[推荐]介紹一個好去處 Penthouse

angelzhou 发布于2005-11-23 10:03 1858 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>第一次去噶感覺..好正好正... 裝修都好正...可能俾你系屋屋噶感覺...(無介紹錯...)</P><P>紅酒(全部進口).咖啡(即磨).芝士蛋糕.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;(消費唔平的)<br><br>地址:德政中路245號&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 佰搭果對面<br><br>果度時不時有塔羅牌玩的...(好出名果個BOBO)</P><P>

[推荐]介紹一個好去處 Benthouse

[推荐]介紹一個好去處 Benthouse
<br></P><P><br><br> </P>
5 b0 f) S  \9 V. ^( Q" K3 N
% G% C5 M9 N9 m. J9 q7 ?

已有(24)人评论

恋海 发表于 2005-11-23 18:45:09 | 显示全部楼层
系酒吧?系米新开嘎?
8 Z, J/ r; K0 a- t7 M
4 x3 s& Q9 r( m/ N. x$ u: W
mc238 发表于 2005-11-23 18:59:58 | 显示全部楼层
收费如何丫?一杯红酒几钱?一杯巴西咖啡又几钱丫?
angelzhou 发表于 2005-11-23 20:33:05 | 显示全部楼层
<P>一杯紅酒?</P>. w5 J# \2 b0 x
<P>一支一支噤計的..最平100多蚊...</P>1 Y" x2 }- A% L
<P>咖啡好系40蚊左右一杯起?</P>7 o& o- k6 [/ @9 W' H% o) V& g
Kiver 发表于 2005-11-23 20:35:51 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>angelzhou</I>在2005-11-23 12:33:05的发言:</B><BR>4 ]6 N' x6 ~3 q1 k* c
<P>一杯紅酒?</P>! L3 z; t) Q1 `
<P>一支一支噤計的..最平100多蚊...</P>& Q* I" G# f; `! \3 t0 h+ P: _
<P>咖啡好系40蚊左右一杯起?</P><BR></DIV>& V. H( P/ [  c6 }7 S/ [# D" }
<br>入去一下,差不多一个星期食用咯~~~
ggoggo 发表于 2005-11-23 20:49:10 | 显示全部楼层
好过去抢,不过依D地方收费都系贵到飞天
唔知 发表于 2005-11-23 21:55:49 | 显示全部楼层
<P>有钱人的地方,等我发达果阵去帮衬吓.</P>
lion9771 发表于 2005-11-24 04:42:29 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-11-23 12:35:51的发言:</B><BR><BR><BR>入去一下,差不多一个星期食用咯~~~</DIV>
% o! x+ R, ^9 |+ \# H+ ]<br>我都系甘话啦,甘贵楼主仲推荐??
AWP 发表于 2005-11-24 04:44:30 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lion9771</I>在2005-11-23 20:42:29的发言:</B><BR><BR><BR>我都系甘话啦,甘贵楼主仲推荐??</DIV>  @# V% D3 E% z$ |2 |  a# S4 W( V
<P>可能多人去噶话就抵玩啲呢??</P>
angelzhou 发表于 2005-11-24 04:48:02 | 显示全部楼层
<P>我覺得系廣州市有噤噶環境噤噶收費算平了...</P>/ P9 ^0 \- ^4 x$ x. {; N& w
<P>我見過環境差過距,收費貴距好多啊</P>
tonny_123 发表于 2005-11-24 20:43:01 | 显示全部楼层
吾系学生去得起的地方
mc238 发表于 2005-11-24 21:09:31 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>angelzhou</I>在2005-11-23 20:48:02的发言:</B><BR>& I1 ~* H! c; u1 s
<P>我覺得系廣州市有噤噶環境噤噶收費算平了...</P>
" V* x0 L2 t/ {, {, c( l& q; y' Q8 D<P>我見過環境差過距,收費貴距好多啊</P></DIV>
' }8 N7 Z+ Y- x  b1 r- v  _<P>
5 d5 G3 R6 U4 t& Q<P>死猛喺度卖广告,係唔係你开嘎?</P>
4 `" u8 {# \  L
123下一页