Z! y5 d7 K
<P>2. 男:我好像曾在某個地方看過妳? <BR>   女:對啊,那就是我不再去那裡的原因。<BR>   男:啊,我記起啦。我係xx夜總會見過你。乜你冇做喇? </P>
" L( _2 ~* V' m: ~2 U5 a! z<P>3. 男:身為酒吧裡最美麗的女孩感覺如何? <BR>   女:身為酒吧裡最大的騙子感覺又如何? <BR>   男:感覺唔錯。剛騙到一件豬扒以為自己真係酒吧最美麗的女孩... </P>
9 K1 [3 r* H' o- @/ I0 ?! l<P>4.  男:我要把自己獻給妳。 <BR>    女:抱歉,我一向不接受廉價的禮物<BR>    男:據我所知,得幾種女人係唔收廉價禮物。 <BR>   (1)闊太,睇你又唔似。 <BR>   (2)被*女星, 你又冇咁索。<BR>   (3)*女A你又冇咁好條件... </P>
' B4 Q2 k" x/ }7 W+ K$ W- F<P>5.  男:妳頭髮的顏色真是美。 <BR>    女:謝謝。你可以在轉角的西藥房內的第三陳列架找到方法?<BR>    男:唔駛謝,好人做到底,話埋你知。你可以係同一間藥房的第四陳列架 找到補救髮質方法! </P>: k. Y  n7 ?+ R2 {
<P>. 男:我可以和你妳最後一支舞嗎? <BR>   女:我腳剛剛斷了.    <BR></P>男:原來已經有人做o左我想做既野!! <BR></DIV>2 ]7 x% M% y5 Q- s
<DIV class=quote twffan="done"><B>以下是引用<I>恋海</I>在2005-12-2 11:05:07的发言:</B><BR>
- B  s  f  c7 X2 m& t9 o<P>哈哈~~~~~~~~</P>7 ~: f( m3 n: J1 L) d2 i
<P>咁都得</P></DIV>
* w3 F4 N1 b. }: H5 d- T0 z8 X& U<DIV class=quote twffan="done"><B>以下是引用<I>娃娃</I>在2005-12-2 11:06:08的发言:</B><BR>% U+ n# i9 I* M+ G" c8 ^$ J
<P>吾错啊.个男仔反应几快啊.</P></DIV>7 u% K$ ]9 Z) g0 ?3 ]
<P>如果有人咁同你哋讲。。。接住你哋会点算呢。。。。。。。</P>
娃娃 发表于 2005-12-2 19:17:31 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zerro</I>在2005-12-2 11:14:45的发言:</B><BR>
) ?1 R: G9 p- c$ `, P" u<DIV class=quote twffan="done"><B>以下是引用<I>ikuyori</I>在2005-12-2 10:58:49的发言:</B><BR>- S7 m, X& c( Y* d1 D# m
<P>以下内容纯属虚构,搞下笑咋</P>6 Z/ }5 P( B4 Y  R
<P>1. 男:這個位置是空的嗎?<BR>   女:對啊,你如果坐下來我這個位置也會是空的。<BR>   男: 最好啦,我同班friend係o個邊,仲爭兩張凳,你係咪走架?  </P>3 a# G' }' C+ x1 u( W, j: \; K
<P>2. 男:我好像曾在某個地方看過妳? <BR>   女:對啊,那就是我不再去那裡的原因。<BR>   男:啊,我記起啦。我係xx夜總會見過你。乜你冇做喇? </P>% ~  X6 Z. q4 m" v; K+ N; A+ w
<P>3. 男:身為酒吧裡最美麗的女孩感覺如何? <BR>   女:身為酒吧裡最大的騙子感覺又如何? <BR>   男:感覺唔錯。剛騙到一件豬扒以為自己真係酒吧最美麗的女孩... </P>
/ G: t+ ]/ o1 X2 }: I8 D9 f<P>4.  男:我要把自己獻給妳。 <BR>    女:抱歉,我一向不接受廉價的禮物<BR>    男:據我所知,得幾種女人係唔收廉價禮物。 <BR>   (1)闊太,睇你又唔似。 <BR>   (2)被*女星, 你又冇咁索。<BR>   (3)*女A你又冇咁好條件... </P>
% m+ g) ?! C  F! ~<P>5.  男:妳頭髮的顏色真是美。 <BR>    女:謝謝。你可以在轉角的西藥房內的第三陳列架找到方法?<BR>    男:唔駛謝,好人做到底,話埋你知。你可以係同一間藥房的第四陳列架 找到補救髮質方法! </P>; T2 |5 V1 Z. L
<P>. 男:我可以和你妳最後一支舞嗎? <BR>   女:我腳剛剛斷了.    <BR></P>男:原來已經有人做o左我想做既野!! <BR></DIV>
) Q! e2 n0 _, I. V+ |* r+ {2 ^+ @# J. V<DIV class=quote twffan="done"><B>以下是引用<I>恋海</I>在2005-12-2 11:05:07的发言:</B><BR>
% |; C$ h1 H: d& Q2 x<P>哈哈~~~~~~~~</P>
/ ^0 k& M' u  j0 Y9 W$ Y<P>咁都得</P></DIV>
) C/ D0 @8 w% l( }1 ?  t$ K% f<DIV class=quote twffan="done"><B>以下是引用<I>娃娃</I>在2005-12-2 11:06:08的发言:</B><BR>" C) k5 {/ N/ J' ?# `4 z& W8 ]& r
<P>吾错啊.个男仔反应几快啊.</P></DIV>
6 W6 D! i  g6 U0 e8 o- U<P>如果有人咁同你哋讲。。。接住你哋会点算呢。。。。。。。</P></DIV>2 v) H+ b+ U' G* f
<br>对陌生人,我一般都不会回话的哦.所以吾会有点算.
恋海 发表于 2005-12-2 19:24:05 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>娃娃</I>在2005-12-2 11:17:31的发言:</B><BR><BR><BR>对陌生人,我一般都不会回话的哦.所以吾会有点算.</DIV>; O# u& h6 t3 ?$ ~4 W( z
<P>无错,同娃娃一样,不过我会加个冷笑~</P>
zerro 发表于 2005-12-2 19:35:43 | 显示全部楼层
问路应该会应下人掛。。。。。
恋海 发表于 2005-12-2 19:38:30 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zerro</I>在2005-12-2 11:35:43的发言:</B><BR>问路应该会应下人掛。。。。。</DIV>; R# a  ?* H% R( U
<P>都唔会,以家D骗子太厉害了,怕比人抄家~~~~~</P>
ikuyori 发表于 2005-12-2 19:41:35 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>恋海</I>在2005-12-2 11:24:05的发言:</B><BR><BR>
4 r. ]( B: y& s5 M  c/ c8 o8 @2 y<P>无错,同娃娃一样,不过我会加个冷笑~</P></DIV>* S0 R! v# B+ O( h+ x# Z4 V+ a
<br>i will look at him
娃娃 发表于 2005-12-2 19:45:57 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>恋海</I>在2005-12-2 11:38:30的发言:</B><BR><BR>$ P8 H* b8 [' S- Q: M+ R/ t) W: P4 H
<P>都唔会,以家D骗子太厉害了,怕比人抄家~~~~~</P></DIV>
  s7 ~' u- t& q5 Y6 G; C<br>我是啊.不会理的.如果他问的地方,我不知道的话,我就摇头算了,不过知道的时候都会告诉他的.
ikuyori 发表于 2005-12-2 20:10:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zerro</I>在2005-12-2 11:35:43的发言:</B><BR>问路应该会应下人掛。。。。。</DIV>上次系街比人拉住,所以都是闪人